sunnuntai 18. lokakuuta 2015

H&M Pure Radiance Powder Blusher

Henkka Maukka uudisti taannoin kosmetiikkavalikoimansa ainakin pakkausten ja hinnan suhteen. Luultavasti useampien tuotteiden sisältöäkin päivitetty. Itse ainakin olettaisin hinnan noustessa laadunkin kohentuvan. Sävyjen määrä myös kasvoi ilahduttavasti värikosmetiikan osalta.

Uudistuneen poskipunan ujutin mukaan, kun tilasin hieman vaatteita ja "syys-laukun" Hennesiltä.


Pahvipakkaus on ylellisen oloinen ja tulee vaikutelma hieman kalliimmasta hankinnasta kuin 7,90 e. Itse rasia on myös kauniimpi kuin vanhempi versio. Musta ja kulta ovat tyylikäs yhdistelmä. Pakkaus on sopivan simppeli ja muodoltaan hieman erikoisempi. Tulee ihan hunajakenno mieleen. Poskipuna on yllättävän kevyt, joten siinä mielessä tulee vähän heppoinen vaikutelma.

Vertailin INCIä vanhemman poskipunan kanssa ja kyllähän niistä eroavaisuutta löytyi. Eli kyseessä ei ole sama tuote vain uudistuneella pakkauksella. Eipä siinä, tykkään kyllä tuosta vanhasta poskipunastakin :)

Vanha ja uusi versio.

Sävyksi valitsin Cameo Pinkin, sillä se vaikutti sopivan luonnolliselta ja hillityltä eli toisin sanoen helpolta arkipunalta. Kerrostamalla tälläkin saa halutessaan näyttävämmänkin lopputuloksen iltameikkiin. Monikäyttöinen sävy sillä tämä sopii hyvin erilaisiin "lookkeihin".


Poskipunan pinta vaikutti aluksi jokseenkin kovalta eikä väriä tuntunut sormeen juuri irtoavan. Kun otti meikkisiveltimen käyttöön, niin johan alkoi tapahtua; siveltimeen väri tarttuu huomattavasti paremmin. Pienen käytön jälkeen punaa irtoaa myös sormiin helpommin.

Sävy osui itselleni nappiin ja koostumus ei ole liian pigmenttinen tällaiselle hilittyjen sävyjen ystävälle. Ihan tyytyväinen olen, joten saatan jatkossa kokeilla muitakin H&M:n meikkejä, vaikka hinnat alkavatkin olemaan jo markettitasoa.

Oletteko jo kokeilleet H&M:n uutuuksia? Mielipiteitä?

2 kommenttia:

  1. En ole vielä kokeillut uutuuksia. Eniten huolettaa, mitä on tapahtunut heidän eyeliner-tussilleen. :| Pidän ainakin siitä vanhan sarjan eyeliner-tussista hirveästi!

    VastaaPoista
  2. Itse kaipaisin vedenkestävää versiota tuosta eyelinerista, sillä muut alkavat aina luomillani leviämään.

    VastaaPoista