maanantai 5. lokakuuta 2015

Syyskuun tyhjät

Syyskuun loppuneiden saldo jäi kohtalaisen vähäiseksi. Lisäksi pari tuotetta lähti myös "poistoon" sillä en jaksa pyöritellä niitä enää nurkissa turhaan kuleksimassa.


E.l.f. Pressed Powder on kulunut jo niin loppuun, että puuteri irtoaa rasiasta siveltimeen jokseenkin epätasaisesti. Rasiakin on rikkoutunut kannen läpinäkyvän muovin kohdalta. Sävy taisi olla sieltä vaaleimmasta päästä, mutta oli inasen kellertävä omaan nassuuni. Ei kuitenkaan liian häiritsevästi. Käytin tätä kivipuuteria siveltimellä meikin viimeistelyyn/kiinnittämiseen ja oli hintaisekseen ihan ok ainakin tuossa tarkoituksessa. Tuskin ostan uudestaan, edullisia ja kelvollisia puutereita löytyy markkinoilta paljon muitakin.


Rimmel Stay Matte Primerista on ollut blogissa oma postauksensa. Sekoittelin tätä useimmiten kosteuttavien/silikonisempien primereiden kanssa, jolloin myös meikkipohja levittyi iholle sujuvammin. Tykkäsin ja voisin ostaa joskus uudelleen. Rimmeliltä oli nyt tullut kauppoihin uusi primeri, jota myös kiinnostaisi kokeilla.

H&M Desert Rose Body Mist oli kiva tuttavuus. Tuoksui jotenkin "saippuamaiselle" pienellä ruusuisella vivahteella. Mieto tuoksu, joka ei kovin kauaa iholla kestänyt, mutta sopi hyvin yö- ja kotituoksuksi. Ei ole enää myynnissä H&M:llä, mutta eihän sitä tiedä jos vaikka joskus tekisi paluun valikoimiin.


Cien Daily Exfoliating Facial Wash puhdistusgeeli ei ollut niin miellyttävä kuin rakeeton kaverinsa. Tykkään tuoksusta, mutta tämä oli liian kuorivan tuntuinen päivittäiseksi putsariksi. Käytin siis kuorinnan tapaan pari kertaa viikossa. Avokki kyllä tykkäsi tästä. Omaan käyttöön en enää hankkisi.


Palmolive Thermal Spa Ocean Vitality suihkugeeli on euron ale-laari löytöjä. Tämä oli tosi virkistävän ja "merellisen" tuoksuinen. Saippuaan onkin lisätty merilevän uutetta ja merimineraaleja. Olin havaitsevinani tuoksussa hieman myös maskuliinisuutta, joten tämä sopii hyvin sekä naisille että miehille. Vaahtoaa runsaasti ja pesee ihoa kuivattamatta. Olen yrittänyt katsella tätä markettien hyllyistä, mutta eipä ole tullut vastaan. On kai siis poistunut valikoimista tämäkin, höh.


Lisäksi roskiin päätyivät aikansa palvelleet Nivean Milk ja Oriflamen Discover Sicilian Dream palasaippuat. Niveasta tykkäsin, mutta Oriflamesta en. Jälkimmäinen menetti värinsä todella nopeasti ja alkoi muutenkin näyttämään huonolta. Tuoksukin haihtui miltei olemattomiin hetkessä.

Avon Naturals Volumising Conditioner vadelma & hibiskus ei toiminut hiuksissani lainkaan. Purkissa on vielä noin 1/3 jäljellä, sillä olen yrittänyt käyttää tämän pois puoliväkisin. Hoitoaine on ollut aina vuorotellen esillä suihkuhyllyssä (ajatuksella, että jospa siihen viimeinkin edes jotenkin tykästyisin ja käyttäisin pois) ja välillä taas pidempiä aikoja kaapin perukoilla jemmassa. Olen myös sekoittanut tätä muiden hoitsikoiden kanssa, mutta ei silti tule mitään. Hiuksista tulee jotenkin nihkeän nahkeat ja märkien hiusten selvittely tämän käytön jälkeen on operaatio sinänsä. Tuuheuttava vaikutus ei näkynyt ainakaan minun hiuksissani, päinvastoin hiuksia irtosi takkuja selvitellessä runsaanpuoleisesti. Avonilla on kyllä paljon hyviä ja jopa loistavia hiustuotteita, mutta tämä oli kaukana niistä.

Mill Creek Botanicals Laventeli-Minttu huulirasva on joskus ikuisuuksia sitten tilattu iHerbistä. Koostumukseltaan aluksi hieman rakeiselta huulilla tuntuva huulivoide on ollut muutoin hyvä kosteuttaja, mutta tuoksu tökkii. On liian voimakkaasti piparminttuinen ja tuo laventeli tekee niiden yhdistelmästä erikoisen. Ei siis houkkuttele käyttämään plus on jo niin vanhaa tavaraa muutenkin, että raaskin luopua :D


Ensimmäinen hajonnut Invisibobble kopio hiuslenksu. Pakkauksessa tulleet muut lenksut ovat vielä ehjiä ja olen nämä ostanut viime vuoden elokuussa. Ovat olleet ahkerassa käytössä eli ihan kiitettävästi kyllä kestävät hintaansa nähden (Cailap 2,90 e/4 kpl).


Näytteet:



Dermosilin Nature puhdistusgeeli tuoksui samalle kuin sarjan kasvovesi. Sitruksinen tuoksu aiheutti itselleni aiemmin jo pientä kyllästymistä. Perus putsari, ei jäänyt muutoin mieleen.

Dermosil Argan Oil Repairing Hair Treatment jäi vähän kysymysmerkiksi. Noin pienestä näytepussista ei riitä pitkille hiuksille naamiota tarpeeksi. Jouduin laittamaan lisäksi toista hoitoainetta, joten en tiedä pelkästään tämän vaikutuksesta. Ei mitään ihmeellistä kuitenkaan tehnyt, joten tuskin tulen tilaamaan. Miinusta todella pitkästä suositellusta vaikutusajasta (10-15 minuuttia), sillä en jaksa muhitella hiusnaamioita noin kauan.

Malu Wilz Hydro Thalasso Vital Treatment elvyttävä voide oli suunnattu erittäin kuivalle iholle, joten oli oletetusti aivan liian tuhtia sekaiholleni. Kyllähän tuon parina kertana yövoiteena käytti, mutta ei ollut sopiva ihoni tarpeisiin.

The Body Shop Drops of Youth yönaamio yllätti positiivisesti. Kuvittelin tämän olevan liian "täyteläistä" iholleni ja että tämän vuoksi imeytyminen kestäisi ja naama kiiltäisi naamiosta tahmaisena. Kosteuttava naamio imeytyikin nopeasti ja iholle jäi miellyttävä tuntu. Sopivasti annosteltuna ei tätä tuntenut iholla lainkaan, jos laittoi runsaammin niin imeytymisessä kesti kauemmin. En sitten tiedä miksi tätä ei kutsuta yövoiteeksi, sillä ei tästä kasvoille mitään naamio fiilistä jäänyt. Voisin ostaakin, mutta ensin pitää käyttää edellisiä yövoiteita pois, joita löytyy jemmoista vielä kaksi korkkaamatontakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti