keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Tilailut


Pretty.fi:ssä oli äskettäin meikkisivellinviikot. Siveltimiä löytyi useammalta merkiltä alennettuun hintaan. Alunperin oli tarkoitus tilata tämä sivellin, mutta se ei kuulunutkaan kampanjaan (eli hinta hieman kirpaisi), joten päädyn sarjan edullisempaan puuterisiveltimeen.


Kaikki omistamani Real Techniques siveltimet ovat olleet laadukkaita, ihanan pehmeitä ja kestäviä. Puuterisivellin vaikuttaa myöskin loistavalta. Sivellin on sopivan iso ja pehmeä. Hintaa tälle jäi alennuksen jälkeen 13,90 euroa, joten on ehdottomasti hintansa väärti.


Coastal Scents Bionic Flat Top Buffer meikkivoidesivellin (7,19 e) löytyy minulta jo entuudestaan, mutta oli tilattava "varalle" toinenkin. Levitän tällä nestemäiset meikkivoiteet lähestulkoon aina. Meikkivoide levittyy sopivan ohuelti, tasaisesti, nopeasti ja lopputulos on kuulas sekä luonnollinen. Oma "tekniikkani" tämän siveltimen kanssa on laittaa meikkivoidetta ensin kämmenselkään, josta otan sitä siveltimeen. Sitten tuputtelen ja hieman pyörivin liikkein sekä pienin vedoin levitän kasvoille. Edellinen sivellin on kestänyt käytössäni sekä ahkeraa pesua jo useampia vuosia, joten tämäkin on kyllä erittäin hyvä investointi.


H&M:n kulmakarvageeli on lopuillaan, joten tilasin e.l.f.:n Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascaran (4,49 e). Tässä kaksipäisessä putkilossa toinen puoli on tarkoitettu ripsille ja toinen kulmille. Samaa tavaraa, joka sopii molempiin tarkoituksiin, harjan ollessa vaan erilainen käyttötarkoituksesta riippuen. Aion tämän kyllä käyttää kokonaisuudessaan kulmien kurissa pitämiseen.


Victoria's Secret EdT Sheer Loven napsautin ostoskoriin avokin tehdessä CDON-tilaustaan (tuotteen toimitus tapahtuu Nordic Feeliltä). Secret Charm ja Endless Love ovat itselleni tuttuja Body Mist-tuoksuina ja halusin kokeilla vielä jotain Victoria's Secretiltä. Googlailin pikaisesti etukäteen, että mikä tuoksuista voisi olla itselleni mieluisin ja päädyin tähän kevyen hempeään EdT tuoksuun. Tuoksussa on valkoista puuvillankukkaa, liljaa, kamomillaa ja aloe veraa. Tuoksu on miellyttävän raikas sekä jotenkin "puhdas" ja sopivasti kukkainen. Ei todellakaan ole liian makean karkkimainen tai pistävä. Sellainen "joka paikan tuoksu" (töihin, kouluun, kotona suihkun jälkeen käytettäväksi, asiointi-/shoppailureissuille, elokuviin yms.), juhliin tai varsinaiseksi iltatuoksuksi on kuitenkin makuuni liian neutraali. Pullo (30 ml) on simppeli ja mielestäni söötti.


4 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt monta pakkausta e.l.f kulmageelejä, ja sen ripsipuolenkin ihan vaan kulmiin. Pakkaus on vaan tosi pieni, mutta muuten olen tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta kiva kuulla että on toimiva tuote :)

      Joskus on tullut törmättyä kulmageeleihin jotka tekevät kulmista liian märän näköiset ja kuivuttuaan koppuraiset.

      Poista
  2. Käytän tuota samaista coastal scentsin sivellintä ihan samoin kuin kuvailit! :D lopputulos on paljon parempi kuin perinteisellä meikkivoidesiveltimellä!

    VastaaPoista
  3. Tämä onkin yksi lempparisiveltimistäni :) En tiedä osaisinko enää muita käyttääkään meikkivoiteen levitykseen...

    VastaaPoista