lauantai 10. lokakuuta 2015

Viime viikkojen ostokset


Herbinan Energy Boost Micellar-puhdistusvesi onkin ollut jo jonkin aikaa ostoslistallani. Otin tämän käyttöön saman tien, vaikka Lorealin miselliä on vielä puoli pulloa jäljellä. On kivaa vaihdella fiiliksen mukaan myös naaman puhdistustuotteita, vaikka taannoin lupasin itselleni, että yritän käyttää yhden samaa virkaa ajavan tuotteen loppuun ennen uuden korkkaamista. Kylppärin peilikaapissa onkin tästä johtuen pienoinen tila ongelma, kun vajaita ja täydempiä puteleita on siellä sikin sokin.


Energy Boost misellivettä käytän ykkösvaiheen putsarina meikinpoistoon (silmämeikille on käytössä erikseen oma puhdistusaineensa) ja joskus aamuisin. Puhdistaa tehokkaasti, virkistää ja tuoksuu hyvälle. Pakkauksen kuviointi on persoonallisen nätti. Kaiken lisäksi myös edullinen (Anttilassa tarjouksessa 4,75e). Ihastuin tähän kovasti, niin kuin etukäteen arvelinkin :)

Vaikka kroppakuorintojakin on tällä hetkellä käytössä kaksin kappalein, en voinut jättää Lumene Cranberry Smoothing Body Scrubia hankkimatta. Tämäkin pääsi heti testiin. Silottavassa vartalonkuorinnassa on sopivan paksu, mutta silti iholle vaivattomasti levittyvä koostumus. Kuorivia pienehköjä rakeita on paljon ja kuorinta tuntuu tehokkaalta. Ihosta tulee sileämpi ja pehmeämpi. Extra plussat hyvästä karpalon tuoksusta ja kuorivien ainesosien biohajoavuudesta.


Sitten niinkin arkinen tuote kuin vanha kunnon vaseliini. Varmasti lähes kaikille tuttu tuote. Vaseline Orginal on hyvinkin monikäyttöinen tuote; se sopii esimerkiksi rohtuneisiin huuliin, kynsinauhojen siistimiseen, kuiviin ja karheisiin kohtiin, pieniin haavaumiin, naarmuihin sekä palovammoihin, suojaamaan ihoa/huulia pakkaselta sekä vaikkapa estämään ihoa värjääntymiseltä kulmien kestovärjäyksen aikana jne. Eihän tämä mikään kovin "hoitava" voide ole, sillä kyseessä on puhdas petrolatum jelly. Ymmärtääkseni on silti hyvä tuote suojaamaan ihoa ja sitomaan kosteutta (ehkäisemään kuivumista).

Lueskelin myös "uusia" kikkoja vaseliinin käyttöön. Pitäisi tulla pehmeät kädet tai jalat kun vaseliinia levitetään runsaasti käsiin/jalkoihin ja laitetaan puuvilla hanskat/sukat yön ajaksi. Aion tätä niksiä kyllä kokeilla ainakin korppumaisen kuiviin jalkapohjiini.

TRESemme Renewal Hair&Scalp hiuspohjan hoitoneste oli ostettava, kun niin halvalla sai. Itselleni ei ehkä niin kovin tarpeellinen, mutta kahden euron hintaan otan kyllä mielelläni itselleni uusia tuotteita testiin. Olen käyttänyt tätä nyt muutaman kerran pesun jälkeen hieromalla tuotetta päänahkaan ja hiusten tyveen. Ei ole aiheuttanut sen suurempia tuntemuksia, mutta pientä virkistävää tunnetta on ollut havaittavissa. Ei rasvoita ja tuoksuu ihanalle. Tuskin tämän nesteen käytöstä mitään haittaakaan normaalissa päänahassa on, eli ihan ok ostos tuohon hintaansa nähden. Mies on tykkännyt enemmänkin eli toimii kaiketi paremmin lyhyessä tukassa ja välillä ajellussa päässä. Jos päänahassa on suurempia ongelmia (paha kuivuus, hilseily) kannattaa kuitenkin ennemmin kääntyä apteekin valikoiman puoleen.


Elvital Fibralogy shampoo sarjan hiusnaamion kaveriksi. Olen käyttänyt aiemminkin ja tykkään. Erityisesti olen tykästynyt Fibralogy-sarjan tuotteiden tuoksuun, joka on hieman erikoinen eikä ihan kaikkien makuun.


Nivean Calm&Care anti-perspirant jää vielä odottelemaan edellisen Nivean dödön loppumista. Tuoksu on tässäkin Niveassa mieto, raikas ja "puhdas". Toivottavasti Nivean uutuus EdT tulee myös Suomen markkinoille, sillä Niveat tuoksuvat poikkeuksetta oikein miellyttäville.


Sävyttävä Sence pearl shine huulivoide oli kahden kappaleen pakkauksessa Puuilossa 0,89 e. Ja olen kyllä aina valmis tuohon 45 sentin hintaan per huulirasva kokeilemaan. Koostumukseltaan huulirasva on yllättävän "mattainen" eikä "sileän liukas". Vaaleaa hohtavaa vaaleanpunaista sävyä tulee huulille runsaasti. Pientä kimallustakin on havaittavissa, kun lähempää tarkkailee. Menee jopa kevyestä huulipunasta. Tuntuu huulilla vähän nahkealta eikä varmastikaan ole hoitotehoiltaan kovin häävi. Tuoksu onkin sitten outo ja kamala, mutta ei tuoksahtele nenässä enää hetken päästä huulille levittämisen jälkeen. No, tulipahan kokeiltua ja eiköhän tätä toisinaan tule huulille sipaistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti