lauantai 7. marraskuuta 2015

Yves Rocher joulutilaus

Joulua voi kai jo alkaa pikkuhiljaa odottelemaan ;) Yksi merkki joulun lähestymisestä ainakin itselleni ovat useiden nettikauppojen limited edition/kausituotteet. Tänäkään vuonna en löytänyt Dermosilin joulutuotteista mitään sellaista, mikä erityisesti houkuttelisi tilausta tekemään. The Bodyshopilta aion ostaa jotain limited edition-jutskia ja Avonin kausituotteet tulevat toivottavasti myyntiin piakkoin. Yves Rocherilla on sen sijaan tullut jo myyntiin useampia kiinnostavia kausituotteita.


SpicyVanilla ja Candied Orange & Cinnamon- sarjat vaikuttivat itselleni mieluisimmilta (joulutuote valikoimasta löytyy myös Candied Orange & Almond-sarja). Manteli tuoksuna kyllä menettelee, mutta sitä on ollut mukana niin monissa viime aikoina käyttämissäni tuotteissa (shampoot, hiusöljyt, kropparasvat), että halusin nyt uusia tuoksuja kylppäriin.

Spicy Vanilla suihkugeeli ja käsivoide tuoksuvat lämpimälle vaniljalle. Tuoksu olisi voinut olla mausteisempikin, nyt pääosaa näyttelee vahvasti vanilja. Ihan kiva tuoksu kuitenkin tähän vuodenaikaan ja tykkään muutenkin YR:n suihkugeeleistä ja käsivoiteista.

Candied Orange & Cinnamon käsisaippua, suihkugeeli ja huulirasva ovat myöskin ihan kivoja tuoksultaan. Näiden tuoksu on sellainen karamellisoitu mausteinen appelsiini, tosin huulirasvassa tuoksu on hyvin mieto. Koostumukseltaan huulirasva on miellyttävän pehmeä ja hoitavan tuntuinen.

Tilasin samalla pari muutakin juttua.


Sensitive Vegetal Soothing Mist kasvosuihke virkistää ja rauhoittaa ihoa. Ei tahraa meikkiä, joten käytän tätä face mistien tapaan meikin jälkeen "sulauttamaan" meikin paikoilleen ja kosteuttamaan. Saatan vielä suihkaista varsinaista meikinkiinnityssuihketta tämän lisäksi (tällä hetkellä käytössä Avon). Tätä Soothing Mistiä voi käyttää muutenkin pitkin päivää, kun iho tuntuu kaipaavan raikastusta. Sopii myös tavallisen kasvoveden tapaan käytettäväksi. Saunan jälkeen punoittavilla ja kuumottavilla poskilla tämä tuntuu ihanan viileältä ja rauhoittavalta. Suosittelen suihkauttelemaan tarpeeksi kaukaa (tai sitten "suihkepilveksi" ilmaan, jonka alle sitten työntää naamansa), sillä suihku on muuten aika märkä.

Halloween tarjouksena sai Yvekseltä ilmaiseksi ensimmäisenä ostoskoriin klikkaamansa tuotteen. Päädyin sokkona Cléa EdT tuoksuun (75 ml), vaikka hieman epäilinkin, että onkohan ihan minun juttuni. Halusin kuitenkin kokeilla jotain erilaisempaa tuoksua. Tuoksukuvauksissa mainittiin puuterisuus ja kukkaisuus, joten ei kai se kovin huono voisi silloin olla? Kehujakin oli tämä saanut jonkin verran.


Mutta ei, ei tietenkään ollut tippaakaan omaa nenääni miellyttävä. Mitä joskus sanoinkaan hajuvesien ostamisesta ilman tuoksuttelua etukäteen... en vaan näköjään opi millään. Todettakoon vielä tähän, että olen yleensäkin hedelmäisten/kukkaisten ja ns. "helppojen" tuoksujen ystävä. Tämä on vaan itselleni liian raskas ja mummomainen. Jälkituoksussa haistan selvästi kielon, joka ei kuulu tuoksuna suosikkeihini. Ainoa hyvä puoli on pullo, joka on ihanalla tavalla retro. Olen suihkauttanut tuotetta pari kertaa enkä tiedä mitä tälle tekisin. Lähtee joko kiertoon tai myyntiin.



2 kommenttia:

  1. Avonin kausituotteet tulee kampanjassa 16 ja 17 :) Molemmat ovat virallisia joulukuvastojakin.

    Yvesin, TBS:n ja Dermosilin sesonkituotteita aina odottaa innolla :D

    VastaaPoista
  2. Jes, kiitokset tiedosta :) Kohtahan tuo kampanja 16 alkaakin...

    VastaaPoista