lauantai 5. tammikuuta 2019

Loppuneet 12/2018


Oriflame The One silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle silmämeikille lukeutuu kategoriaan ihan ookoo. Ei aivan niin tehokas ja hellävaraisen tuntuinen kuin vanhat suosikkini Lumene ja Nivea, joten tuskin tulen uudelleen tilamaan (ellen sitten sorru super hyvän tarjouksen osuessa kohdalle).

Yves Rocher Nutritive Vegetal Velvety Ultra-Rich Cleanser. Hellävaraisen oloinen puhdistusgeeli, joka toimi kakkosvaiheen putsarina. Aika neutraali tuoksu eikä koostumus ollut mitään lirua, joten ei lainkaan hullumpi tapaus. En äkkiseltään koe, että pitäisi välttämättä hommata uudelleenkin, mutta eihän sitä koskaan tiedä päätyykö tämä vielä kylppäriini.

Missha Super Aqua Toner oli erittäin mieluinen tuote. Tonerissa on ihanan puhdas, raikas ja virkistävä tuoksu, josta ropisee runsaasti lisäpisteitä. Enemmän mietteitä voi lukea tästä postauksesta. Mieleni halajaa lisää, mutta ensin on käytettävä muita kasvovesiä alta pois. Saakohan tätä vielä Citymarketista?


Essence longlasting eyeshadow & primer (02 nude rose) ei ollut vielä täysin saavuttanut loppuaan, mutta se alkoi tuntumaan hivenen kankealta levitettäessä, joten koostumus oli kai alkanut kuivahtamaan. Oli kyllä käytössäkin todella kauan (muiden luomivärinpohjustajien ohella). Tämä oli oikein toimiva tapaus, piti luomivärit siistinä paikoillaan, raikasti silmäluomien sävyä ja toimi yksinäänkin luomivärinä. Pieni miinus napsahtaa siitä, että korosti ikävästi välillä silmäluomilla esiintyvää kuivuutta/karheutta (silloin tartuin suosiolla johonkin muuhun silmämeikinpohjustajaan). Toinen purkki (sävyssä 01 nude beige) on vielä käytössä.


Natura Siberica Oblepikha Maximum Volume shampoosta kirjoittelin tässä postauksessa. Vielä tiivistettynä; pesee tukan tehokkaasti puhtaaksi, vaahtoaa hyvin sekä tuoksuu kivalta. Ei "hamputa" hiuksia, mutta tarvitsee kaverikseen hoitoaineen ja usein vielä jonkun jätettävänkin hoitotuotteen pesun jälkeisen selvittelyn avuksi. Tykkäsin.

Faith in Nature Lavender & Geranium Conditioner. Erityisesti normaaleille ja kuiville hiuksille suunnattu hoitoaine oli oikein pätevä tapaus. Silotti hiuksia ja auttoi selvittelyssä pesun jälkeen ilman liian latistavaa vaikutusta. Tuoksu on tässä melkoisen "yrttinen" ja aika "karskin" laventelinen, mutta itse kyllä pidin siitä vaihteluna muille käytössä olevien hoitsikoiden hillitymmille tuoksuille. Merkin hoitoaineet ovat olleet kovasti mieleeni (sen mitä niitä nyt olen muutaman hassun kappaleen aikojen saatossa käyttänyt). Joskus merkin hiustuotteita oli myynnissä joissakin isommissa K-supermarketeissa, mutta ei ole enää näkynyt ainakaan täällä päin. Tämän hoitoaineen tilasin shopping4net -verkkokaupasta.

XZ Vanilla Cafe Hoitosuihke hennoille tai hauraille hiuksille. Suihkeen lupaillaan antavan hiuksille elinvoimaa ja kiiltoa sekä parantavan kammattavuutta ja vähentävän sähköisyyttä. No juu, kaipa tämä teki hiuksista tietyllä tavalla "napakammat" ja helpotti tukan selvittelyä pesun jälkeen. Ei mikään maata mullistava tuote omille hiuksilleni, mutta kuitenkin ihan ok eikä latistanut hiuksia. Kiva, joskin suht mieto tuoksu.

Biosilk Volumizing Therapy Hair Spray (strong hold) hiuskiinne pääsi jossain vaiheessa suosikkeja-postaukseen eli tykkäsin tästä todella paljon. Hiuslakassa oli jotain "kampaamomaista" ja tuoksu oli hyvä (tietyllä tapaa shampoomainen). Hiuskiinne tuli ulos tasaisena ja miellyttävän hienojakoisena suihkeena, joka levittyi tasaisesti myös hiuksiin. Silkkiproteiini lisäsi sopivasti kiiltoa hiuksiin ja tällä sai kivasti tekstuuria tukkaan (poninhännästä tuli runsaampi/kuohkeampi), etenkin jos vähän pöyhi hiuksia laittamisen lomassa. Sellaiset "lentelevät haituvat" pysyivät kurissa sekä tukka muutoinkin ojennuksessa, mutta varsinaisia kampauksia varten pitäsi varmaankin valita tätä tujumpi hiuskiinne.


Loreal Casting Creme Gloss kevytväri (412 Huurteinen ruskea). Hiusväri ei sisällä ammoniakkia, mistä plussaa. Helppo levittää hiuksiin ja värjäystulos on tasainen. Ei myöskään tuoksu niin voimakkaasti hiusvärimäiseltä kuin jotkut markettivärit. Creme Glosseja olen käyttänyt runsaasti aiemminkin ja varmasti näin tapahtuu tulevaisuudessakin.


Avon senses mood therapy anti-stress suihkugeeli 500 ml (ylang ylang & patsuli). Joo, ihan kiva, mutta ei erityisemmin säväyttävä.

Alverden joulukalenterista tullut #eins zwei Chai kylpyvaahto pussukka piti tietysti käyttää suihkugeelinä, koska kylpyamme meiltä ikävä kyllä uupuu. Pussista riitti useampaan käyttökertaan mikä oli mahtava juttu. Koostumus oli paksun suihkugeelimäistä, joten se oli helppo vaahdottaa veden kanssa kämmenissä ja sivellä vaahtoa iholle. Tuoksu oli nimensä mukaisesti Chai Lattemainen (makeahko) ja ihana! Ostaisin tätä heti suihkusaippuaksi (vaikka kylpyvaahto onkin), jos vain olisi mahdollista.


Yves Rocher Hydroalcoholic Gel eli käsienpuhdistusgeeli. Perus käsidesiä, en osaa tästä sen kummempaa sanoa.


We Care Icon Natural Wear loose powder (1 perfect translucent). Toimiva ja edullinen irtopuuteri. Viimeisteli meikkipohjan hienosti, ei ollut liian kuivakan näköinen kasvoilla ja sävy oli vaalean läpikuultava. Tämä oli käytössä pitkään (muiden puutereiden ohella) ja on jo niin iäkäs tapaus, että merkin irtopuuteri on uudistunut varmaan pariinkin otteeseen tällä välin. Voisin ostaa uudelleenkin kokeillakseni nykyistä versiota.

Max Factor Xperience Weightless Foundation (light ivory 40) oli joskus aikoja sitten tehty löytö Minimanin alelaarista. Käytin tätä lähinnä tarvittaessa vaalentamaan sekä ohentamaan muiden meikkivoiteiden sävyä ja koostumusta, koska tämä on todellakin ohut ja kevyt meikkivoide. Sävy oli tosiaan niin vaalea, että sopi "vaalentajaksi" hyvin. Ei ollut suosikkini kokeilemistani MF:n meikkivoiteista, parempiakin löytyy.

Näytteet:


The Body Shop Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask. No jaa, aika perus naamio. Koostumuksessa oli mukana pieniä palleroita, jotka tuntuivat inhalta kasvoille levitettäessä. Paras tunne kasvoilla oli vaikutusajan jälkeen pois huuhdottaessa (ei sillä, että naamio olisi jotenkin epämukavalta kasvoilla tuntunut vaikutusaikana). Kasvot tuntuivat sileämmiltä ja jotenkin virkistyneiltä käytön jälkeen, mutta ei tämä sellaista hemmotelua tarjonnut, jota toivon naamioilta (ellei kyseessä ole joku puhdistava maski). Tuoksu oli yllättäen ihan jees, vaikka en makeiden mantelisten tuoksujen faneihin yleensä lukeudu.


Alverden essence/hoitoneste"ampulleja" tuli joulukalenterista useammasta luukusta (aina kaksi kappaletta laatuaan per luukku). Osan käytetyistä mini putkiloista nakkasin jo menemään, mutta muutamia säästin ihan vaan esimerkiksi tähän postaukseen. En aivan tarkalleen tiedä mitä nämä "virallisesti" olivat, koska googlen avulla ei kovin paljon hakutuloksia tullut ja on tuo saksakin niin ruosteessa kuin olla ja voi :D Päättelin näiden siis olevan hoitonesteitä/essencejä, joita käytetään ennen kasvovoiteen levitystä. Hyvin toimivat siinä hommassa ja tuntuivat kasvoilla todella kivoilta. Oma ihoni suorastaan hörppäsi nämä sisäänsä. Ostaisin näitä milloin tahansa isommankin pullon (erityisesti Hydro Essenzeä ja Sensitive Elixieriä), mutta se jäänee haaveeksi, jos ei tule reissattua Keski-Euroopan suunnille (eli jonnekin missä on DM- myymälöitä).


Vanhuuttaan poistoon joutuivat Colourpopin Lippie Stick (aivan loistava) ja essencen water kiss glossy lip colour (ihan kiva). Jälkimmäisessä oli ihanan "mehukas" ja tahmaamaton huulituntuma sekä runsaasti pigmenttiä mutta pysyvyys olisi voinut olla parempi (sotki helposti lasien reunat ja niistäessä tarttui nenäliinaan jne.).

2 kommenttia:

  1. Näin ainakin vielä joulun alla Cittarissa tuota Misshan Toneria. Itsekin olen aikaisessa kokeilla sitä, kunhan muutaman muu puteli loppuu. Ihan sun hyvin arvioidenkin takia kiinnostaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, toivottavasti pysyy valikoimissa vielä pitkään :) Misshan Toner on ollut kyllä itselleni mieluinen tuote; raikas, virkistävä ja hyväntuoksuinen.

      Poista