sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Vesimeloni villitys


Vesimelonin tuoksuiset tai muulla tavoin siihen liittyvät kosmetiikkatuotteet ovat houkutelleet itseäni kovasti taas viime aikoina. Tykkään vesimelonista myös hedelmänä ja varsinkin kesällä tuo raikkaan mehukas hedelmä on herkkua. Vesimeloniin liittyy mukavia lomamuistojakin; eräällä Kreikan lomalla rannalla myytiin isoja vesimelonilohkoja ja meille tulikin tavaksi niitä sitten biitsillä ollessa nautiskella. Viileä vesimeloni virkisti ihanasti kuumassa auringon paahteessa ja valuneet mehut/roiskeet oli kätevä huuhdella pois mereen pulahtamalla. Oi niitä aikoja, huoh... mutta nyt asiaan!


Heti kun näin Instassa kuvan Lorealin uudesta poskipunasta Melon Dollar Baby (03 Watermelon Addict), tiesin ilman pienintäkään epäilystä sen hankkivani. Jokusen hetken tätä joutui Suomen kauppoihin odottelemaan, mutta sain sen viimein kotiutettua tovi sitten Prismasta. En osaa oikein perustella järkevästi mikä tässä itseäni viehättää niin kovasti, mutta suurin syy on luultavammin nimessä ja ulkoasussa esiintyvä vesimeloni :D Kivana yksikohtana mainittakoon, että poskipuna tuoksuu vesimelonimaiselle vaikkakin hitusen keinotekoisella tavalla, mutta se ei tällaista melonifania haittaa lainkaan, päinvastoin.


Sävy on raikas (niin kuin vesimelonikin) ja se tuo kauniin luonnollista "hohtoa" kasvoille. Keinovalaistuksessa tietyssä kulmassa tarkastellessa poskipunan pinta näyttää kimaltelevalle, joten ns. hehku kasvoilla voipi johtua siitä. Koostumus on satiininen ja vaikka punan pinta tuntuu sormella testatessa alkuun suht kovalle, väriä irtoaa sekä tarttuu siveltimeen omaan makuuni sopivasti (lopputuloksen vahvuutta voi halutessaan kerrostaa).

Hintaeroa oli mielestäni omituisen paljon Prisman 10,64 euron ja Citymarketin noin 16-17 euron hintojen välillä?!


Delicious Destinations Watermelon & White Lotus Body Mist tuoksuu omaan nenääni todella makealle, mutta siinä on samaan aikaan keveä vesimäisen kukkainen vivahde. Tuoksu ei hirmuisen pitkään iholla pysy (kuten eivät vartalosuihkeet ylipäätään verrattuna varsinaisiin hajuvesiin), mutta tätä voi lisäillä tarpeen mukaan päivän mittaan ja samalla tulee ainakin joksikin aikaa freesattu olo. 100 ml:n puteli on kompaktin kokoinen kuljettaa mukana vaikka olkalaukussa. Merkin Body Mistejä oli myynnissä Prismassa hintaan 4,90 euroa.


Kocostar Slice Mask Sheet Watermelon. Paketti sisältää kosteuttavia ja raikastavia pieniä kankaisia "viipale naamioita", jotka ovat myös hauskasti vesimelonista poikkileikkattujen slaissien näköisiä. Naamiolaput laitetaan puhtaalle sekä kuivalle iholle, annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia, poistetaan ja lopuksi hierotaan ylimääräinen seerumi/neste kasvoille.


En ole vielä pakkausta avannut, koska säästelen tätä hieman kesemmälle. Olettaisin, että naamiolaput virkistävät oikein mukavasti helteiden aikaan. En ole Kocostarin naamioita entuudestaan käyttänyt, joten siinäkin mielessä innolla kokeilen.

Vielä pitää nakata ostoskärryihin jollain markettireissulla Family Fersh Melon Crush suihkugeeli, ihan vaan koska siinä on vesimelonia. Tiedä sitten, dominoiko sisällössä oleva lime tuoksua liikaa, mutta on niin edullinen saippua että pitäähän sitä testata ;)

4 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele vesimeloni-innostustasi. Ostin itse jokin aika sitten Tokmannilta Iisi lasten suihkusaippuoita, joita olen ennenkin käyttänyt, mutta ostin sillä kertaa myös vesimelonin tuoksuisen ja ai, että miten ihanan tuoksuinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun muistutit, että Iisiltäkin löytyy vesimelonisaippuaa :) Oon yhden putelin Iisin lastensaippuaa joskus käyttänyt (taisi olla purkan/karkin tms. tuoksuinen).

      Poista
  2. Olen nuuhkinut näitä Lorealin uutuuksia. Se persikan tuoksuinen poskipuna onkin tainnut olla jo hetken myynnissä. Ne olisivat niin ihania kesään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lorealin persikka poskipunaa oon joskus kädelle swatchaillut, mutta eipä silloin tullut mieleenkään myös nuuhkaista (en siis aiemmin tiennyt näiden poskipunien tuoksuvan)... Sävyt ja "kuosit" sopivat kyllä hienosti kesäisiin fiiliksiin :)

      Poista