lauantai 19. joulukuuta 2015

Avonit kampanjasta 17/2015

Tämän vuoden viimeinen Avon-tilaus näyttää tältä.


Tiettyjä tuoksuja sai 2 kpl 26 euron hintaan. 13 euroa 50 ml:n hajuvedestä on mielestäni oikein hyvä diili. Molemmat ovat vielä sellaisia, joiden tilaamista olen muutenkin harkinnut.


Mesmerize Black Edt ihastutti jo myyntiin tullessaan kuvaston "tuoksuttelu-kohdan" perusteella. Kyseessä on tummempia nuotteja sisältävä hedelmäinen tuoksu. Avonin kuvaston mukaan tässä on mandariinia, jasmiinia ja Australian santelipuuta. Jasmiini tuo tuoksuun keveyttä ja iholle tasaantuessaan haistan tässä myös puuterisuutta. Ei ole makuuni liian makea tai "orientaali". Tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse tykkään kovasti. Täydellinen talvi- ja juhlatuoksu.


Little Red Dress EdP on ollut jo aiemmin käytössä pienempänä 15 ml:n versiona. Tuoksussa on vadelmaa, ruusua ja santelipuuta. Mukavan pirteä arkituoksu ja ruusu tulee kivana vivahteena esiin. Pullo on mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs.


Footworks pedi-peel pads eli jalkojen kuorintalappuja (4,95 e/55 kpl). Kokeilin eilisiltana ja vaikuttaisivat olevan suht tehokkaita. Ohuet ja kosteat laput sisältävät mm. AHA-happoa. Tuoksu on "lääkemäinen", mutta ei jää käytön jälkeen onneksi leijailemaan. Jaloilla lappusten sisältämä neste tuntuu viileältä ja jalat jäävät virkistyneen tuntuisiksi. Laitoin jalkavoidetta vielä perään ja lopputulos oli selkeästi sileämpi kuin ennen kokeilua. Tokihan näitäkin pitää käyttää säännöllisesti, jotta vaikutukset alkavat kunnolla näkymään. Uskoisin silti, että raspaus ja säännöllinen rasvaus ovat kuiville korppu kantapäilleni edelleen tarpeen, vaikka näitä käytänkin lisänä.


Anew Clinical Hydra Recovery Overnight Mask. Yövoide-naamio sisältää hyaluronihappoa sekä sheavoihiukkasia ja tämän pitäisi syväkosteuttaa ihoa perusteellisesti. Naamiota on tarkoitus laittaa iltaisin ja jättää kasvoille vaikuttamaan yön ajaksi. Jos laittaa runsaalla kädellä, ylimääräisen naamion voi vielä pyyhkiä pois ennen nukkumaanmenoa. Suosituksena on käyttää naamiota 3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.


Voide pääsi myös testiin eilen. Koostumus on geelimäinen ja siinä on pieniä palleroita, jotka sulavat/hajoavat kasvoille huomaamattomasti. Kasvoille hierottaessa tuntuma oli erittäin miellyttävä. Laitoin kohtuullisesti, vaikka tätä voisi levittää reilumminkin. Vielä pari tuntia myöhemmin kasvot tuntuivat koskettaessa nahkeilta ja tahmaisilta, mutta eipä tuota muuten olisi huomannut, jos ei olisi naamaa hipelöinyt. Vaikutuksesta on yhden kokeilun jälkeen vielä hankala sanoa mitään, mutta ihan mielellään otan tämän käyttöön. Tuote on hajustamaton, parabeeniton ja sopii herkällekin iholle. Tässä kampanjassa hinta oli vain 6 euroa.


Clearskin clear emergency Instant Spot Treatment (2,95 e) finneille ja epäpuhtauksille. Kirkas nopeasti iholle imeytyvä geeli sisältää salisyylihappoa. Tämän edellinen versio on tuttu tuote, mutta en tiedä onko muu kuin pakkaus muuttunut. Mitään "ihmeaineita" epäpuhtauksille ei taida olla olemassakaan, mutta ainakin tämä nopeuttaa finnien paranemista ja auttaa hieman punoitukseen. Tällä hinnalla kannattaa kokeilla, jos on finnivoide hakusessa.


Senses Romantic Garden of Eden Exfoliating Body scrub (2,95 e) ja Senses Oriental sanctuary 500 ml:n hydrating shower gel (2,25 e) olivat niin edullisia (ja tuoksuvatkin hyvälle), että en voinut jättää tilaamatta (vaikka tarvetta uusille suihkutuotteille ei todellakaan ole).

Rintasyöpäkampanjasta kahden kappaleen kynäsetti. Kuulakärkikynille oli ihan oikea tarve, sillä nykyisistä kynistä alkaa musteet loppumaan ja osa pyörii aina jossain teillä tietämättömillä juuri silloin kun niitä tarvitsisi. Nättejähän nämä kyllä ovat ja tuo pullea muoto on mukava kädessä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti