tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulukuun hankintoja

Olen kerrankin ajoissa joululahjojen suhteen, sillä itse itselleni tilaamani kosmetiikkalahjat pääsevät käyttöön jo näin hyvissä ajoin ennen joulua :)



theBalm Put A Lid On It Eyelid Primer, on sellainen tuote, jonka olen ajattelut hankkivani jo pitkään. Black Friday-alessa tämä oli vain 19 euroa, normaalihinnan oleensa noin 23-26 euroa (ostopaikasta riippuen). Eli lähti pukinkonttiin sen enempiä enää pähkäilemättä, säästöä se on pienikin säästö.


Käytän aina meikatessani silmämeikinpohjustajaa, vaikka kasvoprimerin saatankin toisinaan kiireisempinä aamuina skipata. Tällä hetkellä käytössä ovat Lumenen pohjustusvoide ja edellistä kevyempi Makeup Revolutionin Focus & Fix pohjustaja sekä MAC:n Paint Pot (Painterly), jonka hyvät pohjustusominaisuudet olen vasta äskettäin huomannut (aiemmin käytin pelkästään luomivärinä). Put A Lid On It pääsee käyttöön näiden ohelle, sillä tykkään vaihtelusta.


Tänään testailin ekaa kertaa ja ensivaikutelmana sanoisin, että koostumus on ohut ja silikonimainen eli tämä liukuu luomille helposti. Ainakin kädelle kokeiltuna tekee sileän pinnan. Asettui luomille/kuivui nopeasti. Väriltään pohjustaja on vaalean nude, mutta väriä omilla luomillani en erota. Puuteroin luomet pohjustajan jälkeen, joka mielestäni helpottaa luomivärien levittämistä ja auttaa silmämeikkiä pysymään siistinä. Luomivärit ainakin levittyivät helposti ja kauniisti, saa nähdä kuinka on kestävyyden laita. Hyvältä kuitenkin vaikuttaa.

Urban Decay all nighter Overnighter Makeup Setting Spray Duo. Avonin meikinkiinnityssuihke vetelee viimeisiään, joten oli aika tilata uusi. Paljon kehuttu UD:n all nighter on ollut myös ostoslistallani jo jonkin aikaa, joten tämäkin oli erittäin "toivottu" lahja, heh. Sokoksen nettikaupasta löytyi vain tämä Overnighter duo-pakkaus, mutta pienempi pullo lisänä tulee kyllä myös tarpeeseen. Pikkuisempi puteli on näppärä reissuilla ja kulkee vaikka käsilaukussa tarpeen vaatiessa mukana. Tätäkin oli kokeiltava heti; ainakin suihke on hienojakoinen ja tasainen eikä tuoksu juuri miltään. Raporttia myöhemmin toimivuudesta, kunhan tulee enemmän käytettyä.


Lumenea sai Sokkarin nettikaupasta kolme kahden hinnalla, joten laitoin samalla tilaukseen.

True Passion syksyn uutuuspunat ovat saaneet niin paljon kehuja blogeissa, joten sellainen oli saatava. Sävyksi valitsin numeron 1 Valon leikki, jonka arvelin olevani itselleni monikäyttöisin.


Vaalea nude on sävynä nätti, mutta huulillani se näyttää paljon vaaleammalta kuin oletin. Huulipuna tuntuu huulilla melko tahmaiselta levityksen jälkeen, mutta tunne hieman häviää myöhemmin. Itseäni eniten miellyttävän lopputuloksen sain aikaiseksi rajaamalla ja värittämällä kevyesti huulet tummemman nudella huultenrajauskynällä ja tuputtelemalla (en siis laittanut reilulla kädellä) tätä päälle. Ihan ok, mutta en nyt hirveästi hurmaantunut. Ehkäpä tykästyn punaan enemmän keväämmällä, kun nudet huulipunat alkavat taas enempi kiinnostaa. Pakkaus on kuitenkin kivaa vaihtelua perinteisiin hylsyihin.

CC Color Correcting & Blurring Primer. Tänään testattu tämäkin ja voi että, kasvoista tulee todella pehmeät ja sileät. Primer on liukkaan silikoninisen tuntuinen, mutta humahtaa ihoon hetkessä eikä jätä sellaista hiostavaa kalvoa, minkä jotkut silikoniset primerit saattavat tehdä. Jokinlainen "ovela" tuntu tästä kasvoille kuitenkin jää (johtuisikohan tuosta silottavuudesta), mutta ei häiritsevissä määrin. Tätä riittää pieni määrä, vaikka primer tuntuukin häviävän levitettäessä. Nuden värinen voide ei varsinaisesti tuo sävyä iholle, mutta jotenkin raikastaa kasvoja, tehden niistä "terveemmän" näköiset.

CC primerin päälle oli suorastaan ilo laittaa meikkiä. Peitevoiteet levittyivät nätisti, nopeasti ja helposti. Käytin beautyblenderiä Maybellinen Dream Wonder Nude nestemäisen meikkivoiteen kanssa ja lopputuloksena oli ihanan kevyt, kuulas ja raikas iho. Viimeistelin meikkipohjan vielä puuterilla  (kuten aina) ja kiilto on pysynyt nyt useamman tunnin täydellisesti kurissa (käytin tosin myös all nighteria, joka saattaa vaikuttaa asiaan). Vaikutuksesta meikin kestoon en siis vielä osaa oikein sanoa, mutta uskoisin senkin olevan kiitettävällä tasolla.

Lumene Blueberry Eyebrow Fixing Gel on paras kokeilemani kulmakarvageeli. H&M:n ja e.l.f.:in vastaavat ovat edullisempia ja ajavat ihan hyvin asiansa, mutta Lumene on vaan ehdoton ykkönen. Otin tätä nyt jemmoihin, kun kerran sai samaan hintaan edellisten kanssa.


EOS huulivoide vanilja-minttu oli myöskin nappiostos. Pehmeä ja hyvin kosteuttavan tuntuinen huulivoide on omiaan hoitamaan näin talviaikaan helposti röhelöityviä huulia. Vanilja pehmentää mukavasti minttuisuutta ja tuoksu muistuttaa mielestäni jotain karkkia. Nam! Lisänä vielä söpö pallero pakkaus.

Oletteko jo aloittaneet itsenne joululahjonnan?

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja oot ostanut! theBalmin silmämeikinpohjustaja tuntuu olevan jäänyt UD:n ja Too Facedin vastaavien varjoon blogi- ja Youtube-maailmoissa, mutta ajaa varmasti asiansa hyvin. Mulla on nyt käytössä UD:n De-Slick meikinkiinnityssuihke, mutta sen lopputua kokeilen tuota All Nighteria myös :)

    VastaaPoista
  2. Jeps :) Narsin ja Milanin silmämeikipohjustajia täytyy kokeilla vielä jossain vaiheessa, sillä nekin ovat olleet kehuttuja blogeissa ja vlogeissa.

    VastaaPoista