tiistai 29. joulukuuta 2015

Välipäivien ostoksia

Sokkarilla oli nyt välipäivä alennusmyyntien aikaan melkoinen ryysis ja olin jo valmiiksi nuutunut sekä hikinen töiden jälkeen, joten en kovin innolla jaksanut tungoksessa ale-laareja tutkailla. Jotain pientä tuli silti hankittua.


Rainbown vanulappuja jemmaan (euron kappale).

Bioteekin Teho-Pii & kalkki+D-vitamiini-valmiste (7,95 e) hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin. Sisältää myös magnesiumia.


Klippoteketin Argan Oil balsam spray (6,90 e) eli suihkepullossa oleva jätettävä hoitoaine. Koostumus on tässä paksumpaa (balsamia) kuin nestemäisissä hoitoainesuihkeissa.Tämän pitäisi tuoda hiuksiin kosteutta, suojata hiusten pintaa ja antaa uutta eloa kuivalle tukalle.

Suihke leviää helposti ja tasaisesti pullosta suihkiessa eikä jätä hiuksia lähmäisiksi. Näppärä hiusten selvittelyyn pesun jälkeen, vaikka jouduin tätä jokseenkin paljon laittamaan, että takut selvisivät. Hiukset kiilsivät kuivuttuaan ja latvojen hapsotuskin hieman tasoittui. Ei tee hiuksista niin pehmeitä tai hoidetun tuntuisia kuin useimmat hoitoöljyt, mutta lasimaisille hiuksilleni hoitoteho on ihan sopiva. Tuoksusta en tykkää, mutta onneksi en sitä hiuksista enää suihkuttelun jälkeen haista.


Käväisin myös Tokmannilla ja sieltä löytyi KoneHELSINGIN "EOS kopio" huulirasva (muistaakseni 2,90 e) ja Online Sensitive Aloe Vera Cucumber nestesaippua (1,29 e).


Huulirasva on ananaksen tuoksuinen ja siitä tulee itselleni mieleen ananaslimppari. Koostumus on tässä pehmeä ja voide liukuu huulille helposti. Huulivoide on valmistettu 95% luonnonmukaisista ainesosista ja se sisältää E-vitamiinia, karitevoita ja kosteuttavaa jojobaöljyä. Tuntuma huulilla on miellyttävä. Ei silti vedä vertoja EOS:lle, mutta ihan jees perushuulirasva. Oli ostettava, koska tuo pallomainen muoto on kätevä käytössä ja vaihtelua tavallisille puikoille.

Olen siis pysynyt hyvin kurissa ale-ostoksien kanssa, sillä tein vain yhden nettitilauksenkin (MakeUp Revolutionille).

Onko alet houkutelleet tekemään kosmetiikkahankintoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti