torstai 3. joulukuuta 2015

Pientä kivaa pikkujouluihin

Kipaisin pikaisesti tutkimassa essencen hyllyä Carlsonilla sekä Sokkarin alelaaria bussia odotellessani. Ja löytyihän sieltä hieman meikkipussiin päivitystä näin pikkujoulukautta ajatellen.


Essencen liquid ink waterproof eyeliner tuli ostettua ihan todelliseen tarpeeseen, sillä sellaista ei jemmoistani löytynyt Lumenen tussin loputtua. H&M rajaustussi kyllä löytyy, mutta se ei kestä itselläni leviämättä, vaikka muutoin ihan nättiä jälkeä tekeekin.

Tämä eyeliner ainakin kerran kokeilun peruusteella kestää. Kädellä swatchit kestivät suihkussa käynninkin. Poistin sitten lopulta misellivedellä, jolla lähtivät kuitenkin helposti. Silmiin tosin käytän aina erillistä meikinpoistoainetta enkä huomannut silloinkaan poistamisessa mitään ongelmia. Tekee siistiä jälkeä ja rajauksesta saa halutessaan sopivan ohuen. Taisi tulla uusi haastaja Lumenelle, sillä essence on monta kertaa edullisempaakin (3,09 e).


Minulta puuttui punainen huultenrajauskynä ja sellainen löytyi essenceltä vain 1,89 euron hintaan. Sävy 06 a girl´s dream on hieman marjanpunaiseen taittava punainen. Miellyttävän raikas sävy. Jälki on kynässä pigmenttistä ja levittyy pehmeästi. Longlasting versiona pysyvyys on myös kiitettävä. Näitä voisin hankkia lisääkin muissa sävyissä.

Max Factorin Wild Shadow Pencil 2 in 1 Gel Shadow + Liner (sävy 15) houkutteli jännällä värillään. En osaa oikein vieläkään määritellä minkä värinen tämä oikeastaan on. Tietyssä valossa näyttää oliivin ja pronssin sekoitukselta, silmissä sävy on enemmän vihreänharmaa/harmaa. Tässähän on myös kultaista kimallusta/hilettä mukana, mikä tekeekin kivan lisän juhlameikkiin. Kynällä voi siis tehdä rajaukset tai käyttää koko luomella. "Vesirajoille" en käyttäisi tuosta hileestä johtuen. Kuvassa kimallusta ei näköjään juurikaan näe.


Ihmettelen vaan, mistä tuo "Gel" nimessä tulee, sillä koostumus on nahkeahko eikä "luisu" luomille kovinkaan helposti (niin kuin geelimäiset tuotteet yleensä). Onkohan vaan jo niin vanhaa... Normaalihintaisena (11,90 e) olisin tuskin ostanut, mutta nyt maksoi vain 3,57 e.


Gosh kynsilakka 623 Greed oli aivan mahtava löytö (2,55 e). Tykkään tietyssä määrin glitterlakoista ja erityisesti näistä, missä on erikokoisten glittereiden lisäksi pienempää hilettä. Hituset levittyvät tasaisesti ja nätisti koko kynnelle, tekemättä kuitenkaan liian blingiä lopputulosta. Sopii kynsille joko yksinään tai toisen lakan päälle. Toimii loistavasti myös lakatuilla kynsillä tehosteena parissa kynnessä.




2 kommenttia:

  1. Niin väärin, ettei tuota Carlsonia ole täälläpäin, koska tuolle eyelinerille olisi huutava tarve. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, Carlsonilta tekee välillä kivoja ale-löytöjä ja tietysti tuo essencen hylly on tullut itselleni hyvinkin tutuksi :) Essenceähän löytyy myöskin (ainakin useimmista) Minimaneista ja Halpa-Halleista.

    VastaaPoista