keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Joulukuun loppuneet

Se olisi sitten menneen vuoden viimeisten loppuneiden ruodinnan aika.


Make Up Store Face Mist on raikas ja kosteuttava kasvosuihke. Käytin tätä useimmiten meikin jälkeen ennen varsinaista meikinkiinnityssuihketta. Face Mist on myös näppärä apu kasvojen virkistykseen tarvittaessa. Kevyt ja hienojakoinen suihke tuntuu miellyttävältä kasvoilla eikä jätä tahmaista tuntua. Ostan jossain vaiheessa lisää, jos tätä on vaan enää saatavilla.


Avon Solutions complete balance mattapintaistava kasvovesi on nykyisin uudistunut ainakin pakkauksensa osalta. Tykkäsin tästä, sillä ei ollut liian "tujua" tai tuoksunut alkoholiselle. Viimeisteli ihon puhdistuksen ja raikasti kasvoja. Tuota mattaistavaa vaikutusta en juuri huomannut, mutta hillitsi hieman ihon rasvoittumista. Tätäkin voisin hankkia lisääkin. Toivottavasti sisältö ei ole muuttunut.

Avonin Solutions complete balance yövoiteessa oli kevyt geelimäinen ja öljytön koostumus. Imeytyi nopeasti ja keveydestään huolimatta pehmensi ihoa. Tätä oli mukava laittaa seerumin/kasvoöljyn päälle ja ihon ollessa rasvaisempi toimi sekaihollani ihan yksinäänkin. Tämäkin voide on jo historiaa, vastaava tuote nykyisestä Avonin valikoimasta odottelee peilikaapissa korkkaustaan.


Rainbow Silmänympärysvoide oli ihan ok perustuote. Kevyt kosteuttaja imeytyi nopeasti eikä ärsyttänyt silmiä/silmänympärysihoa. Voide oli melko lirua, joten sitä tuli usein aivan liikaa tuubista ulos, mikä alkoi hivenen kismittämään. Käytin tätä hoitavampien sy-voiteiden ohella. Tuskin ostan enää jatkossa.


Garnier Respons avocado oil & shea butter shampoo on edulliseksi markettishampooksi yllättävän hyvä. Koostumus on paksuhkoa, pesee hiukset puhtaiksi ja vaahtoaa runsaasti. Seuraavaksi voisin kokeilla jotain muuta sarjan shampoota, koska harvoin tulee käytettyä samaa shampoota/hoitsikkaa useampaa pulloa peräjälkeen.

Nuxe Reve de Miel Hand and Nail Cream. Kosteuttaa ja hoitaa käsiä kyllä hyvin, mutta tuoksu tökki. Muutoin hunajaisessa tuoksussa oli nenäni mukaan myös jokin pistävä ja voimakas vivahde. En osta enää tuoksun vuoksi.

Dove talc soft anti-perspirant oli mieleeni. Pito on riittävä ja tuoksu on puhtaan raikas. Doven dödöt ovat Niveoiden ohella suosikkejani markettipuolelta.


Baylis & Harding Rose & Honeysuckle Shower Cream tuoksui sopivasti ruusuiselle ja pullokin on söpö. Puolet meni suihkussa ja toinen puolisko käsisaippuana. 500 ml:n pullo tuntui kestävän ikuisuuden, joten pientä kyllästymistä alkoi jo ilmaantumaan. En osta ainakaan ihan heti uudelleen, vaikka ei tässä mitään vikaa ollutkaan.

LdB Give Me Strength Mango, Sweet Citrus & Mint Shower Cream. Tykkäsin "paksusta" koostumuksesta sekä tuoksusta. Ostan, jos löydän jostain alennuksella.

Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental Shower Oilia käytin sheivaukseen. Siinä hommassa pelitti mallikkaasti ja hoiti samalla ihoa, mutta tuoksuun en järin ihastunut (tosi makea ja arganöljyinen). Öljy muuttui maitomaiseksi iholle levitettäessä ja tuo loppu on näköjään muuttunut sellaiseksi pullossa. Tämäkin jää ihan vaan tuoksunsa takia hankkimatta uudelleen.


E.l.f. Zit Zapper epäpuhtauksien hoitoon ja eliminoimiseen tuntui olevan tehokasta tavaraa. Finnit kuivuivat selkeästi nopeammin kuin ilman tämän käyttämistä. Toisaalta tuo roll-on pää oli kätevä ja näppärä käyttää (itse laitoin suoraan roll-onia epäpuhtauksille, mutta olisihan tätä voinut ottaa kuulasta sormeenkin tms.), mutta hygienian kannalta ei ole kyllä paras mahdollinen. On ollut käytössä melkoisen kauan ja vaikka tuoksu tai koostumus eivät ole menneet miksikään, niin heitän tämän pois pullon ollessa vajaa puolillaan. Kelpo tuote kyllä muuten.


Nivea Creme Smooth Shower Creamia (50 ml) ostinkin jo täysikokoisen putelin.

Oral-B Pro-Expert hammastahna pääsee mukaan postaukseen, koska ei saanut suupieliäni halkeilemaan, vaikka onkin valkaiseva hammastahna. Uskallan siis käyttää kyseistä tahnaa joskus uudelleenkin.


The Bodyshop Tea Tree Pore Minimiser (näyte) on oiva pohjustaja rasvaisuuteen taipuvalle ja huokoiselle iholle. Tätä olen käyttänyt joskus yhden tuubin ja toimi omassa nassussani oikein hienosti. Imeytyy nopeasti eikä jätä kalvomaista tuntua iholle tai kuivata liikaa. Meikkipohja on helppo levittää tämän päälle ja meikki kestää siistimpänä pidempään. Pore Mimimiseria voi käyttää tietysti vain ongelma-alueilla ja laittaa muualle kasvoille toista primeria. Tea Tree ei kuulu tuoksuna suosikkeihini, mutta on siedettävissä. Ostan jossain vaiheessa lisää.

2 kommenttia:

  1. Mäkin olen tykännyt Elfin Zip Zapperista, ja varmaan pitäisi ostaa uusi, koska siinä taisi olla vain puolen vuoden säilymisaika merkitty. En muista milloin olen sen jo ostanut :D

    VastaaPoista
  2. Oho, mullakin oli tuo käytössä huomattavasti pidempään kuin puoli vuotta. Onneksi ei kuitenkaan osoittanut vielä pilaantumisen merkkejä.

    VastaaPoista