torstai 14. tammikuuta 2016

Makeup Revolution-tilaus, parit ostokset & arvonta

Makeup Revolutionin alesta tuli tilattua Ultra Professional Blush & Highlight Expert-setti. Olen halunnut kokeilla merkin siveltimiä jo jonkin aikaa ja tuossa paketissa tuli niitäkin nyt kaksin kappalein.



Highlighter Brush sopii hyvin korostustuotteiden levittämiseen ja varjostuksiin. Muodoltaan tämä on hivenen viistopäinen.


Blusher Brushia (se on kai tämä isompi?) aion käyttää poskipunien ja aurinkopuutereiden kanssa sekä varjostusten häivyttelyyn yms.

Molempia siveltimiä voisin kuvailla sanalla sileä. Ovat myös sopivan pehmeitä, mutta eivät nämä ainakaan näin alkuun suurempia wau-fiiliksiä herättäneet. Keinokarva on näissä aika liukasta, joten eivät nappaa väriä itseensä kovinkaan paljon. Käyttöön toki tulevat ja itseasiassa korostuspuuterien kohdalla maltillinen määrä on itselleni oikein passeli.


Highlighter Palette on pigmenttinen ja sävyt kauniita. Tykkään myös näiden koostumuksesta, joka ei ole  hileisen glitterimäinen vaan "hohtava". Eivät karise ympäri kasvoja vaan asettuvat paikalleen helposti. Paletti on monikäyttöinen, sillä sopii kasvojen korostuksen lisäksi hyvin vaikkapa elävöittämään silmämeikkiä. Ei näillä nyt ihan joka päivä tule kikkailtua, mutta toisinaan piristävät mieltä sekä kasvoja.



Blusher Palette jää nyt swatchailematta, koska se on osa arvontapalkintoa.


Vivid Blush Laquer (Rush) yllätti pigmenttisyydellään ja kestollaan. Kun kokeilin tätä ensimmäistä kertaa kämmenselälle levitellen, en meinannut saada punaa pelkällä saippualla juurikaan ihosta irtoamaan. Väri oli räväkämpi, kuin mitä putelin perusteella ajattelin. Beautyblenderilla tuputeltuna ei näyttänyt kasvoilla ihan niin kirkkaalta (ja pinkiltä) vaan sulautui meikkipohjaan mukavasti.  Pumppupullo on yleensä plussaa nestemäisille tuotteille, mutta itse pumppu on ainakin tässä tapauksessa aivan susi. Valskailee itsekseen ja ei reagoi paineluihin kovin herkästi (mitään ei tule ulos), mutta yhtä äkkiä pullosta turskahtaa aivan liikaa tavaraa.


Lipgloss tubet sävyissä Hush Hush ja Baby Try. Jälkimmäistä tilasin kaksin kappalein arvontaa ajatellen. Nämä ovat kivoja ja todella edullisia. Eivät ole niin tahmaisia kuin esimerkiksi jotkut käyttämäni Wettiksen tai e.l.f.in huulikiillot, tuoksu on miedon hedelmäinen/karkkimainen ja ovat nättejä huulilla. Ainoa miinus tulee muovisesta levityskärjestä, jolla on hieman hankala levittää kiiltoa tasaisesti. Itse käytänkin välillä sormea apuna huulikiillon tasoitteluun.

 

Rush, Hush Hush ja Baby Try.

Koko tilauksen summaksi postikuluineen tuli 18,68 euroa.

Sittenpä vielä ne parit muut ostokset.


Essencen luomivärinappi (20 rosy happiness) oli niin kaunis, että olihan se ostettava (ja myös toinen kappale arvottavaksi). Itselleni tämä on hyvä arkisävy. Käytän joko yksinään kevyemmässä meikissä (eli kiireessä) tai sitten tummemman varjostuksen kanssa. Sopii myös silmän sisänurkkaan kirkastamaan katsetta tai keskelle luomea toisen värin päälle ns. pullistamaan luomea. Luomilla sävy on siis huomattavasti vaaleampi kuin napissa näyttäisi olevan. Essencen luomiväreissä olen joidenkin kohdalla huomannut, että pienen käytön jälkeen pigmenttiä alkaa irtoamaan paremmin. Mitään superpigmenttisiä essencen luomarit eivät ole, mutta edullisen hintansa vuoksi näitä raaskii ostaa silloin tällöin tuomaan vaihtelua sekä pientä piristystä meikkailuun.


Sokkarin alelaareista ohimennen löydetyt tuplapakkaukset.

Elmex-hammastahnaa, joka on luottotuotteeni. 2 kpl maksoi 4 euroa eli pientä säästöä tuli tehtyä.

Ziaja natural olive hand&nail cream tuplapakkaus (2x80ml/4,50 e). Olenkin muutamia Ziajan tuotteita tullut käyttäneeksi aikojen saatossa. Osa on ollut ihan jees ja osa taas vähän njääh-osastoa. Käsivoiteista (merkiltä löytyy niitä useampaa sarjaa) olen kuullut/lukenut paljon kehuja, joten päädyin vielä Ziajaa kokeilemaan. Eivät ainakaan olleet hinnalla pilattuja :)

Voin nyt myöskin yhtyä kehujiin, sillä nopeasti imeytyvä koostumus jättää kädet sileän pehmeiksi. Aivan loistava käsilaukku-, työpöytä- ja päiväkäsivoide, koska ei tahmaa lainkaan. Iltaisin/yöksi laitan talvisin käsien ihon kuivahtaessa tuhdimpaa/hoitavampaa voidetta eli ei tämä kuivia ja rohtuneita käsiä yksinään elvytä. Tuoksu on suht mieto ja voidemainen, en osaa oikein kuvailla tarkemmin, mutta kaipa siinä on jotain "vihreyttä" aistittavissa. Ja haiseeko oliivit muka joltain erityiseltä? Oliivituotteissa tuoksu kun tuntuu vaihtelevan ihan tapauksesta riippuen. Toinen käsivoide lähtee arvontapakettiin, koska käsirasvoja on taas päässyt kummasti kertymään ja voitin High&Light blogin yllätysarvonnasta Urtekramin rasvan, joka tulee pääsemään käyttöön samoin tein.

*Menetin hermoni yrittäessäni kuvata swatcheja. Parempia en tässä valaistuksessa ja tällä kameralla saanut aikaiseksi, eivät siis ole kuvissa aivan samanlaisia kuin todellisuudessa. Essencen luomivärin kohdalla luovutin. Muutkin kuvat näyttävät olevan meikkien värien osalta kehnoja, huoh.*

                                                                                                                                                      

Blogin ensimmäisen -ja haparoivan :D- postauksen kirjoitin 20.1.2014 eli kaksivuotis-päivän lähestyessä on sopiva aika arvonnalle.

Edelliseen arvontaan blogissani osallistui vain yksi lukija, joten tuolloin ei tarvinnut varsinaisesti edes "arpoa" voittajaa :D Katsotaan, miten käy tällä kertaa. Jos löytyy useampia osallistuja, niin Random.org tai vanha kunnon "paperilipuke systeemi" toimii arpojana. Kaikki tuotteet ovat käyttämättömiä ja postitus tapahtuu vain kotimaan rajojen sisällä.

Arvontaan voipi osallistua lähettämällä jonkin blogiin liittyvän kommentin (ruusuja, risuja, postaustoiveita, haasteita yms. mitä vaan nyt mieleen sattuu juolahtamaan) tämän postauksen kommentteihin sekä ilmoittamalla sähköpostiosoitteen.

Aikaa osallistumiseen on kolme viikkoa eli 4.2.2016 saakka.

Palkinto sisältää seuraavat tuotteet:


- Urban Decay all nighter (50 ml) matkakoko.

Tämä tuli minulle taannoin isomman putelin kylkiäisenä. Aluksi ajattelin, että on kätevä reisuilla, mutta matkustelen nykyään melko harvoin ja silloinkin lähinnä kotimaassa. Jos lähden ulkomaille asti, niin todennäköisesti hankin sieltä meikinkiinnityssuihkeen tai jopa useamman (kotimaan valikoima kun on aika suppea sekä kallis). Iso pullo kestänee käytössäni jo pienen ikuisuuden, joten pääasia on, että tämä pääsisi käyttöön.

- Makeup Revolution Blusher Palette

Poskipunapalettia tovin katseltuani, tulin siihen tulokseen, että vain muutamaa sävyä tulisi käytettyä. Ja poskipunia löytyy riittävästi muutenkin. Eli tämä pääsee nyt arvottavaksi.

- Makeup Revolution Amazing Sheer Lip Gloss Tube sävyssä Baby Try.

- Essence monoluomiväri 20 rosy happiness.

- Ziaja natural olive hand&nail cream.


Lopuksi vielä lämpimät kiitokset kaikille lukijoilleni <3 Bloggailu jatkuu hyvillä mielin...


15 kommenttia:

  1. Onnea kaksivuotiaalle ja ihana arvonta!
    En nyt osaa postaustoiveita esittää, aiheesi ja tapasi kirjoittaa on minulle mieleinen näinkin :)
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mahtava arvonta! UD suihke on niin hyvä, ja toki muutkin palkintotuotteet kiinnostaisi :)
    Postaustoiveena voisin ehdottaa, että mitkä ovat ne kosmetiikkatuotteet, joita ostat aina uudestaan.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  3. Onnea kaksivuotiaalle blogille, itseäni kiinnostaa päivitykset luonnonkosmetiikasta ja on aina kiva kuulla meikkaus ja ihonhoitovinkkejä Terkuin Annika (annika@esajokinen.net)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut!
    Annan ruusuja sille, että esittelet tuotteita, jotka sopivat jokanaisen kukkarolle :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Onnea blogisynttärinä!

    Makeup Revolutionista puhutaan blogeissa paljon ja on kyllä superkiinnostavia! Niissä vaikuttaa olevan aivan lyömätön hinta-laatu-suhde. Pitääpä itsekin tilata, jossei nyt arpaonni osu kohdalle. :)

    Postauksissa kiinnostavat erityisesti aina erilaiset vinkit ja niksit. Lisäksi HG-tuotteiden postaukset ovat sellaisia, mihin palaan (kännykällä kaupoista kosmetiikkahyllyn äärestä :D) jatkuvasti.

    msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Onnittelut! Meikkiarvostelut ja ostosten esittely ovat mielenkiintoisinta antia blogissasi. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja kuvia on riittävästi, blogin ulkoasukin miellyttävä <3 kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Jee mukana ollaan! Ja jatka kuule samaan malliin, löydän usein blogistasi vinkkejä tuotteisiin joita olen kokeiluun ostanut ja tuntuukin kivalta mennä kaupoille kun muistissa on suosituksia siitä mitä kannattaisi kokeilla :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Onnittelut! Palkinto on mahtava myös :) Tykkään tavastasi kirjoittaa ja kertoa tuotteista, joita ei jokaisessa blogissa tule vastaan. :) meikinloppu@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Tuli mieleen, että joku kosmetiikkakokoelma-postaus olisi kiva! :)

    kowalski1@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Onnea kovasti! Erityisesti tykkään meikkiarvosteluista :) Ja ehdottomasti mukana kivassa arvonnassa.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Onnittelut tulevasta 2 -vuotissynttäreistä :)
    Kiitokset, että postaat myös jokaisen kukkarolle sopivista tuotteista.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Luonnonkosmetiikasta tuote-esittelyjä!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Meikkiarvosteluja tykkään lukea :) Mukaan kivaan arvontaan myös.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  14. Tykkään kovasti kuukauden loppuneet -postauksista ja kosmetiikkaostosten esittelystä. Toivottavasti tällaisia postauksia on luvassa jatkossakin :) Olisi mukava lukea lempishoppailupaikoistasi (verkkokaupoista ja perinteisistä liikkeistä).
    pokkaritaivas(a)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Onnea! Itseäni kiinnostaa kaikkein eniten luonnonkosmetikka. :) Tykkään kyllä tosi paljon tavastasi kirjoittaa.

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista