lauantai 16. tammikuuta 2016

Euron seerumi ja muita Tokmanni ostoksia

"Sulo Vilen-ilmiö" iski taas Tokmannilla käydessäni.


En tarvinnut uutta seerumia, koska ostin äskettäin Lumene LABin, Dermosilin seerumi riittää vielä useampaan käyttökertaan eikä edellinen hankkimani Lorealin (Youth Code Luminizer) seerumi vakuuttanut yhtään (sitäkin on vielä ainakin puolet jäljellä), mutta en voinut olla ostamatta euron hintaan.

Loreal Revitalift Total Repair 10 Multi-Regenerating Serum on suunnattu ikääntyvälle iholle (+40), mutta tuskin tämän käytöstä haittaakaan on, vaikka en vielä ihan tuohon ikäluokkaan kuulukaan. Kuten aiemminkin olen todennut, ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisy kannattaa aloittaa ajoissa.


Seerumin luvataan taistelevan ihon ikääntymistä vastaan 10 tavalla. Tämän pitäisi silottaa ryppyjä, kiinteyttää, antaa kimmoisuutta ja sileyttä sekä joustavuutta iholle, kosteuttaa 24h, heleyttää, tasoittaa, olla ravitseva plus häivyttää väsymyksen merkkejä. Pakkauksen mukaan vaikutusten pitäisi näkyä iholla jo tunneissa. Seerumia voi käyttää joko päivä-/yövoiteiden alla tai yksinään.


Koostumus on ohuen neste-/geelimäistä ja kirkasta. Ihotuntumaltaan oikein miellyttävä ja imeytyminen tapahtuu nopeasti. Ei tahmaa eikä jätä kalvomaista tunnetta kasvoille (tämä on itselleni olennaisen tärkeä seikka kasvovoiteissa sekä seerumeissa). Ihosta tulee ainakin pehmeämmän tuntuinen ja virkistyneempi, mutta noista kaikista muista lupauksista ei voi silmämääräisesti oikein mennä takuuseen. Tuoksu on ihan ok, ei ole mitenkään häiritsevä. Punainen lasipullo on hieno ja pipetti helpottaa annostelua. Olen seerumiin ihan tyytyväinen (oikeastaan todella tyytyväinen hintaansa nähden), mutta ei tämä niin ihmeitä tekevä ollut, että ostaisin normaalihintaisena.


Toinen euron ostos oli Lumenen Gel Effect kynsilakka sävyssä 5 Before Dark ~ Talvitaivas. Tummanvioletti lakka pääsi kynsille heti kaupoilta tultua. Gel Effect-sarja on itselleni uusi tuttavuus ja kyllä ihan hyvälaatuiselta vaikuttaa. Lakkaus on helppoa ja pinnasta tulee kauniin kiiltävä. En panisi pahakseni, jos Lumppuja löytäisi useamminkin näin edullisesti, nyt oli vain tätä sävyä tuohon hintaan (eli on kai valikoimista poistuva).


Garnierin misellivesi (tarjouksessa 5 e) on jäänyt jostain syystä kokeilematta, vaikka puhdistavia micellar-vesiä on tullut käytettyä vuosia ahkerasti niin selektiivisiltä kuin markettimerkeiltä. Paria apteekeissa myytävän sarjan miselliä on myös tullut kokeiltua.

Oikeastaan kaikki misellit ovat toimineet käytössäni moitteetta, toki pieniä eroja saattaa olla tehokkuuden ja tuoksun suhteen. Muistan vain yhden tapauksen, josta en pitänyt yhtään (Proclé) ja sekin taisi kulkea nimellä meikinpoistoaine/vesi tms. eli ei kai varsinaisesti ollut micellar-vesi. Silmämeikkiä en miselleillä poista, vaan käytän näitä kasvomeikin puhdistukseen ykkösvaiheen putsarin tapaan.

En malttanut olla heti Garnieria kokeilematta ja hyvin pelitti. Puhdistaa meikit nopeasti, tuntuu kasvoilla raikkaalta eikä nipistele tai kiristele. Tuoksuton, joten ei aiheuta siinäkään mielessä ärsytyksiä. Muistuttaa paljon Lorealin vastaavaa, joka on parhaillaan käytössä.


Loreal Evital Fibralogy hoitsikkaa sai ison 400 ml:n pullon kolmella eurolla. Tuttu sarja ja tykkään. Tekee liukkaista ja lasimaisista hiuksistani kuohkeammat eikä saa aikaan järkyttäviä takkuja, kuten jotkut tuuheuttavat tuotteet. Jätettävät hoitoaineet ovat kyllä silti aina käytössä. Olen koukuttunut näiden oudohkoon tuoksuun, vaikkei se kaikkien mieleen varmasti olekaan. Sarjan hiusnaamio oli tosin aika mitäänsanomaton shampooseen ja hoitoaineeseen verrattuna.

Arvonta on lähtenyt hienosti käyntiin, jee!, tällä kertaa pääsen ihan virallisesti suorittamaan arpomisen :) Mahtavia kommentteja olette jättäneet, kiitokset.


5 kommenttia:

  1. Euron hintaa ei voisi ohittaa, vaikkei tarvetta olisikaan :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään tuon Fibalogy-sarjan tuoksusta! Se on kyllä jännä. :D Pitääkin varmaan seuraavaksi taas ostaa joku Fibralogyn tuote. Nyt on käytössä Dermosilin shampoot! Ei paha tuoksu niissäkään.

    VastaaPoista
  3. On ollut mielessä tilata Dermosilin Vitamin E sarjan shampoo ja hoitsikka, vaikka aikoinaan jo vähän tympäännyin muiden e-vitamiini sarjan tuotteiden tuoksuun. Ehkäpä se nyt taas vaihteeksi menisi... ja Dermosilin syväpuhdistava shampoo on aivan huippu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ne värjätyille hiuksille tarkoitetut törpöt. :)

      Poista