keskiviikko 13. tammikuuta 2016

It's Hip To Be Bare

Ostin Carlsonilta kympillä (normaalihinnaksi oli merkitty 32 euroa) O.P.I.in It's Hip To Be Bare-setin, johon kuuluu Natural Nail aluslakka, kirkas päällyslakka, Avojuice coconut melon käsivoide (30 ml), Expert Touch kynsilakanpoistoaine (30 ml) ja varpaiden erottelijat.



Käsivoide puteli vaikuttaa omituisen vajaalta, sillä en ole vielä tätä edes ehtinyt käyttämään. Onkohan joku päättänyt tätä kaupassa "testailla"... Pullon suusta nuuhkittuna tuoksu on todella kookoksinen ja tällä hetkellä ei niin kovin houkutteleva, mutta kesällä saattaa toimia tuoksunsa puolesta paremmin.


Kynsilakanpoistoaine oli myös valmiiksi hieman vajentunut, mutta vaikea kuvitella, että joku olisi tätä myymälässä kokeillut. Poistin tällä eilen sokerilakat kynsistä ja oli ihan kelpo tavaraa. Ei tarvinnut hinkata loputtomasti eikä tuoksu ole liian tujua kyseiseksi tuotteeksi. En näe silti syytä investoida isompaan pulloon, sillä monet edullisimmatkin tuotteet toimivat ihan yhtä hyvin.


Lakkaan varpaankynsiä oikeastaan vain kesäisin, joten erottelijoille ei ole vielä hetkeen käyttöä. Vaikuttavat miellyttävimmiltä käyttää kuin minulta entuudestaan löytyvät, koska tuo varpaiden väliin tuleva kohta on näissä ohuempi ja sirompi.

Alus- ja päällyslakkaa/pikakuivattajaa käytän aina kynsiä lakkaillessa. Harvemmin on tullut surkeaan aluslakkaan törmättyä, mutta päällyslakoissa onkin sitten tullut enemmän floppeja vastaan.


Kerran kokeilun perusteella voin todeta O.P.I Top Coatin olevan toimiva aluslakka. Tekee kynsien pinnasta tasaisen ja kiiltävän, jolloin kynsilakka on helppo levittää nätisti ja se ikään kuin asettuu kynsille paremmin. Suojaa kynsiä myös värjätymiseltä ja pidentää lakkauksen kestoa yhdessä päällyslakan kanssa.


Top Coat on saanut aika ristiriitaisia arvosteluja netissä; toiset tykkäävät paljonkin ja toiset suorastaan inhoavat. Kyseessä on siis pelkkä päällyslakka, joka suojaa ja pidentää lakkausten kestoa, pikakuivattavaa ominaisuutta ei tässä ole. Joudunkin siis käyttämään tämän kanssa Avonin kynsilakan kuivattajasuihketta, muutoin lakat ovat kurtussa sekä kolhuilla nopeasti, sillä en jaksa kovin kauaa odotella niiden kuivumista. Ihan nätisti tämä päällyslakka levittyi ja teki kauniin kiillon. Nähtäväksi jää, miten hyvin säilyttää kynsilakan siistinä (kokeilin tätäkin vasta tänään ensimmäistä kertaa).

Kokemukseni O.P.I.n tuotteista ovat aika vähäiset, sillä kynsilakkojeni joukossa on vain yksi sarjan kynsilakka ja sekin ale-hankinta. Nail Envyä olen joskus käyttänyt pari putelia ja tykkäsin kovasti, mutta on aika liian hinnakas nykyiselle budjetilleni. Myös joku hoitava kynsinauhaöljy tuli kerran Nail Envyn mukana ja sitäkin oli ihan miellyttävä käyttää. Eli pettymyksiä ei ole ainakaan vielä kohdalle osunut.

Itseäni erityisesti merkiltä houkuttavat teeman mukaan kootut minilakka-setit. Niin söpöjä ja hauskoja.

Kuva täältä.


Kuva täältä.

Minkälaisia kokemuksia teillä on OPI:sta? Ovatko mielestänne hintansa väärtejä?

2 kommenttia:

  1. Mulla on käytössä toinen pullo tuota aluslakkaa. Ihan ok tuote, mutta pullon loppupuolella lakka alkaa paksuuntua inhottavasti ja muuttuu käyttökelvottomaksi. Kai sitä voisi jollain ohenteella koittaa elvyttää, jos jaksaisi ;D Mutta siis, mielestäni edullisemminkin saa hyviä kynsilakkoja esim. Lumenen gel effectit ja Essencen lakat.

    VastaaPoista
  2. No höh, tuota paksuuntumista olen huomannut monessa pikakuivattajassa pullon ollessa lopuillaan, aluslakat on voinut yleensä käyttää aina melkeimpä loppuun saakka.

    Itse "fanitan" Goshin ja Rimmelin lakkoja :) Silti välillä paljon hypetetyt kynsilakat houkuttavat ja mulla on vielä esimerkiksi China Glace ja Orly kokeilematta. Kuten myös Lumenen Gel Effectit. Täytyypä ostaakin seuraavan kerran, kun tulee lähdettyä isommille kaupoille.

    VastaaPoista