torstai 7. tammikuuta 2016

Ideapark ostokset

Sukulointi reisulla piti käydä perinteisesti myös Lempäälän Ideaparkissa, kun se sattuu sopivasti matkan varrelle.


Kicksissä olisi ollut paljon tuoksuja ale-hinnoin, mutta kiireestä johtuen, jätin hajuvesihyllyt tällä kertaa väliin.


Alelaarista löytyi Kicks kynsilakka sävyssä Dream Crush (2,37 e). Vaalea ja hempeä vaaleanpunainen lakka on jo päässyt kynsille kertaalleen ja on kyllä nätti neutraali sävy. Laadultaan ei mikään huippu, sillä vaatii useamman kerroksen siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi ja tuntui kuivuvan pikkaisen raidalliseksi/epätasaiseksi.


Kicks Clean Laundry antiperspiranttia (5,50 e) oli saatava jälleen. Tuoksuu raikkaalle ja puhtaalle (hieman tulee joku huuhteluainekin mieleen), ei ole ärsyttänyt kainaloiden ihoa, pitää hyvin ja pakkauskin on söpö.

Minimanista bongasin Online Balans Body Scrub Granaattiomena vartalokuorinnan (3,19 e).


Otin tämän heti testaukseen ja niin kuin epäilinkin, kuorivia rakeita on aika harvakseltaan. Isohkot rakeet tuntuivat kuitenkin kuorivan mukavasti, kun vaan jaksoi ihoa hieroskella. Toisaalta koostumuksessa on kai myös jotain ainesosia, jotka tekivät ihosta pehmeän ja raikkaan tuntuisen. Kuorintavoiteen väri on erikoinen; harmahtava geeli, jossa on seassa ruskeita hippusia (eli niitä kuorivia rakeita). Tuoksu on mieto. Ei tämä huonokaan kuorinta ole, mutta olisi voinut olla hienojakoisempaa kuorivien rakeiden suhteen.


Lemon Juice & Glyserine Hoitava Suihkusaippua Puuvilla (1,95 e) tuoksuu kerrassaan ihanalle. Puhtaalle, "saippuamaiselle" ja puuvillankukkaiselle. Voisi kai lukea samaan kategoriaan Clean Laundryn tuoksun kanssa, vaikka eivät nyt ihan samalle tuoksukkaan.


Dove Original Anti-Perspirant stick (3,35 e) tuli hankittua odottelemaan Nivean deo-stickin loppumista.


Max Factor Xperience Weightless Foundation (Light Ivory 40). Jos löydän MF:n meikkivoiteen kahdeksalla eurolla ja sopivassa sävyssä, niin taatusti tulen ostaneeksi :) Kokemukseni Max Factorin meikkivoiteista ovat olleet aina hyviä, toisin kuin ripsareissa (vaikka monen suosikkeja sarjan ripsivärit tuntuvat olevankin).

Weightless Foundation ei nimensä mukaisesti (juurikaan) tunnu kasvoilla ja koostumus on öljytön (ei tuki ihohuokosia) sekä miellyttävän kevyt. Peittävyys on aikalailla keskitasoa ja tätä voi tarpeen mukaan kerrostaa luonnollisesti. Meikkivoide asettuu nätisti kasvoille ainakin beautyblenderin kanssa, lopputuloksen ollessa kuulas ja raikas. Pysyy primerin, puuteroinnin ja meikinkiinnityssuihkeen kanssa siistinä siinä missä muutkin tällaiset "kevyet" meikkivoiteet. Ei mitään moitittavaa, mutta normaalihinnalla ei ehkä tulisi tätä kuitenkaan hankittua.


The Body Shop Vitamin E Eyes Cube silmänympärysstikki (10 e).


Olen jo ehtinyt tähän vaaleanpunaiseen pikku puikkoon tykästymään. Helppo sipaista silmien alle, joskin itse tasoittelen voiteen vielä kevyesti sormilla. Koostumus on liukasta ja hitusen "hohtavaa" ja voide levittyy puikosta vaivatta. Virkistää ja tuntuu viileältä. Viilentävän vaikutuksen ansiosta silmäpussien tulisi pienentyä ja kyllä tämä kivasti herätteleekin aamuisin käytettynä. Viilentävää vaikutusta voisi vielä tehostaa säilyttämällä tätä jääkaapissa. Stikin pitäisi myös vähentää väsymyksen merkkejä, häivyttää pieniä juonteita ja silmänalusien tummuutta. Iltaisin käytän tuhdimpaa sy-voidetta, mutta aamuihin tämä on loistava tuote. Näin kovilla pakkasilla olen tuputellut lisäksi voidemaista sy-voidetta tämän päälle extra-suojaksi.

2 kommenttia:

  1. Olen varmaan asunut jossain puskassa, kun en ole tiennyt että Dovellakin on stickkejä :'D

    Olisi kyllä kiva päästä Kicksiin tonkimaan, mutta matkaa on muutama sata kilometri.

    VastaaPoista
  2. Doven stickejä ei kaikkien kaupppojen valikoimista taida löytyä, mutta isoimmissa marketeissa (esim.Prisma) on näkynyt välillä ainakin täällä päin :)

    Kicksissä on kyllä pakko käväistä aina, jos sattuu samalle paikkakunnalle missä on myymälä.

    VastaaPoista