tiistai 26. tammikuuta 2016

Le Petit Olivier

Tein tilauksen Rosalis-verkkokauppaan, koska halusin tutustua paremmin ranskalaisen Le Petit Olivier-sarjan tuotteisiin. Cittarissa on myynnissä sarjan Shower Creameja ainakin muutamassa eri tuoksussa, mutta muihin tuotteisiin en ole marketeissa törmännyt.


Tilaus tuli pakettiautomaattiin (postitus SmartPost automaattiin 4,95 e) todella nopeasti ja tuotteet oli pakattu huolellisesti :) Voisin hyvinkin tilailla Rosalikselta jatkossakin, sillä sinne jäi vielä paljon mielenkiintoisia juttuja...


Orange Blossom extra gentle Shower Cream (500 ml). Erittäin hellävaraisessa appelsiininkukka-suihkuvoiteessa on saippuaton, parabeeniton ja väriaineeton koostumus. Tuoksu on voimakkaan appelsiininkukkamainen (aluksi tuntui jopa hitusen "väkevältä") ja itselleni tuttu jostain menneisyydessä käyttämästäni tuotteesta. Nettikaupan tuotekuvauksessakin huomautetaan, että tämä ei ole appelsiininen vaan appelsiinipuun kukalta tuoksuva tuote. Jos kaipaat hedelmäisen makeaa sitrustuoksua, niin tämä tuskin miellyttää. Itsehän kyllä tykästyin tähänkin suihkuvoiteeseen.

Argan-, shea- ja oliiviöljy hiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille (300 ml) tuli klikattua ostoskoriin huomattuani 1 minuutin vaikutusajan. En jaksa muhitella tehohoitoja tai naamioita kovin pitkään, joten nämä lyhyemmälläkin ajalla vaikuttavat ovat omaan käyttööni oikein omiaan. Hiusnaamion lupaillaan olevan erinomainen apu hiusten syvempään hoitoon; antamaan hiuksille kosteutta, korjaamaan hiusvaurioita sekä suojaamaan hiuksia ulkoisia rasituksia vastaan.

Koostumus on runsaan voidemainen. Tuoksu ei ollut onneksi liian makean öljymäinen, mutta ei mitenkään erityisen hyväkään. Tukkani jäi melkoiseen takkuun tämän jäljiltä, joten ei ollut siinä mielessä kovin hoitava. Kuivutttuaan hiukset tuntuivat kyllä pehmeämmiltä ja hiusten "karvaisuus" väheni selkeästi. Kerran olen vasta tätä kokeillut, joten katsotaan miten toimii erilaisten shampoiden kanssa. Äkkiseltään sanoisin, että ei toiminut riittävän hyvin omissa hiuksissani (en jaksaisi pelata jätettävien hoitoaineiden kanssa ihan niin paljon ja "raastaa" hiuksia selväksi hiusnaamion jäljiltä), joten luultavasti käyttelen tämän tavallisen hoitsikan tapaan ja hommaan tehokkaamman hiusmaskin.


Puhdistava valkosavi-kasvonaamio (75 ml) sisältää eteeristä minttuöljyä, joten tuoksu on raikkaan minttuinen. Mintun tuoksu ei ole liian pistävä vaan pehmeä (minttukarkkimainen). Naamio syväpuhdistaa ja raikastaa kasvot viidessä minuutissa. Soveltuu erityisesti seka- ja öljyiselle iholle.

Yhteen kokeiluun perustuen vaikuttaa mainiolta. Kasvoille tämä kuivuu hieman kiristäväksi, kuten savinaamiot yleensäkin. Tuoksua jo kehuinkin :) Kasvot tuntuvat naamion jäjiltä viileän raikkailta sekä puhtailta. Kasvojen kiiltely vaikutti myös käytön jälkeisinä päivinä vähentyneen. Epäpuhtauksia ei kasvoillani juuri tuolloin ollut, mutta tämän pitäisi ehkäistä ja auttaa siinäkin vaivassa.


Kasvojen kuorintavoide oliivinkivi ja oliiviöljy (75 ml). Tässä sitä on oliivia kerrakseen. Kuorinnassa on luonnollista oliivinkivestä tehtyä jauhetta ja oliiviöljyä. Kuorii sekä puhdistaa hellävaraisesti oliiviöljyn ravitessa ja kosteuttaessa ihoa. Tätä suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa.

Kuorinnassa on neutraali tuoksu. Koostumus on ohutta ja geelimäistä. Seassa on pieniä kuorivia hippusia (kaiketi sitä oliivimurua). Vaahtoaa kasvoputsarin tyyppisesti. Kuorintateho on ok, rakeet tuntuvat hierottaessa selkeästi kasvoilla vaikka niitä voisi olla runsaamminkin. Mikä kuitenkin tärkeintä, kuorinta jättää kasvot puhtaiksi, sileiksi ja pehmeiksi. Kelpo tuote siis tämäkin.

Sarjan hinnat ovat edullista markettitasoa ja laatu on useimmissa tapauksissa kohdallaan. Eivät nämä nyt mitään ihmeellisen erikoista ole, mutta tykkään kokeilla uusia tuotteita ja samalla ne tuovat kivaa vaihtelua suihku-, hiustenhoito- ja ihonhoitoruutineihin. Arjen pieniä iloja nääs :)


2 kommenttia:

  1. Olisi kyllä kiva, jos tätä merkkiä myytäisiin isommalla valikoimalla Cittarissa. Itse olen tykännyt tosi paljon vadelman tuoksuisesta suihkugeelistä :)

    VastaaPoista
  2. Sanoppa muuta! :)

    Sarjan vadelman tuoksuinen suihkusaippua täytyy myös ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia.

    VastaaPoista