maanantai 1. helmikuuta 2016

Loppuneet 1/2016

Nivean Express Hydration Primer on esiintynyt blogissa moneen kertaan. Tämä on vähän kuin kasvovoiteen ja primerin yhdistelmä, mutta käytin ihan primerin tapaan kasvovoiteen tai seerumin päällä. Usein sekoittelin myös muiden primereiden kanssa haluamani koostumuksen aikaansaamiseksi. Tuntui kasvoilla raikkaalta ja kevyeltä sekä kosteutti kuivempia alueita. Tätä pitäisikin hommata uusi purkki.


Avon Makeup Setting Spray on toimiva tuote asettamaan/sulauttamaan meikki kasvoille. Meikki vaikutti kestävän siistimpänä kauemmin kuin ilman suihketta. Tämä tosin tuntui aiheuttavan pientä ihon kuivumista, mutta kun suihkaisi alle face mistiä niin kuivattavaa fiilistä ei pahemmin enää ollut. Joskus voisi ostaa uudelleen, mutta muiden merkkien vastaavat tuotteet kiinnostavat tällä hetkellä enemmän.


Dermosil Jr. ihovoide oli loppupeleissä aika tylsä. Tämähän on suunnattu lapsille, mutta mikseipä sopisi myös aikuisille. Persikkainen tuoksu ei ollut omaan makuuni pidemmässä käytössä ja jos rasvaa laittoi vähänkään runsaammin, jäi se pyörimään ihon pinnalle eikä meinannut imeytyä. Pisteet söpöstä tuubista, mutta ei pääse jatkoon.

Avon Care Intensive Moisture Body Lotion with Royal Jelly oli pääasiassa avokin käytössä. Kaikinpuolin ihan ok, mutta ei mitenkään erikoinen. Nyt taitaa tulla pieni stoppi Avonin vartalovoiteiden tilailuun, sillä meinaa kyllästyminen iskeä ja niitä löytyy jokunen vielä jemmoistakin.


Avon naturals blushing Cherry Blossom tuoksusuihke on ihanan "pehmeä" kirsikankukkainen tuoksu. Suosikkini ja useampi puteli onkin jo kulunut muutaman vuoden aikana. Joko hankin tätä lisää kevääksi tai sitten Body Shopin Japanese Cherry Blossom EdT:n (tuoksut muistuttavat omaan nenääni todella paljon toisiaan).


Nivea Stress Protect antiperspirantti ja dry comfort plus stick. Nivean dödöt ovat itselleni vakiotuotteita, näitä kuluu varmasti tulevaisuudessakin.


Nivean palasaippua coconut & almond oil. Kookosta en haistanut lainkaan, tai no en mitään muutakaan. Tuoksui vaan miedolle "perusnivealle". En tiedä kuuluisiko tämän kovin voimakkaasti tuoksuakkaan, mutta epäilen, että aromit ovat hälvenneet saippuan oltua kylppärin kaapissa jemmassa.


Avonin Big & Daring waterproof ripsarin olen jo kertaalleen haukkunutkin ja vielä äskettäin tälle mahdollisuuden antaneena luovutan. Ei toiminut ripsissäni lainkaan.



E.l.f. on merkki, jonka valikoimasta löytyy helmiä ja huteja. Huulikiillot kuuluvat tuohon jäkimmäiseen kategoriaan. Ovat monesti tahmaisia ja haisevat tunkkaiselle/pahalle. Pilaantuvat ennätys nopeasti. Silti olen kiiltoja sortunut tilaamaan kerta toisensa jälkeen (koska edulliset hinnat ja kivat sävyt) ja aina jäävät lähes käyttämättä. Glossy Gloss lähtee siis poistoon edellä mainituista syistä. Nyt pitää muistaa pysytellä näistä erossa.


Avon senses Citrus Zing suihkusaippuan tuoksusta tuli niin voimakkaasti mieleen astianpesuaine, että otin pullon lopun keittiösaippuaksi. Laitoin sen sopivasti tyhjentyneeseen Dermosilin Kitchen Soap Salvia pumppupulloon. Dermosilin keittiösaippua Salviaa olen käyttänyt useampia puteleita, mutta nyt jemmoissa odottelee niin runsaasti muita nestesaippuoita, että en ole hetkeen sitä hankkimassa.


Le Petit Olivier Blackberry Violet Shower Cream. Pidän kyseisen merkin suihkuvoiteista, isompi pullo eri tuoksussa on jo käytössä.


Yves Rocher Candied Orange & Cinnamon käsisaippua oli kivan tuoksuinen ja joulun kieppeille tuoksunsa puolesta hyvin sopiva käsisaippua.


Yves Rocher Correction Shine and fill base coat on ihan toimiva aluslakka. Silottaa uurteisia kynsiä ja kirkastaa niiden väriä eli sopii kynsille yksinäänkin.

VO5 Fade Defy hoitoaineeseen tykästyin enemmän käytön myötä. Hiusten väri sai uutta eloa (väri vaikutti "kirkastuneen") ja hoitoaine teki tukasta kiiltävämmän. 500 ml:n puteli ei ehtinyt aiheuttamaan kyllästymistä, koska hoitsikkaa upposi hiuksiini niin paljon kerrallaan. Kalliimmassa hoitoaineessa tuo voisi olla harmittava seikka, mutta näin edullisen tuotteen kohdalla ei haitannut. Voisin hyvinkin ostaa uudelleen.


Eveline Cosmetics Argan + Keratin hoitoaine 8in1 ei sopinut hiuksilleni yhtään. Ensinnäkin oletin tämän olevan (tuubin tekstien perusteella) paljon hoitavampi ja silottavampi, mutta tehot olivat kehnon markettihoitsikan luokkaa. Tätä oli hankala levittää hiuksiin tasaisesti ja hoitoaine jämähti yhteen klimppiin helposti. Käytin tämän nyt vihdoinkin loppuun sekoittamalla muiden hoitoaineiden kanssa, mutta en todellakaan osta enää Evelinen hiustuotteita.


Garnier Respons Honey Treasures vahvistava ja korjaava hiusnaamio oli yllättävän hyvä markettituotteeksi. Pehmensi ja silotti hiuksia sopivasti (ei latistanut/veltostanut) ja tuoksui myös miellyttävälle. Koostumus oli täyteläistä, mutta levittyi hiuksiin vaivattomasti. Ehkäpä joskus taas päätyy käyttöön.


Medisoft käsihuuhde. Perus käsidesi. Uutta en tarvitse, koska käsidesejä löytyy useampia. Yhteen aikaan tuli näitä käytettyä enemmänkin, nyt vaan tuntuvat pyörivän enimmäkseen laukun pohjalla tai pöydän kulmalla turhaan. Flunssa-aikoina ainakin olisi kyllä tarpeen muistaa näidenkin olemassaolo.

Näytteet:


Dermosil Foot Cream ja Hand Cream. Ensin ajattelin, että onpa jokseenkin tylsät näytteet ja käytämpä nämä heti pois kuleksimasta. Molemmat kuitenkin yllättivät positiivisesti.

Jalkavoide sisältää kasvipohjaisia öljyjä, glyseriiniä, eukalyptusta ja mentolia. Voiteessa on voimakas (eukalyptuksinen/mentolinen) tuoksu, joka tuo itselleni mieleen lähinnä Jenkki purkan. Tuntuu jaloissa viileältä ja kosteuttaa ihan mukavasti.

Käsivoide tuntui riittävän hoitavalta talven kuivattamille käsille. Imeytyi suht nopsaan ja tuoksu oli mielestäni jokseenkin neutraali. Tästäkin löytyy kosteuttavaa glyseriiniä plus hoitavaa sheavoita.

Energy Facial Cream ei taasen miellyttänyt lainkaan. Liian täyteläistä omalle iholleni. Imeytyminen kesti kauan ja voide tuntui kasvoilla nahkeana kalvona. Kokeilemani Dermosilin kasvovoiteet ovat lähes aina olleet itselleni sopimattomia, mutta seerumeissa ei ole ollut moitittavaa.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti tuota Nivean kasvovoidetta löytyy vielä kaupasta, koska itse ainakin bongasin sitä Anttilan poistokorista alehintaan.

    VastaaPoista
  2. Eiiih, taas yksi lemppari tuote poistuu valikoimista :( En löytänyt tätä enää Nivean sivuilta enkä Anttilan verkkokaupasta, mutta Sokoksen verkkokaupassa näyttäisi vielä olevan. Täytyy käydä katsastamassa tavaratalojen alelaarit tai sitten tilata pikaisesti Sokkarilta.

    VastaaPoista