torstai 11. helmikuuta 2016

Yllättävä ihastuminen

Kuten olen useasti blogissa maininnut, olen meikkien suhteen yleensä melko hillittyjen sävyjen ystävä. Netissä meikkiblogeja ja -vlogeja seuratessani, heräsi yhtä äkkiä kiinnostus oranssia luomiväriä kohtaan.

Oli pakko päästä kokeilemaan ja oranssin tarpeeseeni ostin Lumenen Blueberry Long-Wear Duet luomiväri duon sävyssä 6 Autumn Leaves (Viimeiset lehdet).


En nyt ihan niin hurjaksi ajatellut ryhtyä, että tekisin räiskyvän oranssin silmämeikin vaan hommasin tämän lähinnä luomivaon varjostuksessa käytettäväksi. Hyvin häivyteltynä oranssi nimittäin näyttää raikkaalta ja kivan pirteältä sekä kirkastaa sinisiä ja sinisävyisiä silmiä. Sopii toki liikkuvallekin luomelle kevyesti levitettynä tai tuomaan boostia voimakkaampaan meikkiin luomen keskellä tai sisänurkassa hitusen runsaammalla kädellä käytettynä.


Kaksikon ruskea sävy on juuri sopiva ruskeampiin banaanivarjostuksiin ja silmän ulkonurkkaan "v-muotoon" laitettuna (mitenkähän tuon nyt sitten selittäisi järkevästi...). Oranssi ja ruskea ovatkin yllättävän nätti yhdistelmä.


Kuten kuvasta huomaa, minulla on todella riippuvat yläluomet, joten liikkuvaa luomea ei juurikaan ole näkyvissä. Luomivaon varjostamisella silmiä voi "feikata" suuremmiksi ja häivyttää tuota yläluomien "pulleutta". En vaan näköjään osaa ottaa meikkikuvia, :D mutta kai tuosta jotenkin tulee ilmi, miten hyvin oranssi passaa hillittyynkiin meikkiin. Kuvat on otettu keinovalossa, joten värit eivät toistu täysin luonnollisina. Olen myös avannut silmää normaalia enemmän, en siis näytä noin kauhistuneelta normaalioloissa.



Liikkuvalla luomella on Benecosin So what, luomivaossa Viimeisten lehtien ruskeaa sävyä ja silmän sisänurkassa sekä ruskean häivyttelyssa oranssia. Laitoin myös pienellä siveltimellä pikkaisen ruskeaa yläripsien tyveen.

Luomivärien koostumus on kauniin hohtava ja pigmenttinen. Levitys on helppoa ja häivytys onnistuu vaivatta. Aiemmin käyttämäni Lumenen luomivärit ovat olleet vähän njääh, esimerkiksi pigmenttisyydessä ja kestossa on ollut toivomisen varaa. Laatu on tainnut nykyään kohentua, ainakaan tässä napissa ei ole moitteen sijaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti