torstai 25. helmikuuta 2016

Yves Rocheria

YR:llä oli taannoin Ystävänpäivä-kampanja, jossa ensimmäisen ostoskoriin klikatun tuotteen sai ilmaiseksi.


Ilmaista lahjaa ei tarvinnut kauan pähkäillä, koska olin kyseisen tuotteen ajatellut jossain vaiheessa tilaavani. Couleurs nature Duo aurinkopuuteri (01. Hale leger) oli herättänyt kiinnostukseni mattaisuuden ja sopivan vaaleahkon sävynsä vuoksi. Kun sain puuterin hyppysiini olin hitusen pettynyt, koska sävy olikin jokseenkin oranssihtava (toisessa kuvassa näyttää vaaleammalta kuin luonnossa). Kasvoille hyvällä siveltimellä laitettuna tulos on kyllä ihan ok ja luonnollisempi kuin pannun peruusteella vaikuttaa.


Pigmenttiä ei tässä tunnu kummoisesti olevan, mikä tosin auttaa meikatessa, koska ei tarvitse "varoa" övereitä tai häivytellä loputtomiin. Koostumus on kuitenkin pehmeä eli sivellintä ei tarvitse hinkata voimalla puuteriin jotain irti saadakseen. Ostin tämä lähinnä varjostuksia varten ja siinä hommassa tuo tummempi sävy on yksinään parempi kuin nuo molemmat yhdessä. Aurinkopuuteri on muhkean kokoinen ja nuo kaksi sävyä tekevät siitä monikäyttöisemmän. Tämä muuten tuoksuu mielestäni Monoi de Tahiti suihkugeelille tms. Nenäni saattaa kyllä temppuillakin, koska tuotekuvauksen mukaan puuterissa on silottavaa gardenian kukkien uutetta, joten siltä tämä kai enemmänkin tuoksuu...

Jos olisin tästä täyden hinnan pulittanut (18,90 e) niin saattaisi olla pienoista pettymystä ilmassa. Ei tämä huonokaan ole, mutta tuohon hintaan ostaisin luultavammin jotain toisen merkin arskapuuteria. Arvelisin tämän olevan varmasti enemmän omiaan kesällä päivettyneellä iholla ihan aurinkopuuterina käytettynä.

Vaalea, tumma ja molemmat sävyt yhdessä.

Huulikiilto (sävy 21) on perus Yves Rocheria. Nämä ovat edullisia, "helppoja" ja kivoja arkikiiltoja; eivät tahmaa, helppo lisäillä ja tuovat sävyä/kiiltoa hillitysti. Ainoa mikä käy ikävästi omaan silmään on tuo valkean korkin epäsopivuus muuhun hylsyn värimaailmaan.

 

Pitkästä aikaa luomiväri Rocherilta. Joskus kauan sitten on tullut niitäkin tilailtua, mutta en ole tuolloin juurikaan laadusta vakuuttunut. Sävy 21. Peche nude on tuollainen melko tummahko persikka. Luomilla näyttää vaaleammalta, mutta kerrostamalla/pakkaamalla luomille runsaammin saa hyvinkin intensiivisen ja voimakkaan värin. Ihan jees hintaisekseen (5,90 e), pigmenttisyys ja laatu ovat parantuneet sitten viime kokeilun. Kevättä kohti selvästi mennään, kun alkaa meikkien sävyt olemaan itselläni tällaisia :)


Luomiväri ja huulikiilto.

Hydra Vegetal sarjasta kokeiluun lähti Refreshing Radiance Scrub. Tuoksu on tässä tuttu sarjan muista tuotteista. Nettikaupan tuotekuvauksessa tämän kerrotaan olevan mieto kuorinta, joka säilyttää ihon kosteuden. Kuorinnan pitäisi myös poistaa tehokkaasti kuollut ihosolukko ja epäpuhtaudet, jolloin ihosta tulee puhdas sekä sileä. Tämä pääsee käyttöön vasta entisen kuorinnan loputtua.



 

2 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä meikkejä! Persikka on sellainen sävy, jota käytän liian vähän silmämeikeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee käytettyä tiettyjä sävyjä silmämeikissä vähän kausittain. Nyt on taas (näköjään) kirkkaampien/raikkaampien värien vuoro pitkän "nude- ja ruskea" kauden jälkeen :)

      Poista