maanantai 29. helmikuuta 2016

Loppuneet 2/16


Leka (500 ml) Dermosilin Classic voidesaippuaa tuntui kestävän loputtomiin. Välillä tämä oli suihkusaippuana ja välillä taas käsisaippuana. Ihan hyvä tuote, sillä ei kuivata vaan jälleenkosteuttaa ihoa eikä koostumus ole mitään lirua. Saippuassa on mieto hypo parfym tuoksu. Tämä oli hyvistä ominaisuuksistaan huolimatta omaan makuuni tylsähkö saippua eikä tuo pakkauskaan ole mikään ilo silmälle.

I Love... Pink Marshamallow Shower Cream tuoksui herkulliselle. Karkkimainen ja sokerisen makea tuoksu ei käynyt tökkimään missään vaiheessa, mutta käytin tätä tosin muiden suihkusaippuoiden ohella. Voisin hyvinkin ostaa joskus lisää, jos vaan vielä löytyy kauppojen valikoimista. Jemmoissa odottelee merkin Strawberry Cream saippua (myös 500 ml), joka pitäisi ensin kyllä käytellä pois.

Nivea Creme Smooth Shower Cream. Tykkäsin.

 
Herbinan tuuheuttavaa kuivashampoota on kulunut vuosien aikana useampi puteli, mutta nyt iski totaalinen kyllästyminen. Tämä on kuitenkin ihan ok kuivashampoo, mutta parempiakin löytyy. Raikastaa ja tuo hieman rakennetta hiuksiin. Ei nyt hetkeen ainakaan tule hankittua.

Herbina Sensitive Shampoosta ja virkistävästä puhdistusgeelistä oli juttua täällä.


Avon Supreme Oils öljyhoitosuihketta kehuinkin jo aiemmin. Meinasin tilata lisää, mutta tulikin sitten tilattua eleveniltä Amikan Nourishing Oil Treatment, joten se on kokeiltava/käytettävä ensin. Käytössä on lisäksi vielä pari öljyhoitoa ja -suihketta.


Rexona Ultra Dry biorythm anti-perspirant on tuttua Rexona-laatua. Eli pitää hyvin kainalot kuivina ja hajut poissa. Rexonat kuitenkin kuivattavat kainaloitani ja niiden ympärysihoa eli en käytä näitä säännöllisesti vaan silloin kun tarvitsen tehokkaampaa dödöä.


Neutrogena oil-free make-up remover oli muutoin hyvä ykkösvaiheen putsari meikinpoistoon, mutta tuoksu tökki tässä jo alunperinkin. Pistävä haju vaan voimistui ajan myötä ja lopulta tämä päätyi meikkipöydälle käsien putsausta varten (sekoittelen meikkipohjia kämmenselällä, annostelen nestemäiset peitevoiteet usein ensin kädelle, poistan swatcheja jne). Huomasin, että tämän säilyvyys on vain 6 kk avaamisesta, joten lieneekö sekin hajuun vaikuttanut asia. En osta enää tuoksun vuoksi, enkä tiedä onko tätä edes enää myynnissäkään.



Yves Rocherin pure system Clarifying Tonerissa paksu geelimäinen koostumus ei ollut pidemmässä käytössä mieleeni. Vanulapulle laitettaessa tätä piti ensin tasoitella lapun pinnalle ja "imeyttää" geeli lappuun, ettei se menisi vain siihen kohtaan johon vanulapun ensiksi kasvoilla laittoi. Muutenkin levittely tasaisesti oli työläämpää kuin täysin nestemäisissä kasvovesissä. Kai tätä olisi voinut taputella kasvoille ihan sormillakin, mutta mielummin käytän kasvovesien kanssa vanulappuja tai vanupalloja. Kasvoveden levitys oli vaan jotenkin niin hankalaa ja vaivalloista tuosta koostumuksesta johtuen, että tuli tartuttua enimmäkseen muihin kasvovesiin ja tämä vanheni käyttöikänsä loppuun peilikaapin nurkassa.


Freeman bare foot Lavender + Mint jalkavoide. Jaa-a, mitähän tästä sanoisi... Koostumukseltaan voide oli kevyttä ja imeytyi nopeasti. Toisaalta voide oli liiankin lirua. Jos laittoi runsaammin, jäi tämä silloin pyörimään jalkojen pinnalle ja otti aikansa ennen kuin imeytyi. Voiteen lupailtiin kosteutuksen lisäksi pehmentävän kovettumia, mutta enpä huomannut sen tekevän siinä asiassa juuri mitään. Tämä sisältää myös Tea Tree öljyä, jonka pitäisi rauhoittaa/helpottaa väsyneitä jalkoja. Kyllähän tämä minttuisuutensa vuoksi tuntui jokseenkin viilentävältä, tiedä sitten Tea Treen vaikutuksista. Ei voide täysin susi ollut, mutta en osta ainakaan kyseistä versiota uudelleen. Muut Freemanin jalkarasvat kiinnostavat, niissä kun löytyy muitakin tuoksuja kuin sitrusta. Plussaa merkille siitä, että tuotteet eivät sisällä aineita eläinkunnasta eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.


Lancome La vie est belle L'eau de parfum intense tuoksunäyte. Voimakkaampi/"syvempi" ja gurmandi versio La vie est belle tuoksusta. Ihanan täyteläinen, lämmin ja pehmeän puuterinen tuoksu. Koska en osaa tuoksun nuotteja erotella, niin täältä voi lukea enemmän. Jos olisi ylimääräistä kertynyt sukanvarteen voisin hyvinkin tämän tuoksun hankkia. Tai sen alkuperäisen. Ja juuri tällaisia tulisi mielestäni tuoksunäytteiden ollakin, riittävän kokoisia useampaan käyttökertaan ja suihkepullossa kiitos.


Estee Lauderin Double Wear Light meikkivoide (SPF 10) näyte riitti kahteen käyttökertaan. Aluksi epäilin sävyn (Intensity 2) olevan itselleni liian tumma, mutta tämä häivyttyi beautyblenderillä kasvoilleni hyvin ja lopputulos oli sopivan vaalea. Tämä oli oikeastaan aika hämmentävää.

Kiinnostuinkin meikkivoiteesta näytteen perusteella kovasti. Koostumus on juoksevan ohutta, kevyttä ja helposti levittyvää. Ei tunnu kasvoilla, mistä saa aina kirjoissani plussaa. Peittää omiin tarpeisiini riittävästi (käytän kuitenkin peiteaineita) ja kerrostaminen onnistuu ilman pakkelifiiliksiä. Lopputulos on tasainen, heleä ja semi-mattainen. Sopi mainiosti iholleni. Kestää siistinä kasvoilla, vaikka iho alkaisikin hieman kiiltämään päivän mittaan.

Vakuuttavin meikkivoide pitkiin aikoihin, mutta on turhan kallista budjettiini nähden. Ehkäpä pienen  ostolakkoilun jälkeen raaskin investoida :) Pitänee hommata varmuudeksi näyte vielä vaaleammasta sävystä ennen kuin teen ostopäätöksen.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Ois kiva jos tekisit postauksen että mitä blogeja luet :)

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Kiva saada postaustoive :) Blogissa näkyy tuolla sivupalkissa aktiivisimmin seuraamani blogit. Muuten seurailen satunnaisesti postauksia bloglovinissa ja blogipolulla. Ehkä voisin silti jossain vaiheessa tehdä postauksen muutamasta suosikkiblogistani.

    VastaaPoista