perjantai 4. maaliskuuta 2016

Eleven-tilaus, ensivaikutelmia ja markettiostokset


Eleven.fi verkkokaupasta tilasin pari pitkään mielessä kummitellutta juttua.


Sigman siveltimet ovat kiinnostaneet jo pitkään, joten ostin nyt alkuun yhden kokeiltavaksi. Tällaista tarkempaan työskentelyyn tarkoitettua sivellintä ei minulta varsinaisesti entuudestaan löytynyt.



E47 Shader Crease Brushin ostin luomivaon varjostamiseen sekä silmän ulko- ja sisänurkissa käytettäväksi, mutta tämä sopii mainiosti myös luomivärin levittämiseen koko luomelle. Sivellin on pehmeä ja nappaa luomiväriä itseensä hyvin. On juuri sopivan pienen kokoinen tarkoitukseensa ja vaikuttaa muutenkin laadukkaalta, joten jatkossa Sigman siveltimiä voisi hommata pari lisääkin. Tämä meni rytinällä suosikkisiveltimien joukkoon. Hintaa tällä oli 13,80 e.


Toinen jo pidempään ostoslistalla keikkunut juttu on Revlonin ColorBurst Lip Butter (11,80 e). Sävyttävä, huulia hoitava sekä pehmentävä ja hienoisen kiillon antava tuote on saanut paljon ylistystä ulkomaisissa blogeissa. Geelimäinen koostumus levittyy helposti ja tuntuma huulilla on täyteläisen huulirasvan oloinen. Väriä ja kiiltoa tässä on melko runsaasti ollakseen "sävyttävä" huulituote.


Valitsin marjaisen sävyn Berry Smoothie 050, joka on näppärä "joka paikan"- sävy. Luonnonvalossa (kuva) sävy näyttää olevan hitusen pinkimpi kuin normaalioloissa. Tykäistyin tähänkin.




Maria Nila Pure Volume Masque on luksusta hiuksille. Naamio imeytyy uppoaa hiuksiini eikä jää vain liukkaaksi kerrokseksi hiusten pinnalle. Huuhdellessa jo tuntuu, että hiukset ovat hoidetut sekä miellyttävän sileät. Ei latista ohuitakaan hiuksia hoitotehostaan huolimatta. Jouduin kuitenkin pelailemaan jätettävän kanssa, jotta sain takkuuntuvat kohdat selväksi ilman suurempaa repimistä. Mutta lähtötilanne ennen selvittelyä oli kyllä huomattavasti parempi kuin muiden hoitojen jälkeen. Tätä voi käyttää joko 3 minuutin naamiona tai pitää pyyhekuivissa hiuksissa 5-10 minuuttia. Itsehän suosin lyhyempiä vaikutusaikoja, koska en jaksa muhitella hiuksissa mitään kovin kauan.


Tuuheuttava vaikutus ei tosin kummoiselta vaikuttanut, mutta syynä saattoi olla Amikan hiushoitoöljy, jota hölväsin hieman liikaa tukkaani pesun jälkeen. Tätä olen kokeillut siis vain kertaalleen, joten täytyy testailla lisää ja palata asiaan myöhemmin. Hinta (21,70 e) oli itselleni melko korkea hiustuotteeksi, mutta onhan se myönnettävä, että tämä päihittää helposti kaikki kokeilemani markettien hiusnaamiot, vaikka sieltäkin puolelta hyviä tapauksia löytyykin.


Amika Oil Treatment 30 ml (11,80 e) tuli tilattua ihan hetken mielijohteesta. Tuo pakkaus oli vaan niin ihana :)


En tiedä irrotinko vahingossa tuosta pullon suuaukolta jonkin annostelumekanismin (sillä joku tulppa siinä oli) vai eikö tässä sellaista kuulu ollakaan. Kuten arvata saattaa, annostelu on kuitenkin noin avonaisesta putelista hankalaa ja tätä hulahtaa kerralla aina liikaa, kuten kävi tuon naamion käytön jälkeen. Muutama pisara olisi ihan riittävä määrä.


Öljy imeytyy silti kosteisiin hiuksiin nopeasti eikä rasvoita ainakaan pituuksissa ja latvoissa käytettynä (vaikka tulisikin laitettua liikaa). Tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja terveemmän näköiset. Hapsotus ja pörröisyys ovat tiessään, mutta lasimainen hiuslaatu onkin sitten aika liukas tämän jälkeen. Tuuheuskin latistuu, koska tämä silottaa hiukset. Käyttelen siis jatkossa ihan vaan tuonne latvojen kuivempaan osaan, missä hoitanee hommansa mallikkaasti.


Citymarketissa oli sekalaisia hiusvärejä viidellä eurolla kappale, joten olihan se noin kohtuullisella hinnalla ostettava. Olen suunnitellut tässä pikkuhiljaa tummempaan väriin siirtymistä ja VS:n 6/0 Light Neutral Brown vaikuttaisi sopivan neutraalilta ruskealta näin alkuun. Jemmoissa on tosin vaaleampi hiusväri, joten taidan sen käyttää pois ensiksi.


Nivea anti-perspirant protect & care on Nivea Cremen tuoksuinen eli eihän tätä voinut olla ostamatta. Vaihteeksi Niveaa suihkepullossa roll-onien sijaan.

Elvital Extraorinary Oil hoitoaine piti saada sarjan shampoon kaveriksi. Markettituotteista tämä kombo on tämänhetkinen suosikkini.

4 kommenttia:

  1. Revlon näyttää ja kuulostaa kivalta, ja mun on pitänytkin pitkään jo kokeilla näitä :)

    VastaaPoista
  2. Tuossa oli kyllä todella miellyttävä huulituntuma :)

    VastaaPoista
  3. Sigman siveltimet kiinnostavat, joten kiva lukea mietteitäsi tuosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo sen verran vakuutti, että aion tilata lisääkin Sigman siveltimiä :) Tosin myös paljon kehuja saaneet Zoevan siveltimet houkuttelisivat kokeilemaan...

      Poista