maanantai 14. maaliskuuta 2016

Mini tilaus Avonilta (kampanja 4/16)


Inspiraatio tilaukseen oli True Color perfectly matte huulipuna. Näitä on nyt näkynyt useammassakin blogissa, joten olihan päästävä itsekin kokeilemaan, onko kehujen arvoinen.


Pakkaus on kivasti myös mattapintainen ja yksinkertaisen tyylikäs. Sävyksi valikoitui Au Naturale. Nude "persikkaisen rusehtava" puna näyttää huulilla huomattavasti vaaleammalta kuin swatchissa. Ei tee kuitenkaan peitepuikkoa huulilla- effektiä eli ihan käyttökelpoinen sävy neutraalimpien värien ystäville.

En tiedä miksi kuvissa näyttää kuin ylähuuli olisi rajattu pinkillä, mutta ilman rajauksia kuvatessa olin. Valaistus tekee kai tepposiaan... Kuvissa myös uurteet ja kuivat kohdat korostuvat oikein huolella, mutta todellisuudessa ei kukaan huuliani ihan noin läheltä tarkastele. Kauempaa näyttää siis paljonkin paremmalle :D



Koostumus on miellyttävän kevyt ja mattapunaksi "liukas". Helppo levittää tasaisesti eikä juurikaan tunnu huulilla. Jostain blogista lukaisin, että nämä nudemmat värit eivät ole koostumukseltaan ihan niin huippuja kuin muut. Ihan tyytyväinen olen kyllä tähänkin, kiva uutuus.

Huomattuani luomivärinpohjustajan kohtuulliseen hintaan (5,95 e), lähti sekin mukaan tilaukseen.  Täydellinen pohjustaja on edelleen hakusessa, joten annan mielelläni mahdollisuuden myös edullisemmankin hintaluokan tuotteille (eikä se korkeampi hintakaan aina laadukkuutta tai sopivuutta omiin tarpeisiin takaa, kuten joskus saa ikäväkseen huomata).


Pikkuinen purkki on suorastaan liikuttavan söpö. Kuvittelin koostumuksen olevan "vahamaisempaa" kuten esimerkiksi macin paint poteissa, mutta tämä olikin "kermaista" ja pehmeää. Kaapaisinkin purkista aika voimakkaasti, jolloin sain melkoisen kasan pohjustajaa sormeeni. Sen tähden tuossa swatchissa sitä on liian runsaasti, tätä ei todellakaan ole tarkoitus käyttää noin paljon kerrallaan. Uskoisin tämän myös häivyttyvän iholle hyvin, vaikka tuo "runsas" hipaisu näyttääkin vähän tummalta. Purnukan pohjassa lukee light beige, mutta en ole muistaakseni nähnyt tästä muita sävyjä olevan edes tarjolla.

Pohjustaja ja huulipuna keinovalossa.

En ole vielä testaillut kunnolla, mutta pääsee kyllä käyttöön saman tien.

Tuoksusuihkeet olivat kampanjassa edulliseen hintaan ja passionfruit & peony vaikutti mukavan keväiseltä tuoksulta. No eipä tästä omani nenäni juurikaan passionhedelmää erota, tuoksu on vaan kukkainen pienellä hedelmäisellä vivahteella. Tulee käytettyä sitten huonetuoksuna, jos ei muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti