keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Ostoslistalla

Kosmetiikkaostoslistalleni on kerääntynyt melkoinen määrä tuotteita, joita haluan ehdottomasti kokeilla. Tarkoitus ei toki ole hankkia kaikkea kerralla ja just nyt heti. Monet tuotteista ovat vielä sellaisia, joita ei saa asuinpaikkakunnaltani (tai edes Suomesta), mutta onneksi nykyään lähes kaikkea voi tilata netistä.

Kilometripostaus alkakoon...

Kicksiin pääsen toivottavasti viimeistään tulevana kesänä. Sieltä olisi tarkoitus hankkia ainakin Kicksin omaa sarjaa olevat Pure & Simple Deep Cleansing Oil kasvojen puhdistusöljy ja Face Mist/meikin kiinnityssuihke. Nämä molemmat olen bongannut blogeista.

Kevään aikana (kunhan budjetti antaa myöten) olen aikeissa tehdä tilauksen Bootsille. Mahtavaa, kun kyseinen kauppa toimittaa vihdoinkin myös tänne pohjolan perukoille. Postikulut ovat noin 10 puntaa, mutta käsittääkseni ne ovat kiinteät (korjatkaa jos olen väärässä).

Eli jos ovat kiinteät, niin voin tilailla Herbal Essencesin shampoita ja hoitsikoita liian isoiksi paisuvista postikuluista huolehtimatta. Ihastuin aikoinaan Lontoosta ostamaani Ignite my Colour shampooseen ja haluan kokeilla sarjaa enemmänkin. Kyseessä on markettisarja, joten hinnat ovat edulliset. Tietysti omaa viehätystä lisää varmasti sekin, että näitä ei ole ollut saatavilla kuin ulkomailta.

Kuva täältä.

Simplen light moisturiser kasvovoide herätti suuren kiinnostuksen sarjaa kohtaan, vaikka pari joskus kokeilemaani tuotetta olivatkin kehnoja. Tätäkin sarjaa saa ihan pikkurahalla. Puhdistusgeeli ja pore minimising Toning Cleanser ovat "tilauslistalla". Saa vinkata, jos tiedätte mistä Simpleä voisi ostaa kotimaasta (Anttilassa ei ollut kuin noita voiteita... kävin muuten juuri ostamassa vielä yhden varalle).

Muuta Bootsilta:

Smashbox Photo Finish 24 hour shadow primer mini (kiva, että on noita minikokojakin myynnissä jotta pääsee kokeilemaan ilman suurempaa investointia).

Bourjois Healthy Mix Serum Gel foundation korvasi ostoslistalla olleen Estee Lauderin Double Wear Lightin luettuani tämän Beautifyn jutun.

Soap & Gloryn vartalonkuorinta. En ole vielä päättänyt mikä.

Maybelline Eraser eye concealer. Tätä olen muinoin käyttänyt, mutta poistui Suomen valikoimista aikoja sitten ja jäin ikävöimään.

Tilaukseen pääsee mukaan suurella todennäköisyydellä lisäksi edullisia suihkusaippuoita yms. Täytyy katsella mitä kivaa tilaushetkellä löytyy :)

Dermosil-lista:

- Kuorintasukat ja jalkaseerumi.

- E-vitamiini shampoo (ja ehkä hoitsikka).

- Käsivoide (pumppupullossa).


Sekalaiset:

- Herbina Moisture Balance kasvonaamio (on saanut paljon kehuja eri blogeissa).

Kuva täältä.

- Ziaja käsivoiteita (tykkään kevyestä koostumuksesta ja tahmaamattomasta tunnusta).


- Aurinkosuojarasvaa/suihketta vartalolle. Edullisemmat (esimerkiksi Nivea) passaavat hyvin, sillä harvemmin varsinaisesti otan aurinkoa. Silti tulee oltua ulkona aina sen verran, että ihon suojaus on tarpeen.

- Eucerin aurinkosuoja kasvoille. Ei pitäisi tahmata tai aiheuttaa kiiltoa. Jos toimii niin hyvin kuin lupaillaan ja sopii meikin alle, niin ei tarvitsisi myöskään välittää primerien tai meikkipohjien suojakertoimista.

Kuva täältä.

- Uusi Beautyblender. Käytössä olevan halkaisin "homehtumis"-juttuja luettuani. Muna oli ihan kunnossa eli suotta panikoin. Nyt mennään toistaiseksi näillä puolikkailla :D


- Sheivaussaippua. Erityisesti haluamaani Flown saippuaa tuntuu olevan melko hankalasti saatavilla (joistain nettiapteekeista näyttäisi löytyvän, mutta en niistä välttämättä muuta tilattavaa oikein keksi) ja iHerbistä löytyisi edullisimpiakin vaihtoehtoja.


- Kulmien kestovärjäys setti. Dependin pakkaus on lopuillaan ja sävykään (ruskeanmusta) ei ole ihan paras (pikkaisen liian tumma). Pitäisi löytää melko neutraalin harmaanruskea sävy. Pelkkä ruskea tekee kulmistani punertavaan taittavat.

- Ritualsin suihkutuotteita.

Kuva täältä.

- Sigman ja Zoevan siveltimiä.

- Revlon ColorStay meikkivoide. Tämän jo kertaalleen tilasin CDON:in kosmepuolelta, mutta myöhemmin tuli ilmoitus, että tuote olikin loppunut. Ei siis ollut vieläkään tämän aika.

Kuva täältä.

- Make Up Store Cover all blue peiteaine tai MAC Studio Finish Concealer.

- Madaran Blackberry White Clay kasvosaippua.

- Mossa misellivesi ja kasvojen puhdistusvaahto.

Ostoslistalta äskettäin poistuneet:

- Tangle Teezer. Olin pitkään sitä mieltä, että en tätä välttämättä tarvitse, mutta kai "hehkutuksessa" täytyy jotain perääkin olla. Keikkui ostoslistalla ikuisuuden. Nyt tämä oli Cocopandalla edullisesti niin tuli tilattua. Katsotaan tykästynkö, paketti ei ole vielä ennättänyt perille.

- John Frieda 7 day Volume In-Shower Treatment. Tätä löytyi yllättäen Ellokselta. Paketti on vasta tulossa.

- Real Techniques Bold metals tapered blush sivellin. Ollut pitkään jo mielessä. Tämäkin oli Cocopandalla niin edullisesti (15,25 e), että oli hyvä sauma tilata.

- Hurraw! huulirasva. Chai Spice Lip Balm on ihanan mausteisen tuoksuinen. Tuntuu kyllä kosteuttavalta ja hoitavalta, mutta koostumus on aika liukas. Ihan kiva, päihittää markettien perushuulirasvat, mutta itse tykkään EOSista enemmän.


- Lumene huuliöljy.  En ostanut, koska ständillä näitä hipelöityäni, en ihastunutkaan riittävästi. Jos hommaan huuliöjyn, niin sitten Lancomelta (hintaeroa ei ole kuin noin kymppi).

Onko teillä ostos-/hankintalistaa kosmetiikan suhteen?


2 kommenttia:

  1. Mulla on hankintalistalla myöskin uusi Beautyblender. Olen käyttänyt Bb:täni jo neljä kuukautta vaikka vaihtoa suositellaan kolmen kk:n välein. Saa nähdä mitä sen sisältä löytyy!!!! :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on ollut tuo käytössä useampia kuukausia ja on vieläkin muuten ihan kunnossa vaikka onkin nyt kahtena kappaleena :D

    VastaaPoista