keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Viime aikojen suosikkeja


Oriflame Optimals skin youth eye creamin tilasin jo viime kesänä, mutta tämä on päässyt kunnolla käyttöön vasta parisen kuukautta sitten. Voiteessa on mukana hivenen helmiäistä hohdetta tmv. välittömästi kirkastavaa ja heleyttävää. Koostumus on juuri sopivaa; ei liian lirua eikä paksua. Voide imeytyy nopeasti jättäen silmänympärykset kosteutetun ja raikkaan oloisiksi. Tykkään tästä ylivoimaisesti eniten tällä hetkellä käytössä olevista sy-voiteista (Pirkka Q10, Body Shopin Vitamin E stikki ja Lumenen Brigh Now Visible Repair). En osaa tarkemmin eritellä miksi näin on, tämä on vaan mielestäni kosmeettisesti miellyttävin.


Todellinen yllättäjä on ollut Simplen kind to skin hydrating light moisturiser. En malttanut pitää tästä näppejä erossa vaan korkkasin ja otin käytöön, vaikka vajaitakin voiteita on useampia.

Voide on melko kevyttä, mutta ei humahda ihoon ihan hetkessä. Tuntuma kasvoilla on alkuun hitusen nahkea, mutta imeytymisen jälkeen iho on pehmeä ja primerit sekä meikkipohja levittyvät nätisti. Ei saa kasvoja kiiltämään, mutta katsotaan miten toimii kiillon kurissa pitämiseen kesällä. Iltaisin käytettynä kasvojen pesun jälkeen tästä jää jotenkin puhdas fiilis kasvoille. Ihan kuin kasvot olisivat myös kuullaammat tämän käytön myötä. Johtuneeko sitten noista voiteen vitamiineista vai onkohan tässäkin mukana jotain "hohdetta"? Kädelle leviteltynä ei tuo kyllä mitenkään hohtavalta vaikuta.

Finnejä tai muita epäpuhtauksia ei ole (ainakaan toistaiseksi) ilmaantunut, vaikka alkuun sitä hieman epäilinkin. Voiteessa on, noh sanotaanko nätisti, että "jännä" tuoksu, mutta onneksi se on hyvin mieto eikä jää tuoksumaan levityksen jälkeen.


Avon Cherish body lotion. En ole aiemmin ollut hajuvesien tuoksuisten vartalovoiteiden ystävä. Olen vaan ajatellut, että ne ovat tylsiä/itselleni tarpeettomia ja itse tuoksu riittää ihan hyvin. Joskus olen harmitellut, että miksi tuoksulahjapakkauksissa on useimmiten vartalovoide suihkugeelin sijaan. Olen mietiskellyt, että valmistavatko hajuvesimerkit yhtä hoitavia tai kosteuttavia vartalovoiteita kuin esimerkiksi Nivea, Dove tai Dermosil. Body lotion päätyi aktiivisempaan käyttöön vasta äskettäin, osittain noista ennakkoluuloistani johtuen.

Tässä vartalovoiteessa ei ole parasta tuoksu vaan tuon voiteen koostumus. Levittyy hyvin, imeytyy hetkessä ja tekee ihosta silkkisen sileän. Helppo ja nopea käyttää ja tuntuu miellyttävältä. Taas on hankala eritellä, mikä tekee tästä niin erilaisen verrattuna muihin Avonin kropparasvoihin. Tämä vaan tuntuu ylelliseltä. Tuoksukin on ihan kiva (minulta löytyy myös sarjan EdP), mutta en välttämättä koe tarvetta käyttää näitä kombona, sillä voiteen tuoksu ei ole liian voimakas ja laimenee oltuaan iholla jonkin aikaa.

Avonin luomivärinpohjustaja pitää normipäivänä meikit siistinä ja paikoillaan. Koostumus ei ole niin liukas kuin vaikkapa theBalmin pohjustajassa eikä tämä ole myöskään vahamaista/kuivakkaa. Sopiva koostumus siis kaikinpuolin. Kyseinen pohjustaja ei tuo värejä kovin intensiivisesti esiin, mutta toimii muuten hyvin. Pieni määrä riittää ja tämähän on lisäksi vielä todella edullistakin.


Makeup Revolutionin highlighter/korostuspaletti on ollut käytössä lähes joka päivä (kun olen meikannut) siitä lähtien kun sen tilasin. Yllättävää, sillä aluksi arvelin, että en aina meikatessani jaksa korostuksien kanssa kikkailla. Toisin kävi. Ihanat pehmeät sävyt asettuvat ja häivyttyvät iholle kauniisti. Kannattaa kuitenkin laittaa kevyellä kädellä siveltimellä niin lopputulos on raikas ja luonnollinen. Sopivat oikein mainiosti myös arkimeikkiin, sillä nämä ovat hohtavia ja kuulaita eivätkä liian kimaltavia tai glitterisiä. Miten olenkaan pärjännyt ilman tätä?

Totaalinen kyllästyminen kaikkiin hajuvesiini on vaivannut jo pidempään. Pitäsi varmaan vaihteeksi hommata uusi ja joku itselleni erilaisempi tuoksu. Tuosta johtuen olen käytellyt nyt enemmän bodymistejä.

The Body Shop Mango Body Mist oli pitkään unohdettuna kaapin perukoilla, mutta nyt löysin sen uudelleen. Hedelmäisen makea mango sopii tähän vuodenaikaan ja pääsiäisen kieppeille erinomaisesti. Tuoksu on herkullinen eikä liian keinotekoinen.


Herbina Melon Love on kevyt ja jokseenkin makean sokerinen/karkkimainen tuoksu. Kyllä tuosta häivähdyksen vesimeloniakin olen haistavinani. Tuoksu ei kovin kauaa iholla kestä, mutta tätä voi lisäillä melko huoletta tarpeen vaatiessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti