lauantai 26. maaliskuuta 2016

Loppuneet 3/16


Yves Rocherin Fresh Rose body lotion oli koostumukseltaan melko täyteläistä. Jos iho ei ollut kuiva niin tämä jäi ikävästi pyörimään valkoisena ihon pinnalle. Imeytymisessä meni mielestäni liiaksi aikaa, joten tätä tuli käytettyä vaan joskus iltaisin. Tuoksu on ihan kiva, mutta ruusu on tuoksuna itselleni sellainen, joka toisinaan iskee ja toisinaan taas ei. En osta uudelleen.

Garnier Oil Beauty Nourishing Lotionista kirjoittelin jo edellisen vuoden talvena. Puolet meni silloin ja puolet nyt tänä talvena. Ei tahmaa ja hoitaa sekä pehmentää mukavasti. Makeahko tuoksu aiheutti toisinaan tympääntymistä eli ei ainakaan ihan heti tee mieli ostaa uudelleen.

Vaseline spray moisturiser esiintyi blogissa aikoinaan omassa postauksessaan. Tykkäsin ja mielellään kokeilisin vastaavia tuotteita muiltakin merkeiltä, jos niitä vaan löytyisi kauppojen valikoimista. Tapanani oli levitellä tämä vielä suihkimisen jälkeen käsin. Käytin myös toisinaan ohentamaan muita tuhdimpia vartalovoiteita, jolloin levittäminen helpottui ja imeytyminenkin tuntui hieman nopeutuvan.


Yves Rocherin Shower & Bath Gel jouluisessa kausituoksussa Spicy Vanilla viehätti aikansa, mutta loppupuolella alkoi kyllästyttämään. Käytössä on vielä saman tuoksuinen käsivoide, joka pääsee nyt talviteloille odottelemaan ensi joulua.

The Body Shop Sweet Lemon suihkugeeli ei tuoksunsa puolesta hirveästi ihastuttanut. Olisi voinut olla paljonkin pirtsakampi ja hedelmäisellä tavalla makeampi. Kyllähän tuon nyt sai käytettyä, mutta Sweet Lemonia en tule enää ostamaan, muita TBS:n suihkugeelejä taas varmasti tulen hankkineeksi tulevaisuudessakin. Sweet Lemon oli LE-sarja, jota en jää kaipaamaan. Sarjan Body Whip vartalovoidetta on vielä jäljellä.


Lumene Cranberry Smoothing Body Scrub oli ihana kuorinta. Pieniä kuorivia rakeita oli runsaasti ja kuorintateho on makuuni juuri sopiva. Tuoksui myös miellyttävälle. Ihosta tuli pehmeä ja sileä. Jatkoon.


Avonin ruusuvesi raikasti ja virkisti kasvoja, viimeisteli ihonpuhdistuksen tai herätteli aamuisin. Tässä tuo ruusuinen tuoksu ei käynyt pahemmin tökkimään, mutta en tätä silti ihan joka päivä käyttänyt. Sanoisinko, että ihan jees. Ei mitään moitittavaa, mutta ei niin erikoinenkaan, että pitäisi välttämättä hankkia lisää.

Loreal Micellar Cleansing Water sisälsi PHMB:ta, mutta käytin pullon loppuun siitäkin huolimatta. Tehokas meikinpoistaja (en kokeillut silmämeikin poistoon) ja tuntuma kasvoilla oli raikas. Tuoksuton eli siinä mielessä vähän tylsä. Kuten olen aiemmin todennutkin, en huomaa misellivesissä radikaaleja eroja, ainakaan niissä mitä olen käyttänyt.


Lumenen SOS Creamia en tykännyt käyttää kasvoilla lainkaan. Tästä tuli sellainen nahkea kalvo iholle ja naama tuntui hiostuneen nihkeälle. Voide on suunnattu kuivalle, karhealle ja ärtyneelle iholle, joten ei mikään ihmekään, ettei ollut passeli sekaiholleni. Käytin tätä kropan kuiville/karheille kohdille, kutiseville laikuille tai satunnaisen ihottuman "jälkitiloihin". SOS- voidetta löytyy vielä toinen täysi tuubi, koska jemmasin näitä joskus euron hintaan kaksin kappalein. Eiköhän sekin mene samassa tarkoituksessa kuin edellinenkin.

Ihon ongelmiin/ärsytyksiin Bepanthen Anti-Exem Creme. En osaa tehdä eroa vaikutusten perusteella muihin apteekin hoitaviin perusvoiteisiin tms. sillä itselläni ei juurikaan pahoja iho ongelmia ole. Jos tulee tarvetta, niin voisin tätä harkita ostavani.


Sportti Kylmägeeli lihaskipujen lievitykseen. Vihreä geeli ainakin viilensi kunnolla ja helpotti pahimpia lihasjumeja/kolotuksia. Tuoksu oli tumakka, tukkoinen nenäkin aukesi siinä samalla tätä käytettäessä. Meidän huushollista löytyy aina jotain kylmägeeliä tai muuta vastaavaa linimenttiä, niska-hartia- ja alaselkäjumeille kun ollaan alttiita.


Ziaja eye make-up remover tuli joskus ostettua edulliseen hintaan kahden kappaleen pakkauksessa. Kaksi faasinen (eli on muistettava sekoittelu ravistelu ennen käyttöä) poistoaine soveltuu hyvin vedenkestävälle meikille, mutta ei ollut ihan niin tehokasta kuin suosikkini Lumenen ja Nivean vastaavat. Ei tätäkään sentään tarvinnut "hinkkaamalla hinkata" (mitä ohut silmänympärysiho ei siedä), jotta sai vedenkestävän ripsarin lähtemään, mutta vaati vähän enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Ei ärsyttänyt silmiä tai silmänympärysihoa. Jos "saan halvalla", niin voisin ostaakin.


E.l.f. Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara toimitti kulmakarvageelin virkaa. Koostumus on "märempää" kuin Lumenessa, mutta käyn aina kulmat läpi vielä pelkällä mascaraharjalla geelin laittamisen jälkeen, joten enimmät lähtevät tuossa vaiheessa pois ja kulmat jäävät luonnolliseksi (eli lopputulos ei ole "wet look" tai koppurainen). Piti kulmat kuosissa, ei siis valittamista.

Minipullo O.P.I. kynsilakanpoistoainetta. X-tra on mielestäni parempaa ja todella paljon edullisempaa. En näe mitään syytä miksi ostaisin isomman putelin.


Lorealin Lumi Magique meikkivoide oli vanhentunut päiväysten suhteen aikoja sitten. Ehkä noin 1/3 on vielä jäljellä, joten on aikansa palvellut. Periaatteessa tykkäsin, mutta sävy N1 on itselleni auttamattomasti liian vaalea ja hohtava (valoa heijastava). Sekoittelin tätä vaalentamaan tummempia meikkipohjia.


Dermosilin Vadelmanaamio ehti mennä jo niin vanhaksi, että en halua tätä enää kasvoilleni laittaa. Ei tässä syväpudistavassa savinaamiossa mitään vikaa ollut, mutta laiskana naamioiden käyttäjänä näin käy melko usein. Le Petit Olivierin minttuinen savinaamio on ollut kivempi tapaus ja siihen onkin tullut tartuttua tilaamisen jälkeen useammin kuin tähän vanhempaan. Pitäisi kaiketi siirtyä kasvonaamioiden suhteen yhteen kertaan riittäviin pussukoihin, koska isommat tuubit tuppaavat menemään vanhoiksi ennen kuin ehdin käyttämään ne loppuun.

H&M:n passionfruit huulirasva oli todella kivan tuoksuinen ja tuntui jopa hoitavankin huulia. Rasvaan oli ilmaantunut omituinen sivutuoksu, joten haikein mielin lähtee poistoon (tätä kun ei ole enää valikoimissa).


Maybellinen väritön Hydrate Baby Lips huulirasva ei ollut pidemmässä käytössä kovinkaan kummoinen. Liukas koostumus hävisi huulista nopeasti. Alkuun ei tämä tuoksunut kuin hieman sitruunalle, mutta rupesi jo haiskahtamaan niin luotaantyöntävälle, että nakkasin suoraan roskiin sitä enää kuvaamatta.

YR:n huulirasva kehitti myöskin itseensä kamalan hajun, joten pois vaan. Kyseistä Fruit de Noel limited edition sarjaan kuuluvaa huulirasvaa tuli käytettyä muinoin jo yksi tuubi.


Poistoon lähti muutamia meikkejäkin. Näiden kohdalla saatavuus on kysymysmerkki (Lumenen voidemaisia luomivärejä ei ainakaan enää löydy, mikä on harmi), joten eipä niistä sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti