sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Pannuprojekti

Keväällä usein iskevän siivousvimman seurauksena tulee helposti purnukka-ahdistus ja mielellään pääsisi jo eroon pitempään käytössä olleiden tuotteiden jämistä. Paha tapani on ottaa käyttöön useita saman kategorian tuotteita samanaikaisesti, jolloin ne vanhimmat jäävät helposti pyörimään puolityhjinä uusien tuotteiden houkuttaessa aina alkuun enemmän.


Etenkin hiustuotteet ovat tällaisia.

Schwarzkopf Professional Silhuette color brilliance super hold hiuskiinne oli aikoinaan mukana jossain suosikit postauksessa. Ei siinä mitään, tämä on kyllä kaikin puolin hyvä hiuslakka, mutta olen nyt käyttänyt tätä putkeen pari 750 ml:n jättiputelia. Oheen on mahtunut pienempiäkin pulloja jotain muuta hiuskiinnettä, mutta kaikkeen kyllästyy aikanaan. Olen nyt ollut tiukkana, etten ota jemmoissa odottelevaa Goldwellin hiuskiinnettä ennen tämän loppumista käyttöön. Pullossa sen verran vähän jäljellä, että realistinen tavoite on saada tämä huhtikuun loppuneisiin.


Myös Wella proSeries Max Hold hairspray on ollut käytössä kauan. Kai tämä on ihan ok marketti hiuskiinteeksi, mutta tuoksu on tässä makuuni liian "hiuslakkamainen". Pidoltaan aika voimakas ja jos erehtyy suihkuttelemaan liian läheltä tai liikaa koppuroittaa hiukset helposti. Suutin tukkeutuu välillä ja suihke tulee epätasaisesti ulos. Joku tässä muutenkin on, että ei erityisemmin houkuttele käyttämään (jos muutakin on saatavilla). Tätä 400 millilitraa on tosin helpompi kuljetella reisuilla kuin noita jättilekoja, joten tämä pääsee vielä kesällä pikkureissuille mukaan. Viimeistään kesän jälkeen tulisi tämän olla finito.

Doven split end rescue hiuksiin jätettävä hoitoaine ihastutti alkuunsa (oli myös suosikkeja postauksessa), mutta nyt on parempiakin aineita käytössä. Sekoittelen tätä muihin jätettäviin, mutta tuo pullo tuntuu vaan kestävän ikuisuuksia. Pitääkin nyt ottaa tämä tehokäyttöön, jotta tulisi toivottavasti ensi kuun aikana käytettyä.


Yves Rocherin cocoa & orange käsivoide alkaa jo pikkuhiljaa suklaisen konvehtituoksunsa vuoksi tökkimään. Tuoksu on kyllä herkullinen ja tämä imeytyy nopeasti tehden käsistä kivan pehmeät. Mutta näille kausituoksuille on aikansa ja paikkansa. En viitsisi tätä enää jemmaillakkaan tulevaa talvea varten. Tavoite: huhtikuun loppuneet.


Lumene Natural Code kynsilakasta (32 Soul shaker) riittänee vielä ainakin yhteen lakkaukseen ja Gloss & Care lakasta (4 Niittykukkia) on muutamaan lakkauskertaan. Nämä saa kyllä helposti hoideltua loppuun maalis-huhtikuun aikana. Nättejä sävyjä molemmat, mutta pitäisi saada hieman tilaa kynsilakkalaatikkoon.


Catrice Camouflage Cream peitevoide (020 Light Beige) on toiminut mallikkaasti tummien silmänalusten peittämisessä. Laitan tämän päälle vielä jotain vaaleampaa ja ohuempaa peiteainetta/ja valokynää niin lopputulos on raikkaampi. Paksu, peittävä ja vahamainen koostumus vaatii kyllä aika paljon häivyttelyä ja tasoittelua, joka välillä ärsyttää. Riittoisa tuote, jota tarvitsee pienen määrän kerrallaan. Pikkaisen liian tummasta sävystä johtuen, ei soveltunut muualla kasvoilla käytettäväksi.

Säilyvyydeksi on merkitty 6 kk avaamisesta (on ollut käytössä huomattavasti kauemmin) eli käyttelen tätä nyt siihen saakka kunhan saan uuden vastaavanlaisen hankittua (pannua tuskin saan pilkottamaan). Lähtee sen jälkeen poistoon saman tien, vaikka ei tuo nyt ainakaan vielä pilaantuneelta vaikuta. Tätä on paras levittää sormilla, joten olen tuota peiteainetta sormin purkista ottanutkin eli ihan hygieenisyydenkin vuoksi olisi aihetta jo viskata pois. Tämän korvaajaksi olen ajatelut Make Up Storen Cover all blue-peiteväriä tai sitten jotain peiteväripalettia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti