sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Volyymia tukkaan

John Frieda 7 Day Volume In-Shower Treatment päätyi välittömästi ostoslistalleni, kun satuin tästä eräästä blogista lukemaan. Yksi käyttökerta on vasta takana ja ensivaikutelma on todella positiivinen.


Paketin kyljessä kerrotaan mm. seuraavaa: "Pitkään vaikuttavan hoitoaineen polymeerikoostumus antaa hiuksille lisävolyymia. Tunkeutuu hiukseen ja vahvistaa yksittäisiä kuituja."

Tuotetta käytetään shampoolla pesun ja pois huuhdeltavan hoitoaineen jälkeen hieman kuivemmiksi puristeltuihin hiuksiin. Itse puristelin hiukset ihan vaan käsillä, koska en jaksanut lähteä suihkusta välillä pyyhkeeseen kuivaamaan. Hoitoa levitetään tasaisesti hiuksiin noin 3-4 pumppausta keskittyen erityisesti tyveen, "alimpiin kerroksiin" ja keskipituuksiin. Annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhdellaan. Pullon kyljessä suositellaan föönikuivausta, mutta laiskuuttani skippasin senkin. Suositellaan käytettäväksi 2-3 pesukerran välein.

Tuoksu on miellyttävä ja tämä levittyy hiuksiin vaivatta. Itse joudun käyttämään vielä jätettäviä hoitsikoita pesun jälkeen jotta saan kuontaloni selvitettyä ja pikkaisen huolestutti, että latistuuko se tuuheutus sitten niiden myötä. Ei latistunut.


Omat hiukseni ovat melko ohuet ja lasimaiset. Toisaalta hiuksia on paljon, jolloin tukkani on myös raskas ja pitkäksi kasvettuaan "roikkuu" helposti. Testikerran jälkeen kuivuttuaan hiukset olivat runsaamman ja kuohkeamman tuntuiset ja myös näköiset. Tyvikin oli "ilmavampi" eikä tukka liruttanut ihan niin pahasti päätä myöten. Mikähän volyymi olisi tullut (kun tähänkin olen jo tyytyväinen), jos olisin föönannut hiukset ja laittanut vielä jotain tyvikohottajaa tms.

Täytyy kuitenkin olla realisti ja todeta ettei tälläkään varmasti saa ohuesta hiirenhännästä hulmuavaa leijonanharjaa, mutta on kyllä kerrassaan mahtava tuote ja toimii loistavasti omassa hiuslaadussani. En keksi yhtään mitään moitittavaa. Hintakin on kohtuullinen (esim. Elloksella 13,90 e).

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja voisikin harkita kokeilua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella, etenkin jos on samanlainen hiuslaatu kuin itselläni :)

      Poista