maanantai 11. huhtikuuta 2016

Cocopanda tilaus

Hyödynsin Cocopandan pari todella hyvää tarjousta ja tilasin pitkään mielen perukoilla olleet Tangle Teezerin ja Real Techniquesin Bold Metal Collection Tapered Blush siveltimen.


Tangle Teezeristä minulta löytyy Glitterin varrellinen "kopio", mutta se on jäänyt aika vähälle käytölle. Kopio on kulkenut lähinnä reissuissa mukana, koska on kooltaan kompaktimpi kuin yleensä käyttämäni melaharja. Glitterin versiossa piikit ovat paksumpia ja kovempia, aidossa ohuempia sekä joustavampia. Aito tuntuu miellyttävämmältä ja hellävaraisemmalta, mutta kopio pysyy kädessä paremmin varren ansiosta ja sekin tuntuu selvittelevän tukan jokseenkin "hellemmin" kuin monet tavalliset harjat.


The Original Tangle Teezer sopii käytettäväksi niin kuiviin kuin märkiin hiuksiin. Kokeilin levittää tällä hiusnaamiota tasaisemmaksi suihkussa, mutta käsien ollessa liukkaat naamiosta ja vedestä oli haasteellista saada pysymään harja kädessä edes sen vertaa, että ehti edes yhden vedon saada aikaiseksi. Pitkät hiukset varmasti hankaloittivat hommaa entisestään.

Tangle Teezer toimiikin itselläni parhaiten hiusten selvittämiseen pesun jälkeen ja takkuihin. Hiukset täytyy tosin käydä läpi eri osissa, yhdellä harjanvedolla piikit eivät ulotu alempiin hiuksiin. Kuivia hiuksia harjatessa tuo ominaisuus korostuu entisestään, harja tuntuu toimivan vain päällimmäiseen kerrokseen. Sähköistää myös helposti hiusten ollessa kuivat, etenkin jos en ole laittanut muotoilutuotteita. Tällä kyllä saa kuitenkin päälaen hiukset siloiteltua nätisti esimerkiksi ponnaria tai nutturaa varten.


Ärsyttävänä ongelmana koen tässä harjan kimpoilun kädestä, johtuen tuosta varrettomuudesta. Ehkäpä vaatii vain totuttelua... muuten on ihan jees selvittelyyn, mutta ei päihitä melaharjoja. Olisin kyllä pärjännyt hyvin ilmankin, mutta tulipahan nyt ainakin uteliaisuus tyydytettyä. Toimii luultavasti paremmin lyhyessä tukassa, herkän päänahan omistavilla ja lapsilla.


Olen jo pitkään halunnut jotain RT:n Bold Metals kokoelmasta ja 300 Tapered Blush sivellin oli itselleni tällä hetkellä eniten tarpeeseen (ihan samantyyppistä sivellintä ei entuudestaan itselläni edes ollut). Sivellin on mielestäni kaunis :) Siro varsi sopii käteen mukavasti. Sivellinosan muoto on suunniteltu erityisesti korostuksiin, varjostuksiin ja poskipunalle.


Kokonsa puolesta sopii tarkkaan työskentelyyn. Vaikka sivellin on pyöristetty on se päästään "litteä". Kuvassa RT:n Samantha Chapman Blush Brush tuota kokoa selkiyttämään. Pehmeä ja kohtalaisen napakan tuntuinen sivellin nappaa itseensä väriä todella hyvin, myös heikomman pigmentin omaavista tuotteista. Jälki on siis aika intensiivistä ja itse olen käyttänyt toisinaan häivyttelyyn vielä toista sivellintä. Tällä saa varjostuksen ja poskipunan juuri siihen paikkaan mihin haluaakin. Korostus/highlight-tuotteisiin en arkimeikissä tykkää tätä käyttää, koska lopputulos on helposti omaan makuuni liian voimakas.



Kyseessä oli ensimmäinen tilaukseni Cocopandalta ja kaikki sujui omalla kohdallani mallikkaasti. Toimituskulut ovat ilmaiset, mistä aina plussaa! Tuolla on välillä ihan huippuhyviä alennuksia, tarjouskampanjat/alet vaan vaihtelevat. Oman paketin tilasin pakettiautomaattiin (en nyt äkkiseltään muista oliko muitakin vaihtoehtoja valittavissa).

Oliko nämä hankinnat tuttuja juttuja?


4 kommenttia:

  1. Mullakin juuri blogissa esittelyssä Cocopandan saalis :)

    VastaaPoista
  2. Cocopanda on kyllä huippu verkkokauppa! Itse ostin sieltä ihan vähän aikaa sitten theBalmia ihan huippuhinnoin. Tuo RT Bold Metals sivellin pitäisi hankkia, koska tarvitsen tarkan poskipunasiveltimen :)

    Tangle Teezer on ihan jees, mutta omasta mielestä ehkä vähän ylihypetetty tuote. Samantyyppisiä harjoja on vaikka kuinka paljon. Itse tykkään Tangle Angelista enemmän, koska siinä on varsi ja se selvittää omat hiukset nopeammin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itse käyn nykyään suht säännöllisesti siellä hyviä alennuksia kyttäämässä vaikka ko. nettikauppa onkin itselleni vasta tuore tuttavuus :)

      "Ihan jees", mutta ei mitenkään ihmeellinen on munkin mielipide Tangle Teezerista. Laitanpa korvan taakse tuon Tangle Angelin.

      Poista