perjantai 15. huhtikuuta 2016

NYX topit ja flopit

Todettakoon heti alkuunsa, että arviot perustuvat omiin tarpeisiini ja vaatimuksiini tuotteiden toimivuuden suhteen. Jollakulla toisella kritisoimani tuotteet saattavat toimia oikein hyvinkin tai päinvastoin kehuttujen osalta. Joitakin tuotteista olen kokeillut aikoja sitten, joten myös koostumukset ovat voineet muuttua ja itse tuote tämän myötä kehittyä. En ole NYXiä edes kovin laajamittaisesti kokeillut, mutta ruodin nyt erityisesti mieleeni jääneitä tai käytössäni olevia tapauksia.

Aloitetaan tällä kertaa "flopeista".

- Doll eye mascara waterproof  tuli tilattua vuosia sitten. Odotukset olivat korkeammalla kuin mihin tämä ripsari ylsi. Ei nyt ihan surkeakaan ollut, mutta edullisemminkin saa omille ripsilleni sopivampia ripsareita ihan marketeista.

Kuva täältä.

- Lipgloss (en muista nimeä tarkalleen, mutta pakkaus muistuttaa Mega Shine Lipglossia) tuoksui niin voimakkaasti esanssiselle kirsikalle, että jäi käyttämättä. En tiedä millainen tuoksu Mega Shine kiilloissa on nykyään tai onko tuota "esanssi kirsikkaa" enää edes myynnissä.

- Round Lipstick. Vuosikausia sitten näistä oli paljonkin hehkutusta netissä. Kivoja sävyjä, mutta puna oli mielestäni ihan tavallinen ja hyvin keskiverto. Näitä olen kokeillut kahdessa sävyssä, joista toinen pilaantui nopeasti ja alkoi haisemaan eltaantuneelle.

- Jumbo Lip Pencil on ihan tuore hankinta. Tällä saa kätevästi rajattua+punattua huulet. Kynän koostumus on liukkaan pehmeä, joten se levittyy huulille nätisti sekä helposti. Pigmenttiä on myös runsaasti. Sävy Pecan 719 on monikäyttöinen ja nätti nude.


Mutta, tämä haisee pahalle eikä kestä huulillani kuin hetken. Haju on pistävä, omaan nenääni liimamainen ja teollinen. Pitää käväistä Nyxin standilla nuuhkimassa, että kuuluuko näiden haistakin näin kamalalle vai onko vaan tässä yksilössä vikaa.

Jumbo Lip Pencil Pecan.

Sitten suosikit. Useimmat näistä ovat blogissa jo esiintyneet kerran jos toisenkin.


- Jumbo Eye Pencil (Milk) on vanha kuin synti, mutta en raaski tästä luopua ennen kuin olen ostanut uuden tilalle. Vaikuttaisi kuitenkin olevan edelleen ihan kunnossa, korkki on vaan halkeillut. Käytän tätä toisinaan silmän sisänurkissa (tasoittelen värin levityksen jälkeen sormella) ja hennosti häivyteltynä koko luomella. Tarvitsee alleen pohjustajan ja kevyen puuteroinnin, jotta pysyy siistinä. Koostumus on pehmeä ja pigmenttinen eli helposti "työstettävä". Kirkastaa katsetta sekä tuo luomivärien sävyt voimakkaammin esiin. Luottotuote.

- Butter Gloss (Apple Strudel) tuntuu huulilla miellyttävältä. Nätti, kevyt, suht tahmaamaton eikä tuoksu pahalle :) Tätä haluan muissakin sävyissä.


- Luomivärit. 

 

Mono luomiväreistä ehdoton suosikkini on uusin hankinta Sin. Täydellinen joka paikan sävy, toimii sekä yksinään että yhdisteltynä muiden sävyjen kanssa. Kermaisen pehmeä, pigmenttinen ja kauniin hohtava sävy. Hankala kuvattava siinä mielessä, että eri valaistuksissa sävy näyttää aina hieman erilaiselle.


The Runway Collection Champagne & Caviar on nudesävyjen ystävän unelma. Koostumus on näissäkin sopivan pigmenttinen ja nuo sävyt taipuvat monenlaiseen silmämeikkiin. Tämä onkin ollut ahkerassa käytössä. Kyseistä palettia ei tietääkseeni ole enää saatavilla.


- Bronzer Powder When Leopard Gets A Tan toimittaa meikissäni joskus myös poskipunan virkaa sillä tämä vivahtaa pinkkiin. Varjostuksiin tämä ei ole omiaan sävynsä ja hienoisen kuultavuuden/hohteen vuoksi. Kuvassa olen hinkannut sormella väriä pannusta ihan huolella, siveltimellä tulee paljon hentoisempi lopputulos. Nätti niin pannussa kuin kasvoillakin. Saatavuudesta en osaa sanoa.

Pecan, Apple Strudel, Sin ja Bronzer.

- Joskus menneisyydessä käytin varjostuksiin NYXin Mosaic Powder Blushia (Latte) ja poskipunaa (Taupe). Tykkäsin kyllä molemmista, mutta "Lattea" haluaisin hankkia uudelleenkin, sillä se oli näistä sopivampi ihoni sävylle Taupen ollessa hitusen liian tumma. Enpä vaan ole sattunut kyseiseen sävyyn enää missään kotimaisissa nettikaupoissa tai Sokoksella törmäämään, joten on kai poistunut valikoimista.

Kuva täältä.

Lopuksi vielä yksi testaamistaan odotteleva juttu.


Proof It Waterproof Mascara Top Coat. Tuotteen luvataan tekevän tavallisesta ripsarista vedenkestävän käyttämällä tätä sen päällä. Itse käytän aina vedenkestäviä mascaroita, koska mitkään muut eivät pidä taivutuksia ripsissä. Silmäni vuotavat myös helposti, joten senkin puolesta vedenkestävyys on tarpeen. Joskus ärsyttää, sillä kaikista ripsareista ei ole waterproof versiota edes olemassa ja koostumuskin voi olla sitten melko erilainen. Monissa useampia tuotteita sisältävissä pakkauksissakin on yleensä se tavallinen ripsiväri. Innolla odotan, että avautuuko tämän myötä itselleni aivan uusi "ripsivärien maailma" :) Nyt vaan pitäisi käydä ostamassa joku ei-vedenkestävä mascara, jotta pääsen tätä kokeilemaan.

Mitkä ovat teidän top/flop tuotteita Nyxin suhteen?


6 kommenttia:

  1. Just tänään ostin Butter gloss kiillon ja tykästyin kovasti, pitää varmaan itsekin hankkia lisää sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin houkuttaisi hommata lisää, erityisesti sävyt Eclair ja Angel Food Cake. Sokkarilla näyttäisi olevan tällä hetkellä vaan aika rajallinen valikoima sävyjä.

      Poista
  2. Noista ei ole kokemusta kuin Taupesta, jota käytän varjostuksissa lähes joka kerta ja tykkään siitä kovasti. Muitakin täytyisi käydä nyt Sokoksella hipelöimässä, etenkin meikinkiinnityssuihkeita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida kovin montaa meikinkiinnityssuihketta löytyä suomalaisten kauppojen valikoimista, onneksi tilanne nyt vähän korjaantui :) Merkin primerit kiinnostavat itseäni myös kovasti.

      Poista
  3. Tämä postaus oli tosi kiva lukea. Fakta vaan on se, että ei yksikään brändi voi tehdä pelkästään sellaisia meikkejä, joista kaikki tykkäävät. Omia suosikkeja NYXiltä ovat muutamat huulijutut, teinkin niistä juuri postauksen. Suurin floppi on huulijuttu myös, meinaan se ihme Vamped Up Lip Coat. Se tekee huulipunan päälle sellaisen tunkkaisen harmaan ja epätasaisen kerroksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on :)

      Sun blogista olen esim. merkin Butter Lip Stickeistä lukenut ja sellaisen voisi hankkiakin, vaikka nuo Round Lip Stickit eivät olleet juttuni.

      Poista