maanantai 25. huhtikuuta 2016

Avonia


Sain avokin siskolta ja äidiltä pienen kassillisen Avonia lahjaksi. Pussukasta paljastui muitakin Avonin tuotteita kuin kosmetiikkaa. Jos Avonin valikoimat eivät ole kaikille tuttuja niin sieltä löytyy myös asusteita, vaatteita, kenkiä, koruja yms. Saatavuus ja tuotteet vaihtelevat.


Sateenvarjoa katselin joskus sillä silmällä, mutta en raaskinut tilata (hukkaan sateenvarjoni säännöllisesti, joten olen tyytynyt yleensä muutaman euron varjoihin). Nuo söpöt pikku pilvet vaihtavat väriä kastuessaan. Tykkään aina erityisen paljon, jos asusteissa (ja kai sateenvarjonkin voi sellaiseksi lukea) on jotain persoonallista ja/tai joku hauska/kiva ykstyiskohta.


Lompakko on sopivan kokoinen, jotta koko ajan isommaksi paisuva korttimäärä mahtuu mukaan. Vetoketjullinen kolikko-osio on myös itselleni ehdoton. Tummanvioletti väri on mieleeni ja se pieni kiva yksityiskohtakin löytyy. Eli kaikki kriteerini täyttyivät.

Absolute Perfection BB-shampoota ja hoitoainetta olen halunnut kokeilla jo pitkään.


Avonin verkkokaupassa kerrotaan, että "shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti saaden niistä helpommin käsiteltävät, pehmeämmät sekä kosteuttaa". Ja näin voisin kyllä sanoa yhden kokeilun jälkeen. Vaahtoaa mukavasti ja pesee puhtaan tuntuiseksi. Ei saanut tukkaani ihan takkupesäksi ennen hoitoaineen käyttöä. Tuoksu on ihan ok, hyvin markettishampoomainen. Olisin kuitenkin kaivannut pehmeyttä hiuksiin enemmän.


Hoitoaineesta tykkäsin yllättäen kovastikin. Koostumus ei ole liian lirua ja tämä levittyi helposti hiuksiin tasaisesti. Tukkani imaisi tätä runsaasti, joten kovin riittoisa tämä ei omassa käytössäni tule olemaan. Mutta onneksi tätä (kuten shampootakin) saa usein todella edullisesti. Jo huuhdellessa tuntuma oli sillkisen sileä. Sain myös hiukseni selväksi pesun jälkeen Tangle Teezerilla nopeasti ja ilman mitään jätettäviä hoitsikoita/öljyjä! Hiusteni ilmavuus ja kuohkeus vähän kärsivät näin hoitavien tuotteiden jäljiltä, mutta toisaalta tukka selviää helposti, kiiltää eikä hapsota. Hyvä kombo kaiken kaikkiaan.


Senses Seventh Heaven Dreamy suihkugeelissä tuoksuvat ruusu, pioni ja myski. Söpö pullo ja ihana tuoksu. Pääsi käyttöön heti, vaikka jemmoissa on useampia suihkugeelejä käyttöään odottelemassa.


Rare Pearls Body Lotion on koostumukseltaan ja ominaisuuksiltaan yhtä hyvä kuin aiemmin kehumani Cherish Body Lotion. Tuoksu on alkuun todella tujun kukkainen, mutta tasaantuu iholla hetken oltuaan pehmeämmäksi. Rare Pearls ei ole kuvastoista tuoksuteltuani oikein vaikuttanut omalta jutulta, mutta näin kroppavoiteena tulee varmasti käytettyä. Rare Pearls luokitellaankin Avonin sivujen mukaan kukkaistuoksuksi. Vartalovoiteessa on mm. kermaista magnoliaa, raikasta ruusupuuta ja aistikasta santelipuuta.


Instinct EdP. "Kategoria: kukkainen, hedelmäinen, metsäiset sävyt: kuplivat vihreät, eksoottinen kamelia, santelipuu. Sekoitus säkenöivää tähtihedelmää, eksoottista kameliaa ja sensuellia santelipuuta". En ehkä itse olisi tätäkään päätynyt tilamaan, mutta kyllä tuoksu toki käyttöön pääsee ja on virkistävää vaihtelua käyttää joskus jotain hieman erilaisempaa kuin yleensä. Tuoksu on jokseenkin "avonmainen" ja tästä tulee itselleni syksyiset tunnelmat. Voisin kuvitella, että tämä melko hillitty EdP sopii parhaiten juurikin aikuisempaan makuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti