tiistai 19. huhtikuuta 2016

Dermosilia

 

Dermosilin nettikauppa eli Dermoshop on varmaankin ensimmäisiä nettikauppoja mitä aloin aikoinaan käyttämään kosmetiikan shoppailuun. Tilaankin tuolta edelleen tasaisin väliajoin, keskimäärin kerran tai pari vuodessa. Tuotteet ovat mielestäni laadukkaita, vaikka on hutejakin kohdalle osunut. Esimerkiksi kasvovoiteet (seerumeita lukuunottamatta) ja dödöt eivät ole itselläni toimineet. Valikoima on mielestäni kattava, löytyy ihonpuhdistusta ja -hoitoa, meikkejä, hiustuotteita, miesten tuotteita jne. Myös lapsille on oma Junior-sarja. Uutuuksia ilmaantuu silloin tällöin ja joulun kausituotteet pitää aina vähintäänkin käydä katsomassa.


Toimitus on ilmainen 50 euron tai sen ylittäviin tilauksiin ja tilauksen saa halutessaan kotiovelle asti (joskus on myös "tarjouksena" ilmaiset postikulut). Vähintään 50 euron tilaukset voi tilata laskulla, muutoin maksu tapahtuu verkkopankissa tilauksen yhteydessä. En muista, että kohdalleni olisi koskaan sattunut vääriä/vaurioituneita tuotteita tai mitään muutakaan häikkää. Lisäksi Dermosililla tehdyt ostokset kerryttävät bonuspisteitä, joilla voi hankkia bonustuotteita (ilmaiseksi). Bonustuotteet vaihtelevat.


Dermoshopin DermoRumba-päivät innostivat tekemään tilauksen pitkästä aikaa. Ostoslistallani olleet kuorintasukat piti myös saada hyvissä ajoin ennen sandaali/läpytin kelejä, jotta nahka ehtii sitten jalkapohjista kunnolla kuoriutua.

Tarkoitus oli alunperin tilata jalkaseerumi, joka kosteuttaa ja sisältää myös kevyesti "kuorivia" ainesosia, mutta Avonin kemiallisesti kuorivia lappusia on vielä jäljellä, joten en kokenut nyt tuota tällä hetkellä ehdottomasti tarvitsevani. Ja seerumin sitruunaiseksi kuvattu tuoksu ei oikein nappaa (kaikissa nyt käytössäni olevissa jalkavoiteissa on sitrustuoksu). Päädyin sitten tilaamaan Karbamidipuikon. Tämä on täsmätuote kuiville ja halkeileville kantapäille. En ole ennen voidepuikkoa jaloille kokeillut, mutta idea vaikuttaa hyvälle. Ei tarvitse lähmätä käsiä ja tuosta puikosta annostelun/levityksen luulisin olevan muutoinkin näppärää. Dermosilin Karbamidi Jalkavoide on ollut kelpo tuote, joten odotukset ovat korkealla tämänkin suhteen.


Tilauksesta kertyneillä pisteillä sain lunastettua ostoslistallani olleen käsivoiteen.


Tulevaa kesää ajatellen Hyttys - ja punkkisuihke. Itse olen hyönteisten ilmaantumisen jälkeen aina kutisevilla paukamilla ja niitä raavittuani myös ruvilla. Itikat/mäkärät/paarmat hyökkäävät siis hyvinkin innokkaasti kimppuuni pahat mielessään. Tämän suihkeen pitäisi estää öttiäisiä puremasta/pistämästä ja punkkien kiinnittymistä ihoon eli kyseessä ei ole varsinainen "karkote" perinteisen offin tapaan. Punkkeja kammoan noista eniten, koska niistä voi saada vakavankin tartunnan. Tuoksutonta tuotetta on paljon miellyttävämpi käyttää kuin tujumman hajuisia "myrkkyjä". Toivottavasti tästä olisi apua.


Sensitive Hydrogeeli 0% sopii moneen tarkoitukseen. Tämän pitäisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti ilman rasvaa. Toimii hyvin herkällä, kuivalla ja atooppisella kuin myös seka- ja rasvaisella iholla. Dermosilin sivuilla olevan kuvauksen mukaan: "Sopii kasvoille, hiuspohjaan ja ihoärsytystä lievittäväksi voiteeksi parranajon ja karvanpoiston jälkeen sekä after sun-voiteeksi". Tykkään tällaisista monitoimituotteista ja aion testata tätä myös päivä- ja yövoiteen alla.

Intiimihoitovoide auttaa kuivuuteen ja sopii ihokarvojen poiston jälkeen käytettäväksi. Tämä on edullisempaa (4,80 e) kuin apteekkien/kauppojen vastaavat tuotteet.


Tykkäsin Nature-sarjan kasvojen kuorinnasta ja naamiosta, joten tilaukseen lähti Nature Eye Cream ja minituubi Facial Cleansing Geliä (30 ml).

Kätevässä pumppupullossa olevasta Eye Creamista kerrotaan mm. seuraavaa: "Mustaseljankukkauute vähentää silmäpusseja ja tummentumia silmien alla sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Damaskonruusukukkauute vähentää ihon ärtymistä, punoittumista ja tasoittaa ihoa. Manteliöljy, sheavoi, jojobasiemenöljy ja mustaherukansiemenöljy hoitavat herkkää silmänympärysihoa".

Puhdistusgeelin olettaisin olevan aika perus putsari, mutta tuo minituubi on hyvä mukaan otettavaksi reissuille.

 
Huulirasva oli saanut paljon kehuja nettikaupan sivuilla, joten tilasin sen vähän tehokkaammaksi hoidoksi huulille. Vaikka suosinkin yleensä tuoksuvia huulirasvoja on silti hyvä löytyä yksi tuoksutonkin yksilö.


E-vitamiini shampoota kokeilen mielenkiinnolla. Pullo on kivasti pyöristetty ja värikin hempeän nätti. DermoRumban aikaan tämä maksoi vain 3,60 e/300 ml.


Makeup Brush Cleanser tuoksuu huomattavasti paremmalle kuin Kicksin voimakkaasti alkoholille haiseva siveltimien puhdistussuihke ja pullokin on kauniimpi. Käytän siveltimien varsinaiseen pesuun marseillesaippuaa ja nämä suihkeet toimivat sen ohella pikapuhdistuksessa pienemmille siveltimille (luomiväri- ja peiteainesiveltimet). Miksei näillä voisi puhdistaa isojakin siveltimiä, mutta se vie liiaksi aikaa ja kuivuminenkin kestää kauemmin, jos tätä on suihkutellut paljon.

Käyttö tapahtuu suihkauttamalla tuotetta siveltimelle tarvittava määrä, jonka jälkeen pyyhitään kevyesti vaikkapa talouspaperilla. Kannattaa laittaa talouspaperi tmv. jo suihkutellessa siveltimen alle tai taustalle ettei tule suihkittua minne sattuu :)


Tilaan yleensä myös jotain avokille ja tällä kertaa se oli Sport & Sauna All Over Shampoo ja suihkugeeli. Man-sarjan suihkugeelit ja -saippuat ovat olleetkin mieleisiä, koska tuoksu ei ole "tyrmäävän maskuliininen" ja eivätkä myöskään liiemmin kuivata ihoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti