lauantai 30. huhtikuuta 2016

Loppuneet 4/16


Huhtikuu oli loppuneiden tuotteiden osalta runsaanlainen. Sain käytettyä pitkään vajaina olleita purkkeja todella mukavan määrän. Pannuprojekti ei sitten vastaavasti edistynyt ihan toivomallani tavalla. Ainoastaan Schwarzkopfin Silhouette hiuskiinne loppui ja Catricen Camouflage Cream lähti roskiin NYXin peiteaineen hankkimisen myötä.


Dermosil Glowing Seerumi oli todella riittoisa. Tämä oli muistaakseni jossain suosikeissa jo aikoja sitten. Seerumi imeytyy nopeasti ja tekee ihosta sileän sekä hieman napakamman tuntuisen. Tuoksu on ok, sopii myös meikin alle ja hinta on edullinen. Hyvä tuote, mutta välillä on muiden seerumien vuoro.

Yves Rocher Sebo Vegetal Pore Minimising Seerumista oli juttua täällä. Saa nähdä tuleeko niin ikävä, että pitää tilata uudelleenkin. Vaihteeksi voisi kokeilla vastaavaa tuotetta muiltakin merkeiltä tai sitten hyväksi todettua TBS:n Pore Minimizeria.

Samaisessa postauksessa YR:n seerumin kanssa esiintynyt Lorealin Youth Code Luminizer seerumista en tykännyt, mutta sain kuin sainkin käytettyä loppuun.

Cien Aqua kosteusvoide on ollut esillä blogissa useampaan otteeseen. Tämä on ihan kelpo peruskosteuttaja sekaiholle todella edulliseen hintaan.


Loreal Triple Active Comfort Gentle Toner on pitkäikäinen suosikkini. Hamstrasin näitä joskus alelaarista jemmoihin ja nyt viimeinen puteli on lähes loppu. Pakkaus on uudistunut kauan sitten, sisällöstä en osaa sanoa. Koostumus on tässä hieman paksumpaa kuin tavallisissa kasvovesissä. Levittyy silti kasvoille ongelmitta eikä jätä kalvomaista tunnetta iholle. Tuntui rahoittavan ja kosteuttavan ihoa hyvin. Otin mukaan loppuneisiin, vaikka tässä on vielä ainakin pariin käyttökertaan (aion käyttää ihan viimeiseen pisaraan).


Avonin Pomegranate & Peony kylpyvaahdon käytin suihkusaippuana. Siirsin tuon pumppupulloon, koska iso pullo isolla suuaukolla varustettuna ei ole kovin käytännöllinen. Tuoksu on tässä ihana, karkkimaisen makea ja samalla kivan kirpsakka kukkaisella vivahteella. Kuivatti ihoa enemmän kuin monet muut suihkusaippuat, mutta kylpyvaahdoksihan tämä on alunperin tarkoitettu. Jos ostan lisää niin käytän jatkossa ehkä mielummin käsisaippuana.

Aussie Fresh Mate suihkugeelistä kirjoittelinkin jo eräässä suosikit-postauksessa. Tykkäsin, mutta en löytänyt näitä enää alennettuun hintaan eikä tämä nyt niin mahtavaa ollut, että raaskisin hankkia lisää normaalihinnalla.


Elvital Fibralogy shampoo ja hiusnaamio. Shampoosta tykkään, mutta naamio ei oikein vakuuttanut. Naamion sekaan olisi pitänyt lisätä jotain sarjan buusteria saadakseen irti kaiken (tuuheutus)tehon, mutta en viitsinyt ja osin raaskinutkaan sitä hommata.

Erittäin Hieno Suomalainen vehnänalkioöljy & omena shampoo oli positiivinen yllättäjä. Sarjan hoitoaine ei ole hoitotehoiltaan riittävä hiuksilleni, mutta shampoo hoiti hommansa hyvin. Pesee puhtaaksi yhdellä vaahdotuksella ja tuoksu on omaa nenääni miellyttävä. Shampoo on silikoniton, edullinen ja Avainlippu-tuote (eli Suomessa valmistettu).


Garnier mineral InvisiCalm Anti-Perspirant. Olen tätä vaalenpunaisen korkin omaavaa dödöä käyttänyt useamman putelin. Markettien peruskauraa ja ostan tätä välillä alennuksesta tai tarjouksista.

I Love... Mango & Papaiya käsivoiteen loppu meni kropparasvana. Koostumus ei ollut mieleeni. Ei kosteuttanut pitkäkestoisesti ja jätti nahkean pinnan. Käsivarsiin ja vartalolle tätä sai hieroa jonkin aikaa, sitä ennen pyöri iholla valkoisena kerroksena eikä tuntunut muutenkaan kunnolla imeytyvän ihoon. Tuoksu oli kiva, muuta positiivista en keksi. En tule ostamaan enää merkin käsivoiteita, mutta suihkusaippuoita ja kuorintoja aion kyllä hankkia vielä tulevaisuudessa.


Nivea Vanilla & Macadamia Lip Butter. Alkuun tuoksu ihastutti, mutta ajan myötä alkoi tympimään. Muuten aika perus huulivoide. Peltirasia josta huulirasvaa otetaan sormella ei ole kovin hygieeninen, mutta kotikäytössä menettelee. Purkin reunoille jäi vielä vähän tavaraa, mutta on ollut käytössä niin pitkään että joutaa pois uusien huulirasvojen tieltä. Voisin ostaa jossain muussa tuoksussa ja jos näitä saisi puikkoina.

Crazy Rumors Berry Bubble huulirasva on tosi vanha ja koostumus ehti hieman kovettua (muutoin vaikutti olevan kunnossa). Pehmentää ja hoitaa huulia hyvin. Jostain syystä tämä vähän unohtui ja oli pitkään käyttämättä. Ostin jo uuden eri tuoksuna/makuna.

Viva La Diva Soft Lips Peeling Stick Mint. Ihan ok huulienkuorinta, mutta itselläni nämä tuppaavat nykyään jäämään lähes käyttämättä alkuinnostuksen jälkeen. Päiväykset ovat umpeutuneet, joten suotta enää säilytän peilikaapissa tyhjän panttina.


Lumene Berry Refresh Smoothing Anti-Cellulite Serumia oli oikein miellyttävä käyttää. Tuoksui kivalle, tuntui iholla viileähköltä, imeytyi sukkelaan ja kaipa tämä myös napakoitti ihoa. Iho ainakin tuli sileämmän tuntuiseksi. Itse en usko selluliittivoiteiden tekevän ihmeitä, mutta toimivat hyvänä lisäapuna ihon pinnan tasoittamisessa/kiinteyttämisessä ongelma-alueilla. En luule täydellä hinnalla tätä ostavani, mutta jos löydän edulliseen hintaan, niin miksipä ei.


Avonin Delightful Magnolia tuoksusuihke oli kaikessa kukkaisuudessan itselleni hieman liikaa. Vaikka kukkaistuoksujen ystäviin lukeudunkin, en halua tuoksua kukkakaupalle :D Huonetuoksuna ja vessan raikastimena tämä oli kuitenkin ihan jees.


Garnierin Nordic Essentials puhdistusliinat normaali- ja sekaiholle olivat käytössä käsien ja sormien  puhdistukseen meikkipöydällä. Jossain vaiheessa olen sulkenut paketin huonosti tai sulkijatarra on itsekseen repsahtanut auki, joten liinat pääsivät kuivumaan. Käytin sitten näitä miselliveden kanssa. En tainnut kertaakaan kokeilla meikinpoistoon kasvoille, joten siinä mielessä en osaa arviota tehdä. Olen kuitenkin käyttänyt paremman tuoksuisia, pehmeämpiä ja kosteampia puhdistusliinoja. Ei jatkoon.

Herbinan kasvosaippuaa ei ole enää saatavilla (nyyh). Tämä pala oli käytössä suositusta pidempään ja siltä se näyttääkin. Tykkäsin.


Maybelline Lash Sensational waterproof mascara on loppunut jo aikaa sitten, mutta unohtui meikkipöydälle pyörimään. Oikein hyvä ripsiväri, arvostelun voi lukea täältä.

Loreal Nude Magique BB Concealerin lyttäsinkin blogissa jo kertaalleen. Tuotteessa ei ole suurempaa moitittavaa, vika oli liian oranssihtavassa ja tummassa sävyssä. Mielestäni heitin tämän menemään aikaisemmin, mutta löysin sen tuolta "tyhjien" pussin pohjalta. On siis saattanut jo olla mukana jossain "meikkipöydän siivous"-jutussa, mutta nyt tämä ainakin päätyy roskiin.


XZ Volume kuituvaha oli mennyt vanhaksi. Tuubikin on pullistunut uhkaavasti. Tulipahan taas todettua, että pitkiin hiuksiin geelit ja vahat eivät ole ehkä se paras valinta. Ostin tämän joskus yksittäisten hiusosioiden erotteluun ja muotoiluun, mutta hiuksissani oli silloin kerrostusta. Vahassa ei ollut mitään varsinaista vikaa, mutta oli itselleni loppupeleissä aika tarpeeton tuote.

Iloista vappua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti