perjantai 22. huhtikuuta 2016

Lähes täydellinen kaksikko

Nyx Proof It Waterproof Mascara Top Coat ja Loreal Voluminous x5 ripsiväri ovat toimineet oikein mallikkaasti yhdessä.


Pahoittelut kuvista jo etukäteen :D Meikkikuvani ovat aina todella surkeita, mutta kai noistakin jotain osviittaa saa mascaroiden tekemästä jäljestä. Kuvissa ripsiväriä on vain yksi (mutta reiluhko) kerros. Olen taivuttanut ripset mascaran laiton jälkeen (en suosittele näin tekemään, koska ripset saattavat helposti katkeilla, mutta omat ripseni ovat niin itsepäiset, että noin on melkein pakko tehdä).


Ripsiväri on sävyltään Extra Black ja väri on tosiaan musta. Tästä tietysti plussaa, koska jotkut mustat ripsivärit saattavat ripsille kuivuttuaan haalistua harmahtaviksi ja uskoisin tällä saavan myös vaaleisiin ripsiin intensiivisen värin. Tuuheuttaa ripsiäni niin runsaasti, että tuli ihan wau!-fiilikset kun ensi kertaa kokeilin. Massa on aika kosteaa ainakin näin alkuunsa, mutta eipä tuo ole tuuheutukseen vaikuttanut. Harja on suht kookas, mutta en ole onnistunut juurikaan suttaamaan (olen kai jo niin tottunut muhkeisiin mascaraharjoihin). Ripset näyttävät runsailta, pehmeiltä ja "elastisilta", mutta tuo NYXin Top Coat hieman "liimaa" ripsiä yhteen ja tekee niistä "kuivakamman" näköiset, joten lopputulos pikkaisen kärsii sen myötä.


Taivutuksia ei tämä yksinään pidä ripsissäni kuin hetken, mutta sitä osasin odottaakin tavalliselta mascaralta. En ole myöskään testannut, että miten kestää siistinä tai karisematta ja varisematta ilman tuota päällysmascaraa.


Waterproof Top Coat toimii juuri niin kuin lupaillaankin eli se tekee mascarasta vedenkestävän. Tämä kombo kestää ripsissäni tuhrimatta koko päivän ja vielä illankin. Ei ollut moksiskaan tihkusateestakaan.


Harja on siron pitkulainen ja sillä on helppo levittää tuotetta tasaisesti ripsivärin päälle,

Pientä miinusta tosiaan tuosta ripsien liimautumisesta, mutta itseäni ei tuo kovasti häiritse; monilla vedenkestävillä mascaroilla tulee usein muutoinkin samankaltainen lopputulos. Olen myös huomannut välillä pientä kutinaa yläluomien "vesirajalla" NYXiä käytettyäni, mutta se voi johtua myös vuodenaikaan kuuluvista siite- yms. pölyistä ulkoilmassa. Toivotaan, että ei ala ärsyttämään silmiäni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti