torstai 28. huhtikuuta 2016

Tämän hetken suosikkeja sekä epäsuosikkien karsintaa


En turinoi tässä postauksessa enempää ihan lähiaikoina blogissa esiintyneistä ja kehumistani tuotteista (mielipide on pysynyt samana) vaan yritän koota tähän sellaisia suosikkeja (ja yllättäjiä), joista ei ole liiemmin juttua vielä ollut.


Yksi viime aikoina eniten ihastuttaneista tuotteista on ehdottomasti Herbinan Moisture Balance Kasvonaamio. Olen ollut laiska naamioiden käyttäjä petraamis yrityksistäni huolimatta, mutta tätä tekisi mieli käyttää vaikka päivittäin. Sekaiholleni se tosin saattaisi olla liikaa, joten olen käyttänyt tätä parisen kertaa viikossa. Joskus yönaamiona yövoiteen tapaan tai 3/10 minuutin naamiona. Tykkään koostumuksesta, tuntumasta iholla ja lopputuloksesta. Kasvot rauhoittuvat, saavat kosteutta ja ovat tästä johtuen heleämmän näköiset. Ei ole ainakaan toistaiseksi rasvoittanut tai aiheuttanut epäpuhtauksia, vaikka onkin suunnattu normaalille ja kuivalle iholle.


Pitkäksi ajaksi jemmoihin unohtunut Neutral Deo Roll-On anti-persipirant yllätti positiivisesti. Olen aina ollut sitä mieltä, että haluan dödöni tuoksullisina eikä tuoksuttomat välttämättä toimi niin hyvin. Olen tätä joskus käyttänytkin, mutta en vissiin ole suuremmin tykästynyt koska löysin sen tuolta jemmoista. Päätin käyttää pois kuleksimasta, mutta tämähän olikin ihan pätevä dödö. Hetken levityksen jälkeen tuntuu kainaloissa tahmealta (ei kuitenkaan märältä), mutta kuivuu nopeasti. On pitänyt kainalot kuivina ja tuoksuttomina oikein hyvin. Pakkaus on muuttunut, koostumuksen osalta en osaa sanoa. Ostan lisääkin.

 

Jalkojenhoitoa postauksessa hehkuttelin löytäneeni HG-tuotteen kuiville ja karheille kantapäilleni. No, nyt löysin vieläkin paremman. Dermosil Karbamidipuikkoa on helppo ja nopea käyttää. Stickki levittyy vaivatta, ei lähmää käsiä (eikä jalkojakaan) ja auttaa kuivuudesta johtuvaan halkeiluun sekä kovettumiin. Käytän tätä pari kertaa viikossa iltaisin nukkumaan mennessä. Annan ainakin hetken imeytyä ennen kuin lähden mihinkään tepastelemaan ja vaikka joutuisinkin poistumaan vielä sängystä (juomaan, vessaan yms.) ei silti tarvitse liukastella, sillä tämä imeytyy nopeasti. Tietysti jaloissa on hieman nahkeutta, mutta ei häiritsevästi. Tehoiltaan parempi kuin mikään muu kantapäävoide, jota olen käyttänyt. Raspaus ja muut voiteet säilyvät kyllä edelleen rutiineissa tämän kätevän puikon ohella.


Amikan hiushoitoöljyn kanssa oli aluksi annostelun kanssa pienoista ongelmaa, mutta oikean tavan ja määrän opittuani, on tämä osoittautunut oikein sopivaksi hiuksilleni. Ei rasvoita tai veltostuta tukkaa pituuksissa ja latvoissa kohtuullisesti käytettynä. Tekee hiuksista pehmeämmät, poistaa pahimman hapsotuksen ja lisää luonnollista kiiltoa. En ole hiusöljyjen "legendaa" Moroccanoilia vielä käyttänyt, joten en osaa tehoja siihen vertailla, mutta olen tähän Amikan öljyyn todella tyytyväinen.


Seppälän omaa meikkisarjaa edustava The Ultimate Everyday Powder tuli ostettua edullisen hintansa vuoksi (3 euroa). Oikea hinta oli enemmän, mutta ilmeisesti (?) nämä poistuvat valikoimista tai uudistuvat. Olin kyllä muutenkin aikeissa ostaa uuden "käsilaukkupuuterin", mutta monista edullisimmista vaihtoehdoista puuttuu peili. Se on itselleni ehdoton, koska en halua erikseen kuljetella pientäkään taskupeiliä mukanani (eikä minulla sellaista edes ole). Tästä peili löytyy, vippaa vaan ei tullut mukana, mutta niitä kyllä löytyy entuudestaan. Sävy 02 Natural Blonde sopii tämän hetkiseen väritykseeni täydellisesti. Puuteri tekee kevyesti kuultavaa jälkeä eikä ole liian jauhoinen. Edullinen löytö!



Sitten tuotteita, joiden suhteen joudun nyt luovuttamaan.


Garnier Miracle Skin Cream ei vaan toimi, vaikka miten yrittäisin ja haluaisin. Tummui iholla liian oranssiksi ja lähti/suli kasvoilta helposti sekä epätasaisesti jättäen ihon laikukkaaksi. Kasvovoiteen tapaan käytettynä tämä on liian "meikkimäinen" ja meikkipohjana aika kevyt sekä tunkkaisen näköinen (eikä kestä siistinä). Muutenkin ihotuntuma oli tahmainen ja raskas. Ihmevoide tosiaankin :D Tämä ei ole lähelläkään loppumista, mutta heitän vihdoinkin pois itselleni sopimattomana ja tarpeettomana.

Mitä onkaan tapahtunut Sally Hansenille? Nämä kaksi merkiltä viimeksi hankkimaani kynsilakkaa ovat mielestäni melkoista kuraa. Onneksi ostin molemmat jostain alelaarista enkä normaalin hintaisina. Onhan nuo pullossa nättejä, mutta käyttäminen on yhtä tuskaa.


Color Frenzy Fruit Spritzissä noita hileitä/hippusia ei meinaa saada kynsille millään. Muutamaan kynteen saattaa hyvällä tuurilla tulla yksi tai kaksi. Olen käyttänyt tätä jonkun kerran kaatamalla lakkaa pullosta paperille ja yrittänyt siitä noukkia noita hileitä. Hidasta hommaa ja tulee vaan enimmäkseen sotkuinen lopputulos, kun niitä kynsille tuputtelee. Diamond Strength Together Forever kynsilakan kuivuminen kestää iäisyyden. Olen kokeillut sekä ilman että päällyslakan kanssa, kahden eri kynsilakan kuivattajan kanssa ja ihan yksinäänkin. Esimerkiksi kerran lakkasin kynnet noin viiden aikoihin iltapäivällä ja sain lakkauksen useammasta kynnestä kurttuun vielä yhdeksältä illalla. Ja aamulla oli "lakanankuvat" kynsillä. Muutenkin lakkapinta ottaa osumaa ja naarmua todella helposti (jos vaan onnistuu lakan kynsillä pitämään siihen asti, että se on kuivunut). Onkohan nämä olleet jo valmiiksi vanhentuneita/pilalla vai onko laatu laskenut todella noin paljon?


O.P.I. Avojuice coconut melon hand&bodylotion haisee niin kammottavalle etten pysty käyttämään. Kookoksen tuoksu menettelee hillittynä ja pehmeänä vivahteena, mutta tämä tuoksuu niin voimakkaasti kookokselle, että oksat pois. Tuoksuun yhdistyy vielä ikävä "puklun" lemu (ilmeisesti tuo ns. meloni). Epäilen vahvasti, että on pilalla tai jotenkin härskiintynyt. Tämä tuli mukana It's Hip To Be Bare setissä ja oli valmiiksi vajennut. En silti ostaisi tätä enää ikinä, tuo kookos on tässä vaan omaan nenääni liikaa.

Lähden tästä juuri hakemaan Sokkari-tilaustani, joten palataan piakkoin sen merkeissä :)

4 kommenttia:

  1. Itselläni kanssa sekaiho ja käytän tuota Herbinaa, eikä ole mitään muutoksia tapahtunut. Toinen tuubi jo menossa :)

    Nuo Sally Hansenin Color Frenzyt näyttää rumilta kaupassa, kun kaikki hileet on vajuneet pohjaan, onneksi en ostanut. Luxe Lace-kokoelman lakat on kyllä parempia, sillä siinä hileet on kevyitä ja ne pysyy lakkapohjassa tasaisesti. Ei siis tarvitse ravistella tai pitää pulloa ylösalaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herbina kyllä yllätti hyvässä mielessä, vaikka olinkin siitä paljon kehuja jo ennen käyttöä lukenutkin :)

      Joo, tuolla pohjalla ne hippuset enimmäkseen lilluu ja vajoavat sinne hetkessä vaikka kuinka kääntelisi ja ravistelisi. Eikä ne oikein tartu siveltimeen "noukkimisesta" huolimatta. Hyvä, että Sally Hansenilta löytyy vielä jotain toimiviakin tuotteita, en siis menetä kokonaan toivoani merkin suhteen näiden perusteella :D

      Poista
  2. Mäkin tykkään tosi paljon tuosta Herbinan kuorinnasta! Odotukset eivät olleet kovin korkealla sen suhteen varsinkaan kun itsellä on sekaiho. Mutta niin vaan naamio yllätti.

    Aika erikoista, että Sally Hansenin lakat olivat noin surkeita. Kyllähän huonoa kuivumista ja tuota, etteivät hileet tule kynnelle (tai sitten tulee monta yhtenä kökkönä) näkee ihan halpislakkojen kohdalla. Sally Hansen ei kuitenkaan ole mikään markettien halvin kynsilakkamerkki, joten luulisi noiden olevan vähän parempia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herbina on loistava :)

      Olen joskus jotain Sally Hansenin kynsilakkaa käyttänytkin ja sen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Taisi vaan nyt sattua kaksi huonomman koostumuksen ja toimivuuden omaavaa lakkaa kohdalle. Merkin kynsilakanpoistaja oli pitkään luottotuotteeni, mutta sitten löysin edullisemman X-tran sen tilalle.

      Poista