maanantai 18. huhtikuuta 2016

Sekalainen haalinta

Sunnuntaina tuli shoppailtua Tokmannilla, Prismassa ja Sokoksella. Kerrankin lähdin ajan kanssa ja yksin kaupoille, yleensä kun nuo markettien kosmetiikkahyllyt tulee käytyä nopeasti läpi kiireessä/ väsyneenä/nälkäisenä ruokaostosten lomassa (avokin vielä hoputtaessa taustalla :D). Ostoslistalla oli kyllä paljon muutakin kuin kosmetiikkaa, esimerkiksi mausteita, teetä ja kodin puhdistusaineita, mutta tässäpä nyt ostossaalis kosmetiikan osalta.


Tokmannilla sattui olemaan Lorealin kasvojen ihonhoito- ja puhdistustuotteet -40% ja tarvitsin uuden "raikastavan" kasvoveden edellisen ollessa loppumetreillään. Itselläni on yleensä aina käytössä muutama erilainen kasvovesi, kuten esimerkiksi joku tasapainottava ja epäpuhtauksille sopiva, virkistävä/raikastava sekä ihoa rauhoittava/hoitava. Age Perfect Fresh Tonerin pitäisi sopia hyvin ikääntyvälle iholle, joten se päätyi tällä kertaa ostokoriin. Hintaa jäi alennuksen jälkeen (4,37 e). Kerran kokeilun perusteella on vaikea sanoa vielä mitään, mutta tuntuma iholla kivan virkistävä. Tuoksu on "ovela" ja melko voimakas, mutta eipä suuremmin itseäni häirinnyt.


Erittäin Hieno Suomalainen Vehnänalkioöljy & Omena Tehohoito+. Tykästyin sarjan shampooseen, mutta hoitoaine ei ollut omalle tukalleni riittävän tehokas. Ajattelin, että tehohoito voisi toimia itselläni tavallisena hoitsikkana. Saas nähdä onko tämä siihen hommaan liian hoitava, mutta päätyy siinä tapauksessa tehohoitona käytettäväksi (eli win-win). Tehohoidon hinta oli Tokmanilla 3,49 e.


Primasta löysin edullisen kulmakarvojen värjäyssetin. Delia Cosmeticsin Cameleo Eyebrow Cream Tint sävyssä 3.0 Dark Brown maksoi vain 7,35 e. Mielenkiinnolla kokeilen.


Tuoksuhyllyllä tapahtui yllättävä ihastuminen. Olen näistä MTV:n lanseeraamista tuoksuista ollut kyllä tietoinen, mutta eivät ole saaneet kiinnostustani millään muotoa heräämään. Mielikuva oli nuorisolle suunnatuista, tosi edullisista (ja myös siltä tuoksuvista) tuotteista. Huvikseni ajattelin tuoksutella, kun sattuivat silmiini ja kuinkas kävikään...


MTV Woman EdT (30 ml/11,80 e) miellytti niin paljon, että päädyin sen ostamaan. En osaa tuoksua oikein kuvailla, mutta se on yllättävän naisellinen ja hillitty. Fragrantican mukaan tuoksussa on teetä, bergamottia, osmanthusia (ilmeisesti joku kukka), ruusua, appelsiininkukkaa, jasmiinia, freesiaa, orkideaa, patsulia ja myskiä (luokiteltu orientaali-kukkaiseksi). Avokkikin kysyi, että mikä täällä tuoksuu näin hyvälle, kun suihkautin tätä vielä kotiin päästyäni (ja mies ei usein tuoksuihin reagoi juuri mitenkään). EdT ei ole tuoksuna ihan sieltä kestävimmästä päästä, mutta tätä on helppo lisäillä tarpeen vaatiessa ilman övereitä ja kyllä tuo jokusen tunnin iholla säilyy. Jälkituoksukaan ei ole omalla ihollani tunkkainen ja pullon suutin on laadukkaan oloinen (hienojakoinen suihke).


Rexona tropical dödön tuoksusta tulee kesäiset fiilikset. Makea ja jotenkin tyttömäinen tuoksu. En voi ihan päivittäin Rexonoita käyttää, koska ne kuivattavat kainaloitani ja ihoa niiden ympäriltä. Rexonat ovat kuitenkin markettien valikoimasta tehokkaimpia ja luotettavimpia, joten tarvitessani tehokkaampaa dödöä käytän näitä.


Lorealin Voluminous x5 mascara (9,90 e) pääsee testiin NYXin proof it waterproof mascaran kanssa. Tätä ripsiväriä olen halunnut kokeilla jo pitkään.

Jostain omituisesta syystä, itselläni on ollut viime aikoina hinku saada jotain baananin tuoksuista kosmetiikkaa. Kärkkäisen nettikaupassa Kalloksen baanaanihiusnaamio ja shampoo houkuttelivat kovasti, tai no houkuttelevat edelleen, mutta tehtyäni juuri Dermoshop-tilauksen pitää nyt hetkeksi rajoittaa tilailuiden suhteen.


Crazy Rumors Bananasplit huulirasva (4,70 e) auttaa pahimpaan baanaanin himoon :D Minulta löytyy yksi merkin huulirasva entuudestaan ja se onkin ollut oikein pätevä huulien kostetukseen sekä pehmeänä pitämiseen. On nyt jo se verran vanhuuttaan kovettunut, että oli sopiva aika uudelle. Tuoksu ei ole tässä "puhtaan" baaninen vaan lisänä on "jälkiruokamainen" vivahde. Tykkään. Plussaa vielä siitä, että tuote on "cruelty free and vegan".


Urtekram Minttuhammastahnan pitäisi käydä herkille ikenille/suun limakalvoille ja tämä sisältää mm. aloe veraa. Itselleni on tärkeää, että hammastahnassa on myös fluoria (kuten tästäkin sitä löytyy). Fluorin haitallisuudesta tai hyödyllisyydesta löytyy monenlaista näkökantaa, mutta koen sen olevan hampaille kuitenkin tarpeen. Ongelmani ovat helposti halkeilevat suupielet, jos käytän epäsopivaa ja liian tujua hammastahnaa. Elmex on ollut pitkään luottotuotteeni, mutta tämä vaikuttaa myös oikein lupaavalta. Hinta oli mielestäni hyvinkin kohtuulliset 2,85 euroa.


Pitkään ostoslistallani ollut Herbinan Moisture Balance 3 in 1 kasvonaamio tuli nyt viimeinkin hankittua. Eilen testailin yönaamion tapaan ja ensituntuma on oikein hyvä. Ei tätä suotta ole kehuttu. Pakkaukset ovat Herbinalla nykyään myös todella nättejä.


Sokokselta kipaisin hakemassa lisää superfoodia kropan hoitoon. Bodycare Deli Playful Pomegranate & Acai Berry Body Scrub (4,90 e) kuorinta sisältää pakkauksen mukaan useampaa ihoa hoitavaa ainesosaa, kuten C- ja B5-vitamiina ja antioksidatteja. Tuoksu ei vaikuta olevan läheskään niin ihana kuin Blissfull Blueberry Body Lotionissa, mutta mielellään kokeilen tätäkin.


Ostoslistalla oli myös joku peiteaine tummille silmänalusille ja sellainen löytyi NYXilta suht edullisesti (9,50 e). Aluksi kaavailin ostavani MUS:in tai MACin peiteaineen, mutta annetaan nyt ensin edullisemmalle tuotteelle mahdollisuus. NYX Dark Circle Concealer on täsmätuote tummien silmänalusten peittoon ja tässä on mukana pieniä valoaheijastavia partikkeleita sekä oranssia pigmenttiä, joka taittaa sinisyyttä pois. Kookosöjy hoitaa eikä kuivata silmänympärysihoa.


Purkin pieni koko vähän yllätti, mutta siitä voi jo yleensä päätellä, että tuotetta riittää todella pieni määrä kerrallaan. Käytän näitä täsmäpeiteaineita jonkin muun peitevoiteen alla, jolloin jälki on luonnollisempi ja ihoon sävyyn paremmin sulautuvampi. Kädelle kokeiltuna koostumus on sopivat kevyt ja helposti häivyttyvä. Pitää raportoida tarkemmin toimivuudesta kunhan olen tätä meikissä kunnolla käyttänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti