torstai 21. huhtikuuta 2016

Kardashian Beauty Radiant Ombre Blush

Citymarket yllätti taas iloisesti. Valikoimiin oli nimittäin saapunut Kardashianin meikkejä. En tosin tiedä tulivatko ihan jäädäkseen, mutta tällä hetkellä ainakin niitä löytyy.

 

Joskus näitä katselinkin Pretty.fi nettikaupassa, mutta en päätynyt kuitenkaan tilaamaan. Tiesin jo kauppaan mennessäni minkä tuotteen ehdottomasti haluan ja se oli tämä poskipuna (16,95 e). Sävyä ei tuossa rasiassa lue, mutta kyseessä taisi olla vaalein sävy Tender.


Sävynä tällaiset hempeän vaaleanpunaiset vetoavat itseeni suuresti, koska sävy sopii moneen meikkiin eikä ole liian voimakas, etenkin jos tykkää käyttää poskipunaa muutenkin kevyen häivähdyksen.


Poskipunasta löytyy 3 sävyä, joita voi käyttää kaikkia sekaisin sivellintä pannussa pyörittelemällä tai sitten yksinään ottamalla vain haluamaansa väriä. Tuo vaalein sävy sopii hyvin myös highlighteriksi.

Sävyt erikseen.

Sävyt yhdessä.

Koostumus ei ole superpigmenttinen, mutta väriä tarttuu pannusta siveltimeen ja sormiin helposti. Levittyy iholle ongelmitta ja kerrostus onnistuu hyvin. Jauhoisuutta en tässä huomannut. Kasvoilla näyttää joissakin valaistuksissa hennon hohtavalta, lopputuloksen ollessa silti makuuni sopivan luonnollinen. Ja onhan tuo nätti :)

Muuta en innostunut ostamaan. Jos käyttäisin irtoripsiä niin olisin voinut niitä testata. Kulmageeliä hypistelin, mutta hinta (16,95) on aika suolainen. Edullisemminkin saa ihan toimivia tuotteita ja enkä oikein jaksa uskoa, että kulmageeleissä olisi päätähuimaavia eroja.

Herättävätkö Kardashian Beautyn tuotteet kiinnostusta vai tuleeko "plääh-rahastuksen maku-fiilikset"?

Itse kyllä tykästyin poskipunaan, joten kannattaa käydä swatchailemassa jos tulee Cittarilla asioitua :)

4 kommenttia:

  1. Citymarket otti näihin yksinoikeuden, niin sen vuoksi lähti sitten Prettyltä pois myynnistä.

    Ei oikein ole tässä semmoisia tuotteita mitkä kiinnostaisi, paitsi ainoana se tuhkimonaamio :D NYXin pisteelläkin pyörähdin, eikä mitään tarttunut mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa.

      Ei muakaan nuo muut tuotteet poskipunan lisäksi suuremmin sytyttäneet, mikä on toisaalta hyvä, sillä säästyypähän taas jokusia euroja :)

      NYXiltä voisinkin sitten ostaa vielä vaikka mitä...

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. ... niin ja piti vielä mainita, että tykkään, kun uusia sarjoja tulee myyntiin. Onpa ainakin enemmän vaihtelua ja valinnanvaraa marketeissakin :)

    VastaaPoista