sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Oh So Special

Paristakin blogista luettuani, että erä Sleekin i- Divine luomiväripaletteja on tullut Cittareihin, oli lähdettävä pikaisesti sellaista metsästämään. Paikallisessa Citymarketissa oli tarjolla 4 erilaista palettia ja ainakin vielä eilen kaikkia näkyi hyllyssä olevan melko runsaasti. Hötkyilin siis suotta :) Paletin hinta on kohtuulliset 12,90 euroa. Kannatan tällaisia tempauksia, hienoa Cittari!


Sleekin luomiväreistä olen lukenut niin paljon kehuja, että paletin ostaminen on pyörinyt mielessä jo pitkään. Näitähän sai tähän asti (tietääkseni) vain nettikaupoista tilaamalla tai ulkomailta, mutta aina on ollut mukamas jotain muuta ehdottoman tarpeellista tilattavaa, joten se on sitten jäänyt.


Oh So Special miellytti värimaailmaltaan näistä neljästä eniten tällaista hillitympien sävyjen ystävää. Mattaisia sävyjä löytyy mukavasti, monesti niitä kun on vain pari eksynyt joukkoon. Värien koostumus on pehmeä, pigmenttinen ja levitys sekä häivyttely onnistuvat helposti. Vaaleammissa sävyissä pigmentti ei ole ihan niin runsas kuin tummemmissa, kuten monesti tuppaa olemaan.

Bow, Organza, Ribbon. Alhaalla Pamper, Gateau, The Mail.


Gift Basket, Glitz, Celebrate. Alhaalla Boxed, Wrapped Up, Noir.

Tästäkin löytyy musta luomiväri (mistä olen joskus narissut, sillä mustat ja liian voimakkaat värit kun tuppasivat jäämään käyttämättä aiemmin), mutta aion käyttää sitä pienen eyeliner-siveltimen kanssa pehmeämpiin/utuisempiin rajauksiin, nyt kun olen taasen innostunut "kikkailemaan" ja aikaakin on meikkaukseen enemmän. Myös Glitz ja Celebrate ovat kivoja rajauksissa käytettäviksi.



Uuden luomiväripaletin myötä iskee itselleni aina inspiraatio silmämeikkien suhteen, vaikka jokseenkin tylsähkö meikkaaja olenkin. Todella voimakkaat smokey eyes-meikit tai väri-ilottelut ovat mukavuusalueeni sekä osaamiseni ulkopuolella, mutta pieni häivähdys jotain räväkämpää sävyä, metallisuutta/kimallusta tai värikäs rajaus piristää kyllä toisinaan.


Omiin tarpeisiini paletti on mukavan monikäyttöinen, sillä tällä onnistuu hyvinkin erilaiset "lookit" arkimeikin ohella. Rasiassa on hyvän kokoinen peili, mikä on kätevää esimerkiksi reisuilla, jolloin ei tarvitse erikseen kuljetella meikkipeiliä mukana. Hintaansa nähden oikein hyvä hankinta.

Mitäs mieltä olette Sleekin luomiväripaleteista?

4 kommenttia:

  1. Minäkin ryntäsin riemuissani cittarille kun mainoksesta näin näitä kauppaan tulleen.
    Yhden ostinkin, mutta heitin jo pakkauksen roskiin enkä muista enää paletin nimeä :(
    Joka tapauksessa yhtenä vaihtoehtona ostettavaksi oli tämä samainen paletti kuin sinullakin mutta en sitten kuitenkaan sitä ostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli näissä toinenkin varteenotettava vaihtoehto, mutta en muista paletin nimeä :D

      Poista
  2. Multa löytyy tämä paletti, mutta jostain syystä se on jäänyt turhan vähälle käytölle. Toivottavasti Sleekiä tulisi enemmänkin myyntiin ihan marketteihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sleek voisi kyllä tulla markettien valikoimiin laajemminkin :)

      Jotkut paletit meinaavat jäädä itsellänikin alkuinnostuksen jälkeen hieman unohduksiin, saas nähdä miten tämän kanssa käy...

      Poista