lauantai 9. tammikuuta 2016

Lumene LAB suojaava seerumi

Lumenen LAB-sarja on jäänyt itselleni hieman vieraaksi, sillä tämä taitaa olla ensimmäinen kokeilemani kyseiseisen sarja tuote.

LAB-tuotteita myydään apteekeissa. Tuotekehitys pohjautuu yrityksen lääketeolliseen taustaan, viimeisimpiin teknologioihin ja puhtaisiin pohjoisen luonnon raaka-aineisiin.


Suojaava seerumi (Age Preventing Serum) sisältää suomalaista mustaherukkaa ja Hydra-Texturizer:ia, jotka "ylläpitävät ihon suojakerrosta, silottavat ikääntymisen ensimerkkejä ja antavat uutta elinvoimaa iholle". Seerumi myös kosteuttaa tehokkaasti. Käytetään puhtaalle iholle ennen päivä- tai yövoidetta.


Mukana olleessa pahviläpyskässä mainostettiin, että yli 90% naisista koki, että ihosta tuli pehmeämpi, sileämpi ja kiinteämpi. No, kuulunko itse tuohon 90 prosenttiin? Ehdottomasti kyllä :)


Tuntuma kasvoilla on miellyttävän raikas, mutta samalla jotenkin rauhoittava. Pieni pintakuivuudesta johtuva kiristely ja pakkasen aiheuttamat punoitukset/kuumotukset helpottavat. Ohut ja hieman "maitomainen" koostumus imeytyy hetkessä ja iho tuntuu heti pehmeältä ja sileältä. Ei tosiaan aiheuta sekaihollani kiiltelyä, vaan kasvot imaisevat seerumin välittömästi. Tiedä sitten johtuuko nyt pakkasten aiheuttamasta pienoisesta kuivumisesta. Tuoksussa on havaittavissa marjaisuutta, tuosta mustaherukasta johtuen.


Anti-age vaikutuksista tai ihon kiinteytymisestä on aina hankala sanoa mitään, sillä vielä ei suurempaa rypistymistä kasvoilleni ole tapahtunut. Näitäkin tuotteita on silti hyvä toisinaan käyttää jo ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn (ja ehkäpä kurtut ovatkin pysyneet juuri tästä syystä kurissa).


Käväisin Lumene LAB:in sivuilla, enkä ihan vastaavaa tuotetta sieltä löytänyt. Itsekin ostin tämän ale-tarralla varustettuna (hintaa jäi 17,73 e), joten on kai valikoimista poistuva tai uudistuva tuote. Nyyh, löysin tämänkin tuotteen aivan liian myöhään. Uskoisin, että apteekin ale-pöydistä tai jostain verkkokaupoista saattaa tätä silti vielä löytyä. Tekisi mieli hakea toinenkin seerumi jemmaan...

Onko Lumene LAB-sarja tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti