maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kesäkuun ostoksia


Tähän mennessä kuluvaa kuuta shoppailusaldo on ollut hyvinkin maltillinen. No, eipä tässä olla vielä edes kuukauden puolivälissä ja monissa paikoissa aletkin strattaavat piakkoin, jos entiseen malliin mennään. Eli tulossa on varmasti kesäkuun ostoksista vielä ainakin vol. 2 postaus. Yritän silti pysyä kosmeshoppailun suhteen kohtuudessa, koska kesärientoihinkin joutuu jonkin verran investoimaan ;)


Kicksissä alet olivatkin jo käynnissä. Lorealin Skin Perfection Advanced Correcting Serum (3,99 e) oli tarjolla niin edullisesti, jotta mikäpä etten voisi tätä kokeilla. Ihon laatua parantava seerumi lupailee ihon tuntuvan välittömästi pehmeämmältä ja sileämmältä. Käytön myötä ihohuokosten pitäisi tulla vähemmän näkyviksi ja ihon heleytyä sekä näyttää tasaisemmalta. Seerumi sopii käytettävksi aamuin illoin sarjan päivävoiteen alla. Sarjan kasvovoidetta en omista, mutta uskoisin toimivan kombona muidenkin rasvojen kanssa. Itselleni monet seerumit ovat sopineet hyvin toisinaan ihan yksinäänkin käytettyinä.


Kicks Perfect Finish Face Mist (11,90 e) on ollut ostoslistalla jo iät ja ajat. Ei ollut alessa, mutta ostin nyt samalla, kun kerran Kicksissä tuli pyörähdettyä. Kyseinen Face Mist sopii meikin viimeistelyn sekä siistimpänä keston pidentämisen lisäksi kosteuttamaan ja raikastamaan kasvoja. Tämä ei ole  mattaista pintaa tekevä tapaus vaan purkin tekstin mukaan antaa iholle "hehkua". Suihke on suht hienojakoista, mutta kastelee kasvot selkeästi, joten meikin päälle laitan "ilmaan suihkimis-metodin" avulla. Tuoksu on ihan miellyttävä eikä tässä ole myöskään alkoholia. Kuitenkin näin kesällä on omalle nassulleni (joka alkaa kiiltämään helposti) liian kosteuttava meikinkiinnityssuihkeeksi, joten toimii nyt pelkkänä face mistinä.


Cien Micellar Water Fresh (2,79 e) tuoksuu miedosti raikkaan vesimäiselle. Parin kerran testailun tuloksena vaikuttaisi olevan ihan perushyvä miselli ykkösvaiheessa naaman putsaamiseen. Tuntuma kasvoilla on suht neutraali ja jollain tapaa raikkaahko. Tämä on suunnattu normaali- ja sekaiholle, jota oma ihotyyppinikin on ainakin enimmän osan ajasta.


Olen tykännyt Linna hoitoaineesta sekoiteltuna muihin hoitavempiin hoitsikoihin/tehohoitoihin (yksinään selvitystehot ja hoitavuus eivät riitä pitkälle tukalle) tai hiusten tyvessä käytettynä (ei latista tyveä eikä ärsytä/kuivata päänahkaa). Kun näin Citymarketin euron päivillä merkin shampoita (1 e) niin halusin myös sellaisen käyttööni. Lasten shampoo Villevadelma tuoksuu herkulliselle vadelmalle, olematta makuuni liian imelä tai esanssinen. Nappituoksu kesään. Tämä mieto sekä silikoniton hiustenpesuaine passaa mielestäni aikuisillekin, mutta jos hiuksissa on paljon kuivashampoon jämiä tai muotoilutuotteita, niin silloin kannattaa valita suosiolla tehokkaammin pesevä shampoo. Näen jo mielessäni kuinka pesen tällä hiukset mökkisaunassa järvivedellä ja laitan jonkin hemmottelevan naamion/hoidon perään... ai että ;D


4 kommenttia:

  1. En tiennytkään, että Lidlistä saa misellivettä. Tätä voisi testata ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  2. Ei ole aiemmin myöskään omiin silmiini osunut, mutta voipi olla uutuuskin :) Ihan pätevä miselli vaikuttaisi kyllä olevan.

    VastaaPoista
  3. Sama täällä, pitää toi Cienin misellivesi katsastaa, vaikka eri merkkien misellivesiä on jemmoissa jo ihan jonoksi asti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cienin miselliä kannattaa kokeilla, kun ei ole pahan hintainenkaan :)

      Poista