lauantai 3. kesäkuuta 2017

Luomiväripaletit


Seuraavaksi käsittelyyn pääsevät omistamani luomiväripaletit. Näistä olenkin useimmista, ellen jopa kaikista, kirjoitellut aiemminkin, joten en kovin pitkiä turinoita niistä enää tähän postaukseen sisällytä. Joissakin kuvissa luomivärit näyttävät liian vaaleilta ja osassa taas ovat tummempia kuin todellisuudessa :/ Venkuloin ja kikkailin niiden kanssa aikani, mutta näillä mennään. Heti kun budjetti sallii ostan uuden kameran ja joku kuvausvalokin tulisi tarpeeseen. Tai sitten alan vaan kuvaamaan puhelimella.




Makeup Revolution Redemption Palette Iconic 1 on edullinen versio Urban Decayn Naked paletista. Näinkin kohtuuhintaiseksi paletiksi pigmenttiä on mukavasti ja sävymaailma on mieleeni.


Saman merkin Salvation Palette What You Wating For? on vähän toistoa tuolle edelliselle, koska tässäkin on paljon "metallisia"/hohtavia värejä. Tästä paletista löytyy myös käyttökelpoisia mattasävyjä, ne ovat noita pyöreitä nappeja alimmaisessa rivissä.



Makeup Revolutioneista käytetyin on ehdottomasti ollut Ultra Eyeshadows Flawless Matte. Koostumukset ovat satiinisen sileän tuntuisia ja helposti levittyviä. Osassa napeista pigmenttiä on oikein hyvin, osassa taas hieman heikommin. Tällä saa aikaiseksi monenlaisia meikkejä ja sävyjä on helppo yhdistellä, mutta samanoloisia sävyjä on aika paljon. Siitä johtuen, joskus kun olen laittanut toiseen silmään jotain neutraalia luomiväriä niin toisen silmän tullessa vuoroon saatan "unohtaa" mitä tulin käyttäneeksi... hmm, olikohan se nyt tuo vai viereinen nappi... :D


Thebalm Meet Matt(e) Trimony edustaa myös mattapaletteja ja tekee sen kunnialla. Oma postaus siitä löytyy täältä.

Nude-paletit ovat olleet pitkään heikko kohtani ja olenkin joutunut usein kamppailemaan itseni kanssa, jotta en haalisi näitä jatkuvasti lisää. Jos niitä olisi liian paljon, en ehtisi ja malttaisi käyttää jo olemassa olevia tapauksia. Sittemmin innostus niihin on tosin hitusen laantunut ja tällä hetkellä kuolauslistallani onkin (ainakin omalla mittapuullani) värikkäämpiä paletteja, mm. Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance.



Loreal La Palette Nude Rosé on mainio matkapaletti pienen kokonsa vuoksi, vaikka ei omassa rankingissa ihan sinne kärkisijoille muutoin ylläkään.


Artdeco Most Wanted nudesta voi lukea postauksen täältä. Alun palava ihastuminen on pikkaisen ehtinyt latistumaan, mutta on kelpo ns. arkipaletti joka tapauksessa.


L.A.Girl eyeshadow collection Nuden kokoonpanossa on mukana nättejä ruusukultaan vivahtavia sävyjä. Tämä on ollut yllättävän pätevä tapaus edulliseen hintaansa nähden.


Models Own Barely There viehättää hempeiden sävyjensä osalta itseäni kovasti. Joidenkin luomivärien koostumuksessa ja pigmentissä olisi toki toivomisen varaa, mutta on tästä muutama suosikkisävykin löytynyt.


Melko tuore hankinta (ja pitkään himottu) Zoeva En Taupe oli esillä äskettäin omassa postauksessaan.



Beauty UK posh palette Eden on ollut melko vähäisellä käytöllä, koska muut paletit ovat vaan ajaneet tämän ohitse. Tässä on makuuni kivan syksyiset sävyt, mutta pigmentin osalta tämä on ollut pienoinen pettymys. Hinnaltaan todella huokea, mikä auttoi siihen, että pettymys ei kuitenkaan liian karvaaksi muodostunut ja kyllä tähän toisinaan tulee tartuttua.


Aika hailakka meininki.

Wet n Wild Petal Pusher paletti on kanssa edullisempaa osastoa ja noh, siltä se joiltain osin vaikuttaakin. Alkuun olin tästä jopa innoissani, mutta loppupeleissä pigmentissä ei ole hurraamista ja värit ovat pinnaltaan aika kovia. Vaatii runsaasti luomille pakkaamista/kerrostamista, mihin ei läheskään aina löydy aikaa ja intoa. Odotin aiemmin käyttämieni Wettiksen luomivärien perusteella (isompaa palettia en ollut aiemmin kokeillut) tämän olevan yhtä laadukas tapaus, mutta njääh. Sävyt ovat sellaisia joita minulta ei juurikaan löydy, joten ei joudu (ainakaan vielä) poistoon.


Sleek i-Divine Oh So Special tuli ostettua Citymarketista silloin, kun näitä sinne ilmestyi. Tummempia sävyjä olen tykännyt käyttää silloin tällöin rajauksissa, muuten on mielestäni kaikinpuolin keskikastin paletti.



Essence I <3 sparkle kuului saman nimiseen settiin, joka oli myynnissä joulun kieppeillä. Kauniit, hohtavat ja monikäyttöiset sävyt sekä hinta-laatu suhteltaan kelpo tapaus, ei moitittavaa.


NYX Lid Lingerie on viime aikojen ahkerimmin käytössä ollut paletti. Tiedä sitten johtuuko uutuuden viehätyksestä, mutta sävyt ovat juuri nyt erittäin mieluisia.


Isadoran Matte Chocolates on korkean ikänsä vuoksi parhaillaan pannutuksessa kahden vaaleimman sävyn osalta.

4 kommenttia:

  1. Luomiväripaletit on mun ehdoton heikkous, niitä ei koskaan voi olla liikaa ;) Zoevalta pitäisi varmaan joku kiva paletti hankkia, kun en vielä omista merkiltä mitään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ;) Mua houkuttaisi tilata Zoevalta vielä joku korostus- tai poskipunapaletti.

      Poista
  2. Kiva kurkistaa sun luomiväripalettikokoelmaan. Mullekin paletit ovat ainakin olleet melkoinen heikkous. Laskin kerran palettieni yhteisarvon ja vähän hirvitti :D Nyt en toisaalta ole ostanut yhtään kalliimpaa palettia varmaan yli puoleen vuoteen, koska haluan saada käyttöä vanhoillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei kalliita paletteja edes ole ja muutoinkin oon yrittänyt pitää palettien määrän kurissa, jotta niille olisi tasaista käyttöä :) Nyt tosin hintavammatkin paletit ja merkit ovat alkaneet kutkuttelemaan aiempaa enemmän...

      Poista