perjantai 2. kesäkuuta 2017

Toukokuun tyhjät


Toukokuu oli loppuneiden voiteiden osalta runsas, mutta muilta osin niukahko.


Vitosen maksanut Lorealin Triple Active Day Light Moisturiser on ollut todellinen yllättäjä. Light maininnasta huolimatta tässä on melko täyteläisen oloinen koostumus, joka tekee kasvot pehmeiksi ja pitää pintakuivuuden loitolla. Imeytyy nopeasti, joten passaa hyvin meikin alle. Sopi sekaiholleni mainiosti talvi- ja kevätaikaan. Tuoksu ei ole tosin oikein mieleeni, sillä se on aika omintakeinen ja muistan sen aikoinaan käyttämistäni muista Lorkun Triple Active "halpis-sarjan" tuotteista.


Natusan 24hour moisture hand cream käsivoide on suosikkini markettien valikoimista. Pehmentää ja hoitaa käsien ihon käden käänteessä (heh) ja tuoksu on miedon "voidemainen".

Yves Rocherin Blackberries Hand Cream oli koostumukseltaan kevyehköä, mutta näitä LE-käsivoiteita on mukava käyttää etenkin päivisin, koska imeytyvät sukkelasti ja tuoksut ovat olleet pääosin mieluisia. Tämä on tuoksultaan paras kokeilemistani ja olenkin tarttunut tähän säästellen (koska ei ole ollut enää aikoihin saatavilla). Toivottavasti sarja tekee joskus paluun.

Avon Glycerine Hand & Nail Rich Moisture Hand Cream. Mm. jasmiinia ja e-vitamiinia sisältävä rasva teki hetkessä kädet sileämmän tuntuisiksi. Tässä oli myös makean kukkainen tuoksu, josta tykkäsin. Avonin käsivoiteet imeytyvät niin ikään nopsaan jättämättä nihkeän nahkeaa tunnetta.


Cien Urea 10% Foot Cream silottaa ja kosteuttaa kuivat jalkapohjat tehokkaasti. Imeytyy nopeasti, mistä myös plussaa. Ajan saatossa huomasin tässä omituisen liimamaisen (tuli mieleen erikeepperi) jälkituoksun, joka alkoi tympimään. Muuten ostaisin lisää, mutta tuon jännän tuoksuvivahteen vuoksi jääköön jatkosta.

Dermosil Sensitive Hydrogeeli. Monikäyttöinen kosteuttava geeli oli enimmäkseen käytössä joko yksinään sheivauksen jälkeen tai johonkin toiseen kroppavoiteeseen yhdistettynä.


VO5 give me volume hoitoaine ei kummoista tuuheutusta saanut hiuksissani aikaiseksi. Perus markettihoitsikka, joka oli aika silottava voluumia lupailevaksi tuotteeksi. Ei jatkoon.


Rituals... Fortune Oil suihkuöljy palveli lähinnä sheivauksessa. Ei tässä mielestäni ollut eroa aiemmin käytössä olleisiin muiden merkkien suihkuöljyihin, mutta mukavahan tätä oli käytellä.


Bentley Organic Calming & Moisturising Lavender, Aloe & Jojoba palasaippua oli vähän njääh. Hentoinen laventelin tuoksu katosi saippuasta nopeasti kokonaan. Muuten oli hyvin perus palasaippuan oloista.


Kicks Clean Laundry EdT:n (15 ml) tuoksu viehätti joinakin päivinä, mutta joskus tästä tuli liikaa huuhteluaine mieleen. Tykkään tämän dödö versiosta, mutta varsinaista tuoksua ei ole hinkua hommata uudelleen (enkä edes tiedä onko näitä enää myynnissäkään).

Avon summer white sunset antiperspirantti on tuoksultaan parfyymimainen eli ihan jees (vaikka välillä esiin tuleva myskisyys tms. ei aina suuremmin viehättänytkään), mutta joku näissä Avonin dödöissä kangertaa. Koostumus on lirua eli loiskuu laitettaessa helposti myös lattialle, kuivuu putelin reunoille mistä karisee/murustelee ympäriinsä ja kuivuminen ottaa aikansa. Liian tiheään käytettynä kuivattaa kainaloita eikä aina pidä kosteutta tai ödöörejä loitolla koko päivää. Itse en näitä ostele, mutta toisinaan saan lahjaksi avokin äidiltä ja siskolta.

Benettonin Stimulating Aqua Body Mist päätyi kirpparille, koska sen tuoksu ei ollut juttuni. Olin käyttänyt vain muutamia kertoja, joten hyvin teki kauppansa parilla eurolla. Kuvaa en älynnyt ottaa, mutta kirjoittelin siitä aiemmin täällä.

Yves Rocherin tilauslahja sivellinsettiin kuulunut puuterisivellin on niin karhea ja pistelevän tuntuinen kasvoilla, että lähtee roskiin. Muotonsa ja kokonsa puolesta olisi ollut ihan toimiva.


NYX HD Studio Finishing Powder (SFP01) on valkoinen (kasvoilla väritön) viimeistely irtopuuteri. Olen havainnut, että tälle löytyy kannattajia siinä missä inhoajiakin. Itse tykkään ja tästä voi halutessaan lukea postauksen täältä. Ainoa miinus on koostumuksen hienojakoisuudesta sekä keveydestä johtuva pöliseminen, mutta sekin lieveni purkin huvetessa. NYXin HD puutereita löytyy tosin myös kivipuutereinakin, jotka eivät pöllyä.


Lumenen Blueberry Curl Mascara Waterproofia olen käyttänyt aikojen saatossa monen monta putkiloa. Hamstraan tätä yleensä alennuksista ja tarjouksista ja tämä olikin viimeinen jemmoistani löytynyt. Erottelee ripset nätisti, tuo lisää pituutta ja ripsiväri tarttuu tasaisesti kaikkiin ripsiin. Pitää taivutukset hamaan tappiin saakka eikä leviä. Jatkossa siis edelleen.


Lavera Intense Nail Cream kuivahti ennätysnopeasti paksuksi kokkareiseksi jankiksi, jota ei saa enää levittymään. Kun tästä purnasin aiemmin, niin kommenteissa tuli ilmi, että kuivahtaminen käyttökelvottomaksi ei ollut ainutkertainen tapaus. Molemmat peukut alas, ei näin Lavera.


Näyte The Body Shopin Intensely Revitalising Sleeping Creamista riitti pariin käyttökertaan. Tuoksu oli makuuni liian voimakas eikä erityisen miellyttävä muutenkaan. Eli ei päätynyt ostoslistalle.

Dermosilin Summer Dream After Sun Lotion näyte. Kiva tuoksu ja ihotuntuma, mutta after sun tuotteita en itse käytä, siihen välttää tavallisen kroppavoiteen ja aloe geelin sekoitus. Mikseipä tätä voisi toki käyttää perus vartalorasvanakin :) Puteli on normikokoisessa tuotteessa hempeän nätti.

Yves Rocher Riche Creme (näytetuubi) on luultavasti se kevyempi versio tuhdimmasta kasvovoide klassikosta. Sopi hyvin yövoiteeksi silloin tällöin, muuten on aivan liian tuhtia meikäläisen sekaiholle.

8 kommenttia:

  1. Hyvän kokoinen kasa roskia :) Näitä on aina tosi mielenkiintoista lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestä roskien määrä oli varsin maltillinen joihinkin männä kuukausiin verrattuna :D Itsekin tykkään kovasti näitä postauksia muiden blogeista lukea.

      Poista
  2. Kivasti on sullakin loppuneita:) Natusanin käsivoide on kans yks mun lemppareista. Ritualsin tuotteita ei ole tullut vielä käytettyä yhden yhtäkään, joten pitää varmaan sivistää itseään siltä osin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Natusan on aivan huipputuote hintaisekseen :)

      Ritualsin tuotteista suosikkejani ovat tähän mennessä olleet vartalokuorinta ja suihkuvaahto. Mielellään tilaisin ainakin niitä uudelleen jossain muussa tuoksussa :)

      Poista
  3. Tuo Lumenen ripsari oli mun lemppareita! Harmi ettei sitä enää ilmeisesti valmisteta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäh, apua... :/ Pitääkin nyt hetimiten katsella löytyisikö jostain poistomyynnistä ja alelaareista!

      Poista
  4. Sama kokemus muuten tuosta Laveran kynsinauhavoiteesta! :/ En tykännyt tuosta pakkauksesta yhtään. Piti kyllä tosi tiukkaan sulkea, että toi kuivuminen vähän hidastuisi, mutta sitten se olikin ihan mahdoton avata (etenkin jos oli juuri rasvannut kädet!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo voiteen vauhdikkaasti tapahtunut paksuuntuminen/kuivahtaminen oli kyllä kehno suoritus Laveralta. Tiedä sitten johtuiko itse voiteesta vai pakkauksesta vai molemmista... Muutenhan voide oli kovasti mieleeni, mutta harmi, kun en kovin kauaa ehtinyt sitä käyttää ennen kuin meni tuollaiseksi :/

      Poista