tiistai 18. heinäkuuta 2017

Heinäkuisia suosikkeja ja muutama markettiostos


Käsitelläänpä ostokset ensin.


Lorin Honey & Ginger Shower Gel (0,98 e) oli löytö lähikaupastamme S-marketista. Merkki oli ennestään itselleni tuntematon ja hintakin niin edullinen, jotta olihan se hankittava ihan kokeilumielessä. Mainittakoon, että suihkusaippua sisältää mm. A-, C-, E- ja F-vitamiineja ja siinä on ihoystävällinen pH. Koostumus on paksua eikä mitään "halpis-saippuamaista" lirua ja se vaahtoaa hyvin. Tuoksussa myös piisaa ja se onkin todella hunajaisen makea. Tämä on osoittautunut hintaansa nähden paljon laadukkaamman oloiseksi tuoteeksi.


Huomasin jostain lukemastani blogista, että Cienin valikoimiin kuuluu nykyään "dippipoistoaine" kynsilakalle. Olen paria tällaista käyttänytkin muilta merkeiltä ja ne ovat mielestäni olleet näppäriä. Glitteristen sun muiden hilelakkojen poistoon eivät kunnolla pure (poistan ne X-tran kynsilakanpoistoaineella), mutta tavallinen lakkaus on lähtenyt pois ongelmitta. Tässä Express Nail Varnish Removerissa (alle 3 euroa) ei ole asetonia eli sen pitäisi olla hellävaraisempi kynsille kuin sitä sisältävät tapaukset.

Ostin aikoinaan Tokmannin poistoalelaarista pari kappaletta Lumenen Artic Aqua Tasapainottavaa Kosteusemulsiota, joista viimeinen tuubi on nyt tulossa tiensä päähän -nyyh-. Kyseinen tuote on poistunut valikoimista jo aikoja sitten, mikä on harmi, koska pidän voiteesta todella paljon. Sen korvaajana ajattelin kokeilla Lumenen klassikko-sarjan Kiiltoa Kontrolloivaa Päivävoidetta. 


Voide on suunnattu erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Paketin kyljessä sen kerrotaan kosteuttavan ihanteellisesti, auttavan pitämään ihon mattapintaisena sekä pienentävän ihohuokosia. Mitä olen nyt parisen kertaa ennättänyt testamaan, niin koostumus on ihotuntumaltaan miellyttävää ja se imeytyy nopeasti. Sopii siis meikin alle hyvin. Tuoksu on sama kuin klasikko-sarjan puhdistusgeelissä ja kasvovedessä, ollen ehkä hitusen miedompi. UV-suojaa ei voiteessa mainita olevan, mikä näin kesällä olisi ollut kiva lisä, mutta muutoin vaikuttaa oikein toimivalta sekaihollani. Tämäkin löytyi S-marketin hyllystä ja hintaa taisi olla muistini mukaan reilun vitosen.

Suosikkien vuoro.


Tämän hetkinen ykkönen meikinpoistoon on Lorealin Sublime Glow Sensational Cleansing Oil. Olen kyllä tykännyt tästä jo pitkään, mutta nyt tämä nousi vieläkin korkeammalle asteikollani, sillä huomasin että tällä saa poistettua myös vedenkestävän ripsivärin! Lukeehan se tuossa putelin kyljessäkin, että sopii vedenkestävällekin meikille, mutta omalla aiemmalla kokemuksellani (esimerkiksi monet misellit tai puhdistusliinat eivät ole toimineet vedenkestävän ripsarin poistamisessa, vaikka niin onkin lupailtu) en siihen uskonut. Joskus olen myös kokeillut käyttää muita puhdistusöljyjä tuohon tarkoitukseen eikä homma ole oikein onnistunut. Joko a) tekniikkani on ollut väärä tai sitten b) kaikista öljyistä ei vaan siihen ole. Huomasin asian oikeastaan vahingossa, kun eräs ilta laiskotti ja ajattelin että pesen tällä samalla putsarilla silmämeikitkin niiltä osin mitä nyt lähtevät. Pikkaisen öljyn sivelemistä silmien alueelle sekä ripsiin, hetki "sulattelua", huuhtelu ja kaikki silmämeikki on tiessään. Ei kirvele silmissä eikä jätä öljymäistä fiilistä, koska huuhtoutuu niin helposti pois. Tällä lähtee muukin meikki helposti ja nopeasti, iho puhdistuu muiltakin osin hyvin ja kasvot jäävät pehmeiksi. Pumpun avulla annostelu on kätevää ja siistiä (öljy ei sotke koko putelia niljakkaaksi) plus hintakin on edullinen. 5/5.

Sheivaamiseen käytän mieluiten suihkuöljyjä, vaahtoamatonta sheivausgeeliä tai -saippuaa. Noilla tuotteilla puuha onnistuu tarkasti ja nopeasti eikä terää tarvitse huuhdella niin usein. Esimerkiksi sheivaamiseen tarkoitetut voiteet tukkivat terän hetkessä ja vaahtojen kanssa saan helpommin aikaiseksi haavoja ja nirhaumia.



Avokille on päässyt kertymään Avonin shaving tuotteita ja niiden kuluminen on hidasta, koska ajelee partansa lähinnä koneella. Päätin avustaa varaston pienennyksessä ja otin käyttööni Men essentials Revitalising Shave Gelin. Tämä muistuttaa koostumukseltaan ja siniseltä väriltään hyvin paljon Avonin naisille suunnattua sheivausgeeliä. Toki tässä on hivenen maskuliininen tuoksu, mutta se ei ole liian voimakas tai ärhäkkä ja häviää muutenkin nopeasti. Ihaninta tässä on se, miten pehmeiksi ja sileiksi sääret jäävät. Tämä on ollut eniten käyttämäni sheivaustuote tänä kesänä.


Aluksi tuoksunsa vuoksi nyrpistelyä aiheuttaneesta Caudalien Beauty Elixir kasvosuihkeesta on tullut yllättäen lempparini. Olen kai siedättynyt tuoksulle tai sitten se on käytön myötä laimentunut, mutta joka tapauksessa suihkin tätä kasvoilleni nykyään mielelläni. Suihke on hienojakoista, virkistävää ja ainakin näin kesällä sopivan kosteuttavaa.


Lumene Bright Now Vitamin C Eye Cream Heleyttävä Silmänympärysvoide on mukavan kevyttä, mutta tuntuu silti hoitavan ja kosteuttavan tehokkaasti. Silmienympärykset näyttävät voiteen laittamisen jälkeen ainakin omasta mielestäni myös hitusen heleämmiltä. Tämän ostin (muistaakseni pari vuotta sitten) pikkurahalla Keskisen kyläkaupasta Lumenen outletista, mutta on päätynyt käyttöön vasta tämän vuoden puolella. Saatavuus voi olla kiven alla (jos nyt löytyy enää laisinkaan), koska Lumenen tuotteet uudistuvat aika nopeasti ja vanhoja versioita poistuu tietysti sitä mukaa. Itseasiassa tämä on ollut suosikkejani jo hyvän aikaa ja ajattelin, että ansaitsee viimeistään nyt tulla mainituksi, vaikka olisikin poistunut kokonaan myynnistä.

2 kommenttia:

  1. Olen kuullut että Lorealin puhdistusöljyä oltaisiin lopettamassa. Se on harmi, koska marketissa ei juuri ole vastaavia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, niinpä tietysti... Pitää kyllä lähteä hamstraamaan pullo tai pari "varalle".

      Poista