torstai 27. heinäkuuta 2017

Oriflameen tutustumista

Päätinpä minäkin sitten hommata omat tunnukset Oriflamelle, jotta pääsen helposti halutessani tuotteita tilaamaan. Oriflame on jäänyt itselleni hieman vieraaksi, koska luulin viime aikoihin saakka, että sieltä voi tilata vaan konsultin/edustajan välityksellä enkä ole sellaiseksi viitsinyt/halunnut liittyä (mutta nyt ajattelin, että miksipä en, koska siihen ei mitään velvotteita liity). Olen muutenkin suosinut Avonia jo pitkään ja vaihtelu tunnetusti virkistää, joten mielenkiinnolla laitoin pienen tilauksen menemään.

Kuten sanottu, kokemukseni tuotteista ovat melko vähäiset. Joskus olen saanut Oriflamen juttuja äidiltäni, joka tilaili niitä satunnaisesti työkaverinsa kautta ja kerran olen itse tilannut konsultin välityksellä. Ja mitä nyt tietty joistakin seuraamistani blogeista on tullut lueskeltua.


Kiinnostavin juttu eli puristetut kasvonaamioarkit jäivät tilauksesta uupumaan, sillä olivat loppuneet. Tilauslomakkeessa luki niiden kohdalla jälkitoimitus, joten tulevat sitten (kai?) seuraavan tilauksen yhteydessä. Täytynee siis laittaa taas hetken päästä jotain tilaukseen, jotta saisin ne kotiutettua.

Love Nature Nettle & Lemon shampoo rasvoittuville hiuksille. Luettuani tästä TalkandBake-blogista, ajattelin kokeilla toimisiko myös omassa kuontalossani syväpuhdistavana shampoona. Jos ei ole siihen hommaan tarpeeksi tehokas niin löytyypähän sitten varustuksesta ainakin virkistävän raikkaan tuoksuinen ja perusteellisemmin pesevä shampoo. Sarjan shampoot ovat kivan pirtsakan värisiä (keinovalossa kuvattuna väri näköjään haalistuu ja vaalenee todella paljon, huoh) ja ne ovat myöskin silikonittomia sekä biohajoavia.


Discover Japanese Ceremony Shower Gelissä kerrotaan olevan kameliaa ja valkoista teetä. Tuoksu on pullon suulta nuuhkittuna kukkainen ja "vehreän vihreä", mutta varsinaista teen vivahdetta en onnistu erottamaan. Tai sitten en vaan sitä tunnista, koska en juuri koskaan juo valkoista teetä ja se on aina ollut jotain maustettua versiota (tuoksuuko se edes itsessään juuri millekään?). Ehkäpä teemäinen puoli tulee tuoksussa esille enemmän vasta suihkussa käytettynä, jos on tullakseen...


Love Nature Tea Tree Purifying Face Toner. Käytössäni on aina vähintään muutama erilainen kasvovesi, joita vaihtelen ihon tarpeiden mukaisesti. Tämäkin olisi varmasti liian tujua päivittäiseen puhdistamiseen tai kovin tiuhaan koko kasvojen alueella käytettäväksi, mutta soveltuu täsmätuotteena epäpuhtauksia pukkaaville alueille tai silloin, kun iho on selkeästi rasvaisempi.



Optimals Body Caffeine + Lotus Leaf Selluliittigeeli. Näitä anti-selluliittituotteita käyttelen lähinnä kuuriluontoisesti, vaikka en usko pelkkien voiteiden juurikaan taikoja tekevän. Tuubissa on hierontapää, jossa on palluroita joiden avulla geelin saa leviteltyä sekä hierottua ihoon. "Hierovat pallot parantavat pintaverenkiertoa ja maksimoivat tulokset, jonka jälkeen iho näyttää sileämmältä ja tasaisemmalta" infotaan tuotekuvauksessa. Saahan nähdä kuinka tehokas tapaus on kyseessä, mutta mielenkiinnolla kokeilen.


Ensimmäisen tilauksen yhteydessä sai liittymislahjaksi Tender Care Protecting Balm hoitovoiteen. Tämä on jo entuudestaan tuttu, mutta itselleni tuotteen hienous ei koskaan oikein avautunut, vaikka ihan ok olikin. Käyttelin tätä aikoinaan huulirasvana, vaikka voiteen kerrotaan soveltuvan myös vaikkapa kuiville kynsinauhoille sekä muille kuivan karheille laikuille. Koostumus on liukkaan vaseliinimaista ja sisällössä onkin petrolatum mainittu heti kärkeen. Hoitavana ja suojaavana ainesosana toimii mehiläisvaha (Cera Alba). Tämä on kuitenkin huulituntumaltaan kivempi ja "ylellisempi" kuin pelkkä vaseliini. Purkki on pieni ja söpö, mutta se on vaan aika epäkäytännöllinen pienehkön "suuaukkonsa" vuoksi. Olisin toivonut, että tästä olisi voinut valita haluamansa version (vaikkapa hunajan tai lakan, kun saman hintaisia näyttäisivät olevan), koska tämä original on jo koettu. Hintaa Tender Care voiteilla oli meneillään olevassa kampanjassa 10-13 euroa, mikä on mielestäni melkoisen paljon. No mutta nillitys sikseen, koska kyllä tämä käytettyä tulee ja lahjat ovat aina hieno juttu :)

Oriflamen tuotteisiin etenkin laajemmin perehtyneiltä kysäisen, että onko joku tietty tuote, jota suosittelisit kokeilemaan? Kysymys koskee toki kaikkia, joilla on joku lemppari merkin valikoimissa :)


4 kommenttia:

  1. Miulla on kahdeksan Tenderiä, mutta en ole yhtäkään käyttänyt. Lähinnä keräilen :D Tuota perinteistä miulla ei tosin ole (paitsi kultaversiossa). Silloinen kynsiharrastaja kenen kautta liityin, käytti näitä kynsinauhoille.

    Mie tänään kävin juuri tilauksen ja odottelen innolla, että pääsen uutta käsienkuorintaa käyttämään :D Tällä hetkellä Yves käytössä ja se tuoksu on niin.. Yvesimäistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas melkoinen setti sulla noita Tendereitä :D Muistelinkin niitä nähneeni sun blogissa tai Youtuben puolella. Mulla on erikseen kynsinauhoille omat voiteensa/öljynsä, joten tällaisia monitoimibalmeja käytän siihen hommaan todella harvoin.

      En ole koskaan erillistä käsienkuorintaa omistanut, mutta pitänee kai sellaista jossain vaiheessa ihan uteliaisuudesta testata, että eroaako ns. tavallisesta kuorintavoiteesta oleellisesti...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niistä taisikin olla jossain aiemman postauksen yhteydessä juttua :) Kun tulee hyvä tarjous kohdalle niin pitää ehdottomasti tilata joku vedenkestävä ripsiväri kokeiluun.

      Poista