lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kesäkuun ostoksia osa 3

Tuossa kesäkuun alkupuolella tein ihka ensimmäisen eBay tilaukseni. Suhtautumiseni eBaysta tilaamista kohtaan on ollut jokseenkin epäluuloinen, koska myyjää löytyy sieltä joka lähtöön eikä tuotteidenkaan laadusta ole välttämättä takeita. Kaikki sujui onneksi niin kuin pitikin ja sain vihdoin paketin hyppysiini :)


Tilasin tyhjän magneettipaletin, joka kustansi toimituksineen kotiovelle noin kympin. Maksun suoritin tilauksen yhteydessä Paypalin kautta. En halunnut periaatteesta hommata Z-palettia ja tämä oli toki myös huomattavasti edullisempi.

Kooltaan paletti on L ja iso se onkin. Tuohon uppoavat hyvin lähes kaikki yksittäisistä luomivärinapeistani. Paletti on kovaa kartonkia/pahvia ja tuo läpinäkyvä osa kannessa on ohutta kalvomaista muovia (ei siis sellaista kovaa mitä monissa meikkipakkauksissa yleensä on). Matkapalettina en uskaltaisi käyttää eikä tämä yksilö ison kokonsa puolesta siihen soveltuisikaan, mutta ajaa kyllä muutoin asiansa.


Depottaus (luomivärien irrottaminen ja siirtäminen palettiin) osoittautui kyllä ärsyttäväksi puuhaksi, koska itselläni on ihan tavallisia yksittäisiä luomivärejä eikä valmiita refill-nappeja. Osan sain irti pakkauksista terävällä veitsellä nitkuttelemalla, mutta osa odottelee vielä "lämmitysprojektia" (esim. kuumennetaan suoristusrauta, laitetaan päälle leivinpaperia sekä luomiväri ja odotellaan hetki), jotta liimaukset sulavat ja napin irrottaminen helpottuu. Tämä ei ole voimalaji eikä kannata missään nimessä vääntää väkisin, jos luomiväri ei meinaa irrota. Onnistuin hajottamaan yhden luomivärin murusiksi, vääntämään pari pannua soikeiksi ja yhteen tökkäsin veitsellä loven :( Muutoin selvisin pahemmilta vahingoilta.

Laitoin palettiin myös muutamia suosikkisävyjä eräästä vanhemmasta paletista, jota en ole tullut enää juurikaan käyttäneeksi, jotta saan heittää sen pois kuleksimasta. Kaikkia yksittäisiä luomareita en palettiin kasannut, koska halusin pitää ne singleinä ja helposti meikkipussiin/reissuille mukaan napattavina.

Paletin magneettipohja pitää värit napakasti paikoillaan, mutta kaikissa napeissa ei ollut metallista pannua, joten ne joudun kiinittämään vielä pienellä teipin palasella.

Kuten ensimmäisessä kesäkuun ostokset postauksessa arvelin, niin pitihän sitä vielä alennusmyynnissäkin shoppailla, kun kerran tilaisuus oli. Tein tilauksen Sokokselle, jossa alet ovat parhaimmillaan.

Tietysti tuli jälleen tilailtua muitakin kuin ale-tuotteita, joten aloitetaanpa vaikka niistä.


Refill-teemalla jatketaan. Silmiini osui nimittäin NYXin Custom 9 Shadow Pro Palette (6,50 e) johon voi koota siihen valmiiksi sopivia Hot Singles Refill- tai Prismatic Refill- luomivärinappeja (depottausta ei näiden kohdalla tarvita, jee!). Tilasin ensi alkuun täytteeksi Hot Singles Refill sävyt Strastruck ja Heat (3,30 e/kpl). Ennestään minulta löytyy sävy Sin, joka on tosin omaan pikku rasiaansa pakattu, mutta toivottavasti istuu irrotuksen  jälkeen tuohon palettiin (vaatii "lämmityksen" enkä ole saanut vielä aikaiseksi siihen ryhtyä).


NYXillä on valikoimissaan myös täyttöpaletti Highlight & Contour Pro Singles napeille, mutta tilasin nyt vain varjostusvärin sävyssä Sculpt (4,90 e). Netissä panin merkille, että jossain päin maailmaa tuohon palettiin näyttäisi olevan saatavilla refill poskipuna nappejakin tai sitten niillekin on vielä oma palettinsa, mutta suomalaisissa kaupoissa ei ainakaan vielä niitä ole tarjolla. Jos/kun ilmestyvät kotimaan markkinoille, niin vasta sitten voin harkita tuon täytettävän Highlight & Contour -korostusväripaletin hankintaa (oletuksella, että myös poskipunat siihen sopivat).



Väritöntä kulmageeliä kuluu omassa käytössäni jatkuvalla syötöllä. Natural Coden Brow Shaper Gel Transparent oli edullista (3,50 e), joten se pääsee vuorostaan kokeiluun.


Suosikkini Lumenen kasvovesistä eli Bright Touch Clarifying Toner (5,00 e). Kasvovesi kuorii ihoa hellävaraisesti, poistaa epäpuhtauksia, heleyttää ja pehmentää ihoa. Sisällöstä löytyy AHA -happoja, hyaluronihappoa ja lakan nektaria. Nämäkin kasvoputsarit ovat kokeneet uudistumisen ainakin pakkauksen osalta, sisällöstä en osaa sanoa. Onneksi monesta paikasta löytyy vielä vanhojakin versioita ja mikä parasta, alennettuun (poisto)hintaan :)


Nivea Refreshingly Soft Moisturizing Cream (1,90 e) on vanha tuttu ja tykkään hulluna voiteen puhtaan pehmeästä tuoksusta. Imeytyy sukkelasti ja tekee ihon pehmeäksi. Tämä soveltuisi myös kasvoille, mutta on omassa käytössäni vartalo- ja käsivoiteena.


60 kappaleen paketti Cailapin silikonisia pieniä hiuspidikkeitä (1,90 e). Tällaiset lenksut pysyvät hiuksissani todella hyvin ja näillä on näppärä kiinittää pienempiä osioita hiuksista, hyödyntää kampauksien apuna sekä käyttää vaikkapa letin päässä. Ponnarilenksuiksi ovat tosin liian pieniä.


Lopuksi vielä swatchit NYX:eistä.

Sisällä.

Ulkona.

2 kommenttia:

  1. Voisin käydä tutustumassa NYXin irtoväreihin, jos löytyisi kivoja sävyjä palettia varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokkarin verkkokaupassa ainakin oli melko kattava valikoima luomivärisävyjä tarjolla tilaukseni aikaan. Nyt kun käväisin nettikaupassa, en löytänyt refill-nappeja sieltä enää lainkaan (hain ihan nimellä ja kävin NYXin tuotteet läpi)?! Toivottavasti niitä taas ilmaantuu tai löytyy jatkossa myymälästä.

      Poista