lauantai 21. lokakuuta 2017

Pieni thebos.fi tilaus

Blackoutstore eli thebos verkkokauppa muistaa meikäläistä säännöllisesti sähköposteilla koskien yleensä menossa olevia kampanjoita, aleja ja tarjouksia, uutiskirjeen tilaajaksi kun olen joskus liittynyt. Harvemmin olen silti kyseisestä paikasta tullut tilanneeksi, koska kosmetiikkaa (ja vieläpä edullista sellaista) tarjoavia nettikauppoja on nykyään niin runsaasti ettei kaikista paikoista ole mahdollista kovin usein hankintoja tehdä, ainakaan jos kosmetiikkabudjetti on tietyissä rajoissa.


Verkkokaupassa on myynnissä mm. Wet n Wildia ja mainittakoon, että merkin siveltimiäkin löytyy valikoimista jokunen. Niitähän sai aiemmin vaan ulkomaisista nettikaupoista, jotka sijaitsivat nekin rapakon takana. Vaikka muutama merkin sivellin on ollut hankintalistallani pitkän aikaa, en siveltimiä tällä kertaa tilannut, koska itseäni eniten kiinnostavia Blush Brushia, Small Stipple Brushia ja Bent Liner Brushia ei ainakaan tilaushetkellä ollut tarjolla lainkaan.

Sen sijaan ostoskoriin päätyi Wet n Wild:n luomivärinappi sävyssä Nutty/Noisette (hinta alessa 1,90 e). Tällaiset neutraalit ruskeat/taupet sävyt ovat ikisuosikkejani, koska ne soveltuvat hienosti yhteistyöhön monien sävyjen kanssa ja toimivat myös ihan yksinäänkin koko luomella käytettynä nopeassa arkimeikissä. Sävy Nutty on kauniin hohtava, pigmenttinen ja koostumus on pehmeän kermaista sekä helposti levittyvää. Valaistuksesta riippuen luomiväristä tulee esille erilaisia vivahteita ja hohtoa.


Varsinainen syy tilauksen tekemiseen olivat Revlon Toe Nail Scissors kynsisakset, jotka olivat huimassa alessa kustantaen vain euron. Normaalihinnaksi on merkitty thebos.fi:ssa 12,90 euroa eli hurja säästö tuli tehtyä. Vastaavat juuri varpaankynsille suunnatut sakset ovat olleet hakusessa, koska Fiskarsin kynsisakset eivät ole siihen hommaan parhaimmat mahdolliset (ovat sormenkynsille enemmän omiaan) ja vanha kynsileikkurini, jota olen tähän saakka suosinut, alkaa tylsymään. Sakset on tehty ruostumattomasta teräksestä, sopivat sormienkin kynsille ja elinikäinen takuu löytyy myöskin. Takuu on tosin pätevä vain USAssa ja Kanadassa, mutta laadukkaan oloisilta sakset kyllä vaikuttavat.


Technic Lip Kit (Bare Faced) huulipuna-/huulikiiltopaletti (2,90 e) houkutteli sävymaailmallaan, joten laitoin senkin vielä tilaukseen mukaan. Hinta oli niin huokea ja nopean googlauksen perusteella näkyi saaneen "ihan ok"- arvosteluja, joten uskaltauduin paletin hankkimaan. En yleensä huulipunapaletteja tai nappimaisia punia ole juurikaan käyttänyt, koska tykkään puikoista niiden käytännöllisyyden vuoksi. TheBalmin How 'Bout Them Apples? omppupaletin voidemaisia poskipunia olen kuitenkin tykännyt toisinaan käytellä huulillakin, joten miksipä en siis kokeilisi varsinaista huulipunapalettia, kun kerran edullisesti sellainen on saatavilla. Paletissa kylläkin lukee, että nämä ovat "lipglosses" (huulikiiltoja), mutta itse miellän tämän huulipunapaletiksi ja käytän näitä ihan huulipunien tapaan.

Kotona meikkipöydän ääressä meikkailessa punia voi ottaa ja levitellä sormellakin, kunhan kädet/sormet ovat pestyt ja puhtaat. Jos ottaisin/otan paletin mukaan jonnekin niin silloin mukaan lähtisi myös huulipunasivellin (sellainen myös tulee mukana rasiassa), jotta en suotta iskostaisi sävyihin mitään ylimääräisiä pöpöjä ja nopeuttaisi "pilaantumista". Voihan ne kädet toki pestä tai käsitellä käsidesillä liikkeellä ollessakin, mutta tämä on nyt näitä omia tuntemuksia asian toimivuuden suhteen ;D

Punissa on jo käytön jälkiä näkyvissä.

Tuo paletin mukana tullut pieni sivellin on mielestäni oikein näppärä huulipunien laittamiseen, mutta kovin suurta käyttökokemusta huulipunasiveltimistä ei itselläni ole, joten vertailupohja on suppea ;)

Sen verran mitä olen ennättänyt kokeilemaan (pari sävyistä on päätynyt huulillekin asti) niin koostumus vaikuttaisi olevan liukkaahkoa sekä melko helposti työstettävää. Koostumukset vaihtelevat mattaisista kuultaviin/hieman kiiltäviin ja punat levittyvät etenkin siveltimen avulla tasaisesti sekä vaivattomasti. Lopputulos riippuu osittain siitä, laittaakoo punia siveltimellä vai sormella. Jälkimmäisellä on kätevää sekä nopeaa tuputella huulille kevyempi sävy ja vain hentoinen häivähdys väriä niin halutessaan ja siveltimellä tulee sitten perinteisemmän "huulipunaisempaa", intensiivisempää ja huolitellumpaa jälkeä.


Tuntuma huulilla on kevyt eikä lainkaan tahmainen, mistä aina napsahtaa omissa kirjoissani tuntuvasti plussaa. Pigmenttiä näissä on mielestäni riittävästi, mutta kestävyys voisi olla parempikin, vaikka ei sekään nyt mitenkään kehnoimmasta päästä ole. Miinuksena on vähän tunkkainen ja monille "halpis"huulipunille ominainen tuoksu, mutta se ei ole onneksi kovin voimakas, jotta sen enää laittamisen jälkeen kokisi erityisen häiritsevänä. Pieni miinus siitäkin, että paletin avausmekanismi on jäykkä ja sen avaamisessa kynnet tuntuvat olevan usein lohkeamisvaarassa.


2 kommenttia:

  1. Techninin paletit on kaikki samaa maata; niitä ei meinaa millään saada auki:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :/ Tiukassa olevia kansia ja korkkeja on todella ärsyttävää "raastaa" auki.

      Poista