perjantai 10. marraskuuta 2017

Heleyttä poskille

Lumene uudisti jokunen aika sitten (jälleen kerran) tuoteitaan ja sen myötä merkille ilmestyi meikkeihin useampi tuotelinja. Ensimmäisinä kauppoihin tulivat Nordic Chic, jossa on mielestäni eniten samankaltaisuutta sen vanhan kunnon keskihintaisen markettien "peruslumenen" kanssa sekä "hienostunut" ja kalliimpi Nordic Luxe (johon kuuluvat Nordic Noir, Nordic Nude ja Nordic Seduction-tuotteet). Melko äskettäin lanseerattiin suht edullinen, nuorekas ja 100% vegaaninen Nordic Girl!, joka käsittääkseni tuli poistuvan Natural Coden tilalle. Lisäksi on vielä tavallaan meikkituotteita sisältävä, omaksi sarjakseen eroteltu Invisible Illumination-sarja, josta löytyy mm. valo- ja poskipunapisaroita. Melkoisen monimutkaiselta (ainakin entiseen verrattuna) vaikuttaa näin alkuun tämä nykyinen kategorisointi ja nimeäminen, mutta kaipa siellä Lumenen markkinoinnissa tiedetään mitä tehdään :)

Etenkin Nordic Luxe tuotteiden hinnoittelu sai kulmani kohoamaan, koska hintataso alkoi olla  aiemmin keskihintaisena tunnetulle merkille melkoisen korkealla. Ajattelin, että niillä hinnoilla tuskin tulen mitään Lumenelta hankkimaan ja mielummin odottelen mahdollisia alennuksia sekä muita kampanjoita, jos jotain haluan hommata.


Nordic Nude Light Reflecting Blush poskipunat kiinnittivät huomioni kauniilla ulkoasullaan ja kun Elloksella oli -25% kampanja, niin vihdoin raaskin sellaisen hankkia. Hintaa jäi alennuksen jälkeen 18,67 euroa, mikä on vieläkin kohtalaisen paljon yhdestä poskipunasta. Tuo on kuitenkin toistaiseksi paras alennus minkä olen onnistunut Nordic Luxesta bongaamaan. Normaalihinta kyseisillä poskipunilla on noin 23,90-24,90 euroa, kun Nordic Chic poskipunan saa 12,90-13,90 eurolla.

Sävy numero 1 on raikas ja luonnollisen kuulasta jälkeä kasvoille tekevä poskipuna. Lumenen sivuilla kerrotaan, että näillä saa aikaiseksi "omaa ihoa luonnollisesti korostavan kevyen ja hyvinvoivan hehkun" ja tuon voin tämän tapauksen perusteella kyllä allekirjoittaa. Koostumus on nimensä mukaisesti valoa heijastavaa/hohtavaa, mutta varsinaista glitteriä ei tässä -onneksi- ole tai ainakaan omat silmäni eivät sitä luonnossa havaitse (vaikka swatchkuvaan näyttäisi tallentuneen pari kimallehippusta). Tiedä sitten kuinka kimaltavaa jälki on häikäisevän kirkkaassa auringonvalossa, mutta tällä hetkellä näin hämärään vuodenaikaan ei sitä pääse testamaan.

Kuva ilman salamaa kattolampun valossa.

Salaman kanssa.

Pinta tuntuu jokseenkin kovahkolta ja vaikka sormeen sävyä jää pyyhkäistessä hyvin niin sivellintä saa pyöritellä punan pinnalla kunnolla, jotta väriä saa tarpeeksi poskipäillekin asti. Ehkäpä pinta vielä tuosta pehmenee käytön myötä ja riippuu toki siveltimenkin jämäkkyydestä kuinka runsaasti väriä irtoaa. Tämän kanssa hyvin toimiviksi olen todennut essencen hello happiness! blush & draping brushin (jonka löysin äskettäin poistohintaan Cittarista kolmella eurolla) ja RT:n Bold Metals Collection Tapered Blush Brushin, koska molemmissa on sopivasti napakkuutta nappaamaan väriä mukaansa. Poskipunaa on helppo kerrostaa ja mielummin teen niin kuin käyttelen todella varovaisella kädellä poskipuna-övereiden pelossa. Aina on helpompi lisätä kuin ottaa pois :) Toisaalta kiinteän ja tiiviihkön oloinen pinta ei aiheuta pöllyämistä tai murustelua, joten sen voi lukea plussaksikin.


Kuvaaminen oli hankalaa, koska kuvakulmasta ja heijastuksesta riippuen sävy näytti aina hieman erilaiselta. Räpsin kuvat keinovalaistuksessa, joka oli muutenkin kehno enkä saanut swatchia näkymään kuvassa oikealla tavalla millään (tuon parempaa kuvaa en saanut vallitsevissa olosuhteissa aikaiseksi).


Sävy on passeli hillitymmän poskipunauksen ystäville ja omaa ilmettäni se raikastaa kivasti. Helppo ja huoleton arkimeikkiin, koska ei tarvitse varoa yliampuvaa lopputulosta ja sävy sopii monenlaiseen meikkilookiin. 

Tosi nättihän tämä myös on (esimerkiksi pinnan kuviointi on persoonallinen ja vetoaa meikäläiseen), mutta ei tästä itselleni suurempia wau-fiiliksiä ainakaan toistaiseksi ole herännyt. Muutamaan sanaan tiivistettynä tämä on hillitty, raikkaan sävyinen (sävy 1) ja heleää hohtoa/kuultoa tuova poskipuna. Tätä voisi luonnehtia enemmänkin poskipunan ja hohde-/korostustuotteen yhdistelmäksi. Hinnan vuoksi odotin vähän jotain enemmän, vaikka ihan laadukkaan oloinen tapaus onkin. Jos haalin poskipunaa lisää muissa sävyissä niin alennuksen pitää silloin olla paljon suurempi kuin mitä se on tähän saakka ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti