sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Loppuneet 2/2018

Tervehdys taas pienen tauon jälkeen ja leppoisaa sunnuntaiehtoota kaikille! Viime aikoina muuttokiireet sun muut tohinat (sekä niiden aiheuttama stressi) ovat vaatineet veronsa eikä bloggailu ole ollut päällimmäisenä mielessä. Arki alkaa kuitenkin pikkuhiljaa asettumaan uomiinsa, joten vihdoin tähänkin harrasteeseen on enemmän intoa ja aikaa :)


Helmikuu olikin loppuneiden tuotteiden osalta melko niukka, mutta ruoditaan nyt sekin harvalukuinen joukko läpi...

Organic Shop lemongrass & sugar scrub oli todella rouhea ja tehokas kuorinta. Tämä on jopa liiankin tujua meikäläisen makuun eikä tätä paksun koostumuksen omaavaa jankkia ollut yhtään mukavaa kovinkaan usein iholle hieroa/sivellä, vaikka laitoin (kuten muitakin kuorintoja) märälle iholle ja käytin puuhassa vettä vielä lisäapuna. Aiemmin olen ollut mahdollisimman tehokkaiden vartalokuorintojen ystävä, mutta mieltymykset joskus muuttuvat tai sitten ihostani on tullut iän myötä jotenkin vaan herkempi. En tosiaan ihan näin karheaa kuorintaa jatkossa ainakaan tietoisesti ostaisi. Ei siis jatkoon.


Bioré Pore Unclogging Scrub kasvokuorinta epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja rasvoittuvalle iholle ei ollut liian tujua tai raapivaa. Toisaalta kuorintarakeet tuntuivat välillä jopa aavistuksen höttöisiltä ja ne kai ainakin osittain sulivat kasvoille hierottaessa (?), mutta kuorintatehoakin kyllä löytyi. Tuoksussa/koostumuksessa oli mukana mentholisuutta, joten kuorinta tuntui kasvoilla mukavan raikkaalta. Tämä on vissiin joku vanha versio eikä tätä taida olla enää myynnissä lainkaan. Nyt kun joitakin Biorén tuotteita saa (ainakin toistaiseksi) myös Sokokselta, niin todennäköisesti palaan merkin pariin jossain vaiheessa jatkossakin.


Yves Rocher Nutritive Vegetal Velvety Toner. Kasvovedestä noin puolet päätyi poistoon, koska en vaan millään saanut tätä käytetyksi. Tuoksu tympäisi liikaa eikä tämä tuntunut tekevän kasvoilleni oikeastaan mitään puhdistuksen viimeistelyn lisäksi. Toisaalta ei ärsyttänyt tai kuivattanut ihoa, mutta muitakaan vaikutuksia en havainnut eli ei myöskään kosteuttanut, hoitanut tai rauhoittanut. Säilyvyydeksi on merkattu 6 kuukautta avaamisesta ja se aika ylittyi moninkertaisesti, koska puteli pyöri vaan turhan panttina peilikaapissa. Saman sarjan geeliputsari on odottellut jemmoissa vuoroaan jo pitkään ja toivottavasti se on enemmän mieleeni.

Label.m Colour Stay Shampoo esiintyi aikoinaan eräässä suosikkeja-postauksessa eli oli tykätty tuote. Vaahtosi runsaan pehmeästi, puhdisti hiukset vaivattomasti ja tuoksui hyvälle (omaan nenääni hedelmäiselle ja myös banaaniakin olin tuoksussa aistivinani).


Nivea Oil In Lotion Rose & Argan Oil vartalovoide oli loppujen lopuksi aika peruskauraa. Perustason kropan kosteuttaja eikä ihotuntumassakaan ollut oikeastaan mitään tavallista lotionia kummempaa. En muista oliko tässä alkuun ruusuisempi tuoksu, mutta viime aikaisessa käytössä en tässä kukkaista tuoksua juurikaan huomannut. Tämän perusteella sanoisin, että eiköhän nämä Nivean Oil In Lotionit ole nyt nähty, mutta muita merkin kroppatuotteita tulee kyllä hommattua varmasti jatkossakin.

Avon Sweet Vanilla Bubble Bath päätyi käsisaippuaksi, kuten edellinenkin (pitkin hampain) kulutettu kylpyvaahtopallero. Säännöllisessä käytössä kuivattaa käsiä ainakin näin talviaikaan eikä puteli ole näppärä toimiakseen käsisaippuana (annostelu hankalaa, sotkee helposti, ei napsukorkkia). Tuoksukaan ei innostanut, joten nämä kylpyvaahtopalleroiset eivät tosiaankaan ole juttuni, varsinkaan kun sitä kylpyammetta ei edes ole.


Beverly Hills Formula Perfect White Black hammastahnaa tuli nyt toinen tuubi tiensä päähän. En raaski rajallisella sekä pienellä budjetilla ostaa ja käyttää tätä koko ajan (hinta taitanee olla noin 6-7 euroa), mutta toisinaan aion kyllä hankkia tätä jatkossakin.

Balmin huulivoide kosteutti huuliani riittävästi ja suht pehmeän tuntuinen sekä "liukkaasti" levittyvä koostumuskin oli mieleeni. Marjaisa tuoksu kävi välillä tympimään, mutta ei se toki mitenkään vastenmielinen ollut. Pakkaus otti ja hajosi alkutaipaleellaan minkä jälkeen korkki ei pysynyt enää kiinni, mutta eipä tuo juuri haitannut, koska päätyi meikkipöydälle eikä mukana kulkevaksi huulirasvaksi. Voisin ehkä ostaa uudelleen jossain muussa tuoksussa.


Naturaverde (vauvoille suunnatut) puhdistuspyyhkeet olivat käytössä meikkipöydällä käsien ja sormien putsailua varten. No, eipä näistä mitään kummoista sanottavaa ole, hoitivat hommansa siinä missä muutkin puhdistuspyyhkeet. Tuoksu oli tosin hieman "jännä", mikä johtui kaiketi liinojen sisältämästä kamomilla- ja kehäkukkauutteesta.

Reipinol'A Dead Sea Anti-Stress Mud Masque oli euron löytöjä Tokmannilta. Jäin vähän kummastelemaan, että mikähän tekee tästä anti-stress naamion? Tuntui olevan vaan perinteinen savinaamio, joka saattoi hivenen puhdistaa ihoa ja supistaa huokosia, mutta siinäpä se. Ei jatkoon.


Näytteet:

Dermosil After Sauna Lotionista ei ole jäänyt mitään mielikuvaa. Vissiin oli niin täydellisen neutraali tapaus, että ei herättänyt mitään tuntemuksia suuntaan taikka toiseen.

Biothermin Aquasource Everplump kasvovoidetta (näytepussukassa on hienosti muotoiltu tämän olevan "plumping, smoothing and moisturizing treatment", mutta ihan kasvovoiteeksi itse tämän miellän) olen käyttänyt näytteiden muodossa aiemminkin. Tuoksu voisi olla parempikin, mutta muutoin tämä tuntuu kasvoilla ihanan kevyeltä ja miellyttävältä plus kosteuttaakin sekaihoa riittävän tuntuisesti. Saattaisin harkita ostavani, jos vaan budjetti antaisi enemmän periksi tällaisille pikkaisen arvokkaammille kosmetiikkahankinnoille. Ehkäpä sitten joskus tulevaisuudessa.

Avon Luck For Her EDP kuuluu itämais-hedelmäis-kukkainen -kategoriaan. On tuoksuna oikein kiva, mutta tällä hetkellä en halua/viitsi haalia tuoksuja yhtään enempää, koska entisissäkin on tekemistä pitkäksi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti