perjantai 16. marraskuuta 2018

Ihastumisia ja pieni pettymys


Organic Shop Body Desserts Banana Milkshake Body Cream hurmasi välittömästi heti kannen aukaistuani banaanisen vaniljaisella tuoksullaan. Tuoksu on makean pehmeä, mutta se ei ole mieltymyksiini nähden liian imelä tai esanssinen. Tuoksuu tosin kivemmalta purkista haisteltuna kuin iholla, mutta tuoksu haihtuu/miedontuu jossain vaiheessa voiteen oltua kropalla jonkin aikaa ja imeydyttyä ihoon. Vartavoiteen sisältämä luomu baanaaniuute ennalta ehkäisee ihon kuivumista sekä hilseilyä ja avokadoöljy ravitsee tehokkaasti. Ne auttavat lisäksi stimuloimaan ihon luonnollisia korjaantumisprosesseja. Voiteesta löytyy myös macadamiaöljyä ja luomuvaniljaa, jotka tekevät ihosta kimmoisamman.



Voide on purkissa ollessaan paksun täyteläistä, mutta se notkistuu/ohentuu iholle laitettaessa suht hyvin joten rasvaaminen sujuu vaivattomasti. Imetymistä ei tarvitse kovin kauan odotella, vaikka voideltu ja samalla hoidettu tunne iholla hetken viipyileekin. Ihosta tulee pehmeämpi ja kuivuus on tiessään.


Blistex Triple Butters huulivoide kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää huulia eli lunastaa lupauksensa hienosti. Koostumuksessa on yhdistelmä karite-, mango- ja tucuma-voita plus siinä on suojakerroin 15. Huulivoide on ihanan täyteläistä ja pehmeää eikä se tunnu katoavan hetkessä huulten pinnalta. Tuoksu on makeahkon pähkinämäinen ja joskus olen huomaavinani mangomaisenkin vivahteen. On oikein omiaan varsinkin näin kylmempään vuodenaikaan, kun huulet tuppaavat helposti kuivumaan/roheloitumaan ja kaipaavat tehokasta voidetta.


En juurikaan ole hammastahnoista blogissa kirjoitellut jokusia satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta. Nyt kuitenkin tuli hommattua kivan "erilainen" tapaus, joka tuonut pientä vaihtelua ja piristystä tavallisen tylsään rutiiniin. Oxygenol Tropical Shine hammastahnassa on makuna ananas, kookos ja minttu, mikä on tosiaan mukavaa vaihtelua sellaisille perus mintuisille tmv. raikkaille tahnoille. Minttuisuutta on siis tässäkin mukana ripaus, mutta muutoin trooppinen makuyhdistelmä on pääroolissa. Se on sopivan hillitty eikä mitenkään ylitseampuva, joten toimii aikuisempaankin makuun :)


Meikkirintamalla suosikikseni on noussut Max Factor Miracle Match Blur & Nourish Foundation kasvoilla kevyen tuntuisen ja pintakuivallakin iholla hyvältä näyttävän koostumuksensa ansiosta. Meikkivoiteessa on ihoa kosteuttava ominaisuus ja sisällössä on mm. glyseriinia sekä hoitavia E- ja B-vitamiineja. Tämän lupaillaan "blurraavan" ja tasoittavan epätasaisuuksia valoa heijastavien partikkeleiden ansiosta. Meikkivoide tasoittaa kyllä kasvojen ihoa tosi kivasti ja lopputulos on kuulas, mutta kovin peittäväksi ei tätä voi luonnehtia. Peittävyys on sellaista hyvää keskitasoa ja peiteaineiden kanssa (plus tarvittaessa kevyen kerrostuksen kera) olen siihen aivan tyytyväinen.


Helppo sekä nopea levittää blendersienellä tai siveltimellä ja kerrostaminen luonnistuu ilman pakkelimaista lopputulosta. Sävy Light Ivory 40 on allekirjoittaneelle sopivan vaalea, mutta tätä markkinoidaan myös ihon sävyyn "mukautuvana" meikkivoiteena. Itse hommasin tämän Hehkun yömyynti-kampanjasta 10 eurolla. Normaalihintaisena (noin 20 e:n kieppeillä) en olisi tullut hankkineeksi.



PuroBIO Make me blush (sävy 02) valloittaa universaalilla pinkin persikkaisella ja etenkin arkimeikkiin hienosti sopivalla sävyllään, mutta pigmenttisyys on ikävä kyllä lähes olematonta :/ Toisaalta pidän eniten vain kohtalaisen tai keskitason pigmenttisyyden omaavista poskipunista, koska ne ovat huolettomia käyttää (ei ole pelkoa poskipuna övereistä ja loputtomasta häivyttelystä) ja muutenkin olen yleensä hillitymmän meikkilookin suosija, mutta tämä tapaus on jo liian vaisu. Punan pinta tuntuu kovalta ja vaikka sävyä näyttää pannusta sormeen jotenkin tarttuvan, iholle pyyhkäistessä sekin vähä ikään kuin katoaa johonkin. Sivellintä käyttäessä sekä kasvoille sipaistuna tulos on hieman parempi (ja voihan tätä tietysti kerrostaa tarpeen mukaan), mutta vaikutelmat ovat tästä todella pliisut. Tilasin tämä Hehkun nettikaupasta ilman ennakkoon kokeilemista, mutta onneksi ei ollut järin tyyris hinnaltaan (9,90 e). Jää kuitenkin vielä käyttöön, joten katsotaan paranevatko fiilikset tästä ajan myötä (mitä epäilen vahvasti).

Huhuu, missä pigmentti?

2 kommenttia:

  1. PuroBion sinkkuluomivärit on mun mielestä ihan hyviä, ainakin shimmerit, mutta harmi tuo poskipuna. Ärsyttävää, jos pigmenttiä joutuu hinkuttamaan:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tämä tapaus on just sellainen hinkutettava :/ Tiedä sitten onko noissa poskipunien koostumuksissa eroja sävystä riippuen. Merkin luomiväreistä oon kehuja lukenutkin parista blogista :) mutta jos ostan vielä merkiltä jotain, haluan ehdottomasti päästä ensin swatchaamaan tuotteita livenä.

      Poista