sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Shoppailua Lidlissä


Lidlistä on taas vaihteeksi tullut haalittua kosmetiikkaa muutamallakin eri reissulla.


Cien Eye Make-up Remover Duoble Effect silmämeikinpoistoaine. Minuahan kaksi-faasiset vedenkestävään mascaraan tehoavat putsarit kiinnostavat aina :) En ole vielä korkannut eli nähtäväksi jää onko tästä haastajaksi Lumenelle ja Nivealle.


Vanha tuttu Aquarich Mild Face Wash on erinäköisessä tuubissa kuin silloin ajat sitten, kun tätä viimeksi käytin ja nimikin on vähän erilainen. Tuoksunkin muistelin olevan toisenlainen sekä voimakkaampi, mutta tiedä sitten tekeekö muistini vaan tepposet. Joka tapauksessa tämä on erittäin hyvä perus geeliputsari ja toimii ainakin kakkosvaiheen putsaajana ongelmitta.


Cien sarjaan ilmestyi äskettäin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa edustava nature-linja. Wild Rose Smoothing Night Cream tuli vastaan kuin tilauksesta, koska olin uuden yövoiteen tarpeessa. Voiteen lupaillaan auttavan ihoa uudistumaan yön aikana ja tasoittavan pieniä ryppyjä. Olen tätä nyt muutamia kertoja ennättänyt käyttämään ja ensivaikutelmat ovat kiitettävät. Sisällöstä löytyvä villiruusunsiemenöljy antaa voiteelle hienostuneen ruusumaisen tuoksun, joten tätä on oikein miellyttävä kasvoilleen hieroskella. Tähän aikaan vuodesta on oikein sopiva sekaiholleni, mutta kesäisin olisi melko varmasti hivenen liian tuhtia ainakin säännölliseen käyttöön. Kasvoista tulee kosteutun tuntuiset ja aamulla iho näyttää omiin silmiin jotenkin heleämmältä tämän käytön jälkeen.


Cien Vital Eye Cream sisältää kalsiumia, kollageenia ja soijaöljyä. Kypsemmälle iholle suunnattu voide on oletukseni mukaan täyteläistä sekä ravitsevaa ja hommasinkin tämän iltakäyttöä ajatellen. Odottelee vielä hetken vuoroaan ennen tositoimiin pääsemistä. Tykkäsin Cienin Q10 sy-voiteesta, joten en uskoisi tämänkään olevan kehno tapaus.


Cien Med Rich Foot Cream. Ravitseva jalkavoide soveltuu kuivalle ja rasittuneelle iholle, joten usein korppukuiviksi äityvät kantapääni/jalkapohjani ovat selvästi oikeaa kohderyhmää. Koostumus on makuuni sopivan täyteläistä eikä liian paksua loputtomiin jalkoihin imeytyvää tahnaa. Miedon tuoksuinen voide hoitaa ja kosteuttaa jalkojen ihoa välittömästi, mutta pysyvämmät vaikutukset tulevat luonnollisesti esiin vasta ajan mittaan ja omat jalkani vaativat muutenkin aina säännöllistä jalkarasvan käyttöä. Tuubissa on kiva talveen sopiva ulkoasu. Olen Lidlin jalkavoiteiden fani ja tykkään tästäkin tosi paljon!


Cien Hand Lotion Milk & Lavender. Söpöön minituubiin pakattu käsirasva imeytyy kuivahtaneisiin käsiin suht sukkelasti, mutta jos pahempaa kuivuutta ei iholla ole, menee imeytymiseen pidempi tovi. Myös kämmenpuolet jäävät usein rasvauksen jälkeen pitkäksi aikaa nahkeiksi, joten yritän vältellä voiteen hieromista kämmeniin. Pidän yleensä laventelin tuoksusta, mutta tässä tapauksessa tuoksuyhdistelmä maitomaisen vivahteen kanssa on aika outo eikä se itseäni oikein miellytä (mutta ei onneksi suuremmin häiritsekään, jos pidän räpylät riittävän kaukana nenästä).

Käytätkö Lidlin kosmetiikkaa? Löytyykö suosikkeja?

6 kommenttia:

  1. Mä tykkään monista Cienin tuotteista. Kiva kuulla, että tuo nature-sarjan yövoide on hyvä. Ostin sellaisen, mutta en ole ehtinyt vielä aloittaa käyttöä. Vital-sarjan sy-voide on myös kelpo tuote. Nuo pikkukäsivoidetuubit on mun makuun ihan passeleita. Laventelin tuoksu on ihan jees:) Jalkavoiteet on yleensä olleet mun tarpeisiini liian luiruja, mutta näemmä Med Rich -voide ei olekaan sellainen. Pitää sekin testata jossain vaiheessa. Kiitos vinkeistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä ;) Ruusuyövoide on tosiaan kokeilemisen arvoinen :) Jalkavoide kosteuttaa hyvin, mutta koostumukseltaan se ei ole kuitenkaan kovin tuhtia, jos vertaa vaikkapa esim. Dermosilin Karbamidi jalkavoiteeseen. Itse suosin mieluiten jalkarasvoja, jotka imeytyvät suht sukkelasti (kuten tämäkin med rich foot cream) eli jos tykkää todella "täyteläisistä ja muhiteltavista" jalkavoiteista niin silloin ei tuo ehkä ole paras valinta.

      Poista
  2. Mä olen testaillut Lidlin Nature-sarjaa, ja olen ihastunut kanssa tähän yövoiteeseen. Tosi pehmeää ja hoitavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin, että tuskin jään ainoaksi siitä tykkääväksi ;) Jotain muitakin tuotteita täytyy kyllä Nature-sarjasta koklata.

      Poista
  3. Minun Lidl-ostokseni ovat jääneet lähinnä siihen perusjalkavoiteeseen, mutta nyt alkoi tämän postauksen myötä vähän kuumottamaan moni muukin tuote. Täytyypä käydä katsastamassa meidän Lidl'n tarjonta! ;) Kiitokset vinkeistä myös minun puolestani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos postauksesta oli hyötyä :) Lidlin kosmetiikkavalikoimaan mahtuu paljonkin toimivia ja ennen kaikkea edullisia "perustuotteita". Meikkipuoli on tosin jäänyt itselleni hieman vieraaksi eikä ne muutamat kokeilemani meikit kovinkaan kummoisia ole olleet, mutta ihonhoitotuotteissa hinta-laatutaso on yleisesti ottaen erittäin hyvä.

      Poista